Czerwone Pasty Curry

Czerwone pasty curry - średni poziom ostrości, łagodniejsze od zielonych, bardziej ostre niż żółte. Głównym składnikiem jest czerwona papryczka chili, która nadaje paście ostrości oraz niepowtarzalnego smaku czerwonego curry. Tutaj znajdą Państwo kilka odmian zielonej pasty curry różnych firm w opakowaniach różnej wielkości. Mamy nawet zieloną pastę curry w opakowaniu gastronomicznym.

Czerwone Pasty Curry

  • Noże Santoku Tomoko.pl


    Noże Santoku

  • Noże Sashimi Tomoko.pl


    Noże Sashimi

  • Noże Deba Tomoko.pl


    Noże Deba

  • Noże Global Tomoko.pl


    Japońskie
    Noże Global

Newsletter
Zapisz się do newslettera, a otrzymasz 5% rabatu na zakupy w naszym sklepie !

Jeśli chcesz otrzymywać informację o nowościach i promocjach, wpisz poniżej swój e-mail.
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka

Bestsellery
do góry
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl