Przejdź do głównej treści
Tel: +48 792 659 743
 Pon. - Pt. 7 - 14
 Odbiór - Ujazdowska 78, Strzelce Op.
Koszyk

Twój koszyk jest pusty

Producent: Asia Kitchen (przejdź do produktów)

Czerwona Pasta Curry 114g ASIA KITCHEN

Przejdź do sekcji Opinie

Opis: Niech Twoja kreatywność przejmie kontrolę. Tajskie pasty curry Asia Kitchen znajdują zastosowanie w nieograniczonej gamie dań azjatyckich, wszędzie tam, gdzie zabierze Cię Twoja wyobraźnia. Nasze tradycyjne receptury tajskich past curry zapewnią niesamowite doznania smakowe, wystarczą tylko 2 łyżki stołowe pasty, aby odmienić każdą potrawę. Celebruj z nami autentyczne smaki Azji.

Pasty występują w trzech kolorach: żółtym, czerwonym i zielonym. Czym różnią się od siebie? Przede wszystkim ostrością. Żółte curry jest delikatne i łagodne, czerwone posiada średnią ostrość, natomiast najostrzejszą wersję stanowi zielona pasta curry, która swój smak
i ostrość zawdzięcza zielonym papryczkom chili.

Dlaczego wybieramy dania z dodatkiem curry?

Mieszkańcy Azji uważają, że to jedna z najzdrowszych potraw na świecie. Curry niewątpliwie przywraca prawidłowe funkcjonowanie wątroby, zmniejsza apetyt, reguluje procesy trawienne oraz obniża ryzyko cukrzycy i chorób serca. Tak jak większość ostrych potraw przyspiesza spalanie tłuszczu. A co za tym idzie posiada właściwości wspomagające utratę wagi. Dodatkowo curry wspomaga pracę mózgu i chroni przed chorobą Alzheimera.

Pasty curry Asia Kitchen są przyjazne dla wegetarian i wegan, bezglutenowe, bezmleczne i bez konserwantów.

Przejdź do pełnego opisu
Cena 8,90 zł
zł/kg: 78,07 zł
szt.
Dostępność:
duża ilość
Czas wysyłki: 24 godziny
Dostawa od 9,90 zł - Pocztex Punkt

Opis

Czerwona Pasta Curry 114g ASIA KITCHEN

Opis: Niech Twoja kreatywność przejmie kontrolę. Tajskie pasty curry Asia Kitchen znajdują zastosowanie w nieograniczonej gamie dań azjatyckich, wszędzie tam, gdzie zabierze Cię Twoja wyobraźnia. Nasze tradycyjne receptury tajskich past curry zapewnią niesamowite doznania smakowe, wystarczą tylko 2 łyżki stołowe pasty, aby odmienić każdą potrawę. Celebruj z nami autentyczne smaki Azji.

Pasty występują w trzech kolorach: żółtym, czerwonym i zielonym. Czym różnią się od siebie? Przede wszystkim ostrością. Żółte curry jest delikatne i łagodne, czerwone posiada średnią ostrość, natomiast najostrzejszą wersję stanowi zielona pasta curry, która swój smak
i ostrość zawdzięcza zielonym papryczkom chili.

Dlaczego wybieramy dania z dodatkiem curry?

Mieszkańcy Azji uważają, że to jedna z najzdrowszych potraw na świecie. Curry niewątpliwie przywraca prawidłowe funkcjonowanie wątroby, zmniejsza apetyt, reguluje procesy trawienne oraz obniża ryzyko cukrzycy i chorób serca. Tak jak większość ostrych potraw przyspiesza spalanie tłuszczu. A co za tym idzie posiada właściwości wspomagające utratę wagi. Dodatkowo curry wspomaga pracę mózgu i chroni przed chorobą Alzheimera.

Pasty curry Asia Kitchen są przyjazne dla wegetarian i wegan, bezglutenowe, bezmleczne i bez konserwantów.

Składniki: suszone czerwone chilli 30%, trawa cytrynowa 18,70%, czosnek, szalotka, sól, liście limonki kaffir, przyprawy (kolendra, kumin), galangal, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.

Produkcja:
Tajlandia

Wartości odżywcze w 100g produktu:


Wartość energetyczna
: 426kJ/102kcal,
Tłuszcz 1,7g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone <0,5g,
Węglowodany 14g,
w tym cukry 10g,
Białko 4,2g,
Sól 12,1g.

Masa netto: 114g

Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od słońca. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

Data ważności: Produkty w większości posiadają bardzo długie daty ważności (wyjątkiem są produkty, których specyfika nie pozwala na długą datę przydatności). W celu poznania konkretnej daty, prosimy o zapytanie mailowe.

Dystrybucja:
Produkty Orientalne Mateusz Pawełek Arkadiusz Horoszczak S.C. Ujazdowska 78, 47-100 Strzelce Opolskie.

Opinie

Liczba ocen: 1
Oceń i opisz

Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.

Co może cię zainteresować...