Zapisz się do newslettera, a otrzymasz 5% rabatu na zakupy w naszym sklepie !
Wpisz adres email, aby otrzymywać informację o nowościach i promocjach w naszym sklepie.
- Przepisy Meksykańskie (4)
- Przepisy Orientalne (33)
Pasta Tamaryndowa Tamarynd 227g SUREE
towar niedostępny
Opis
Pasta Tamaryndowa Tamarynd 227g SUREE
Opis: Pasta tamaryndowa firmy Suree w słoiku o gramaturze 227g. Koncentrat powstały z owoców tamaryndowca. Pasta stosowana jest do wyrobu napojów, sosów, dipów, dresingów, kwaśnych zup oraz wszelkich dań wymagających kwaśnego smaku. Pozytywnie wpływa na układ trawienny i bóle żołądka. W Ajurwedzie, używa się jej do wzmacniania żołądka oraz apetytu.
Składniki: tamarynd 80%, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: E211.
Informacje dodatkowe: Produkt nie zawiera sztucznych barwników.
Produkcja: Tajlandia
Wartości odżywcze w 100g produktu:
Wartość energetyczna: 451kJ/106kcal,
Tłuszcz <0,5g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone <0,1g,
Węglowodany 25g,
w tym cukry 11g,
Białko <0,5g,
Sól 0,15g,
Masa netto: 227g
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu produkt przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4 tygodni.
Data ważności: Produkty w większości posiadają bardzo długie daty ważności (wyjątkiem są produkty, których specyfika nie pozwala na długą datę przydatności). W celu poznania konkretnej daty, prosimy o zapytanie mailowe.
Dystrybucja: Produkty Orientalne Mateusz Pawełek Arkadiusz Horoszczak S.C. Ujazdowska 78, 47-100 Strzelce Opolskie.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
volan89
Udane zakupy jestem zadowolony
qumys22
ok
Marek K.
Jestem zadowolony z jakości zakupionego produktu jak i z procesu realizacji zamówienia.
Basia z Jaworzna
ok
Tomasz Nowak Nowak
niezastąpiona w tajskiej kuchni. Mało E odpowiednio kwaśna .
Lidia Chymkowska
Bardzo dobra jakościowo pasta z tamaryndy, świetnie dodaje kwasowości np. tajskiej zupie z czerwoną pastą curry, ale sprawdziła mi się też w innych daniach wymagających przełamania słodyczy czy ostrości...:)