Tel: +48 792 659 743
 Pon. - Pt. 7 - 14
 Odbiór - Ujazdowska 78, Strzelce Op.
Koszyk

Twój koszyk jest pusty

Tojiro Shirogami Japoński Nóż Usuba 18cm

Przejdź do sekcji Opinie

Opis: Specjalistyczny japoński nóż Usuba przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Dzięki prostokątnej klindze można szybko przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Doświadczony kucharz za pomocą cienkiego noża Nakiri potrafi uzyskać ozdobne, półprzezroczyste plastry (metoda katsura-muki). Prosta krawędź tnąca służy do krojenia w linii pionowej i pozwala zastosować wiele różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Przejdź do pełnego opisu
Cena 639,00 zł
Dostępność:
brak towaru
Czas wysyłki: 3 dni
Dostawa od 0,00 zł - Pocztex Punkt

Opis

Tojiro Shirogami Japoński Nóż Usuba 18cm

Opis: Specjalistyczny japoński nóż Usuba przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Dzięki prostokątnej klindze można szybko przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Doświadczony kucharz za pomocą cienkiego noża Nakiri potrafi uzyskać ozdobne, półprzezroczyste plastry (metoda katsura-muki). Prosta krawędź tnąca służy do krojenia w linii pionowej i pozwala zastosować wiele różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Dane techniczne:

Ostrze: stal 3 warstwowa rdzewna stal, rdzeń - Shirogami #2
Twardość: 60 HRC +/- 1
Długość całkowita: 31,3 cm
Długość ostrza: 18 cm
Szerokość klingi: 4,4 cm
Grubość klingi: 3,6 mm
Waga: ok. 204 g

Opinie

4.91
Liczba ocen: 80
Oceń i opisz

Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.