Zapisz się do newslettera, a otrzymasz 5% rabatu na zakupy w naszym sklepie !
Wpisz adres email, aby otrzymywać informację o nowościach i promocjach w naszym sklepie.
- Przepisy Meksykańskie (4)
- Przepisy Orientalne (33)
Pasta Sojowa Doenjang Sunchang Vegan 460g SEMPIO
towar niedostępny
Opis
Pasta Sojowa Sunchang Doenjang Vegan 500g SEMPIO
Opis: Popularna koreańska pasta Sunchang Doenjang z fermentowanej soi, wyprodukowana przez jednego z wiodących koreańskich producentów, Sempio. Od wieków podstawa koreańskiej diety, Doenjang stosowana jest jako podstawowy składnik zup i potraw duszonych, a także jako dodatkowy element wielu koreańskich dań mięsnych. Stosowana jako dip do surowych warzyw oraz dodatek do sosów. Posiada słony smak i bardzo gęstą konsystencję. Podczas fermentacji pożyteczne bakterie przekształcają soję w pełną witamin substancję, dlatego spożywanie doenjang ma dobroczynny wpływ na trawienie i dostarcza organizmowi wielu witamin (A, C, B12) oraz cennych minerałów.
Składniki: woda, soja 32%, sól, pszenica, alkohol, koji.
Informacje dodatkowe: Produkt zawiera soję, i pszenicę - informacja dla alergików. Ostrzeżenie: Zawiera torebkę z pochłaniaczem tlenu. Nie nadaje się on do konsumpcji.
Produkcja: Korea Południowa
Wartości odżywcze w 100g produktu:
Wartość energetyczna: 640kJ/153kcal,
Tłuszcz 6,4g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,7g,
Węglowodany 6,8g,
w tym cukry 3,5g,
Białko 14g,
Sól 12g,
Masa netto: 460g
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Data ważności: Produkty w większości posiadają bardzo długie daty ważności (wyjątkiem są produkty, których specyfika nie pozwala na długą datę przydatności). W celu poznania konkretnej daty, prosimy o zapytanie mailowe.
Dystrybucja: Produkty Orientalne Mateusz Pawełek Arkadiusz Horoszczak S.C. Ujazdowska 78, 47-100 Strzelce Opolskie.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
No Name
Nice paste, nice taste, it's good to use it as a condiment, but maybe it's a bit salty to use too much of it. Recommend.