Ocet Ryżowy
Filtry
Filtry
w kategorii: Ocet Ryżowy
Wybrane
Cena
Dostępność
Wysyłka w
Nowość
Promocja
Ocet Ryżowy
Ocet Ryżowy, wytwarzany ze sfermentowanego ryżu, najbardziej znany jest jako dodatek do ryżu, z którego przyrządza się sushi.
Japoński ocet ryżowy jest bardzo delikatny, zazwyczaj bezbarwny, choć czasami blado-żółtawy. Jest częstym dodatkiem do wielu potraw kuchni azjatyckiej.
Z racji tego, że nie należy go zbytnio podgrzewać, gdyż straci swój smak, najczęściej dodaje się go do przyrządzanej potrawy jako końcowy produkt. Spożywanie octu jest zdrowe, obniża on cholesterol i oczyszcza organizm.
Lista produktów
Zawsze darmowa przesyłka kurierem pocztex...
Na terenie Polski dla każdego zamówienia powyżej 239 zł
Sprawdź nasze aktualne oferty i skorzystaj z wyjątkowych rabatów.