Infolinia: +48 792 659 743
  Pon. - Pt. 7 - 14
  Odbiór - Ujazdowska 78, Strzelce Op.
Koszyk

Twój koszyk jest pusty

Kanetsune YH-3000 Aogami#2/SS Japoński Nóż Nakiri 16,5cm

Przejdź do sekcji Opinie

Opis: Japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Cienka, prostokątna klinga pozwala uzyskać półprzezroczyste plastry, a także przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Prosta krawędź tnąca służy do krojenia przede wszystkim w linii pionowej, z zastosowaniem wielu różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Przejdź do pełnego opisu
Cena 739,00 zł
szt.
Czas wysyłki: 3 dni
Dostawa od 0,00 zł - Pocztex Kurier

Opis

Kanetsune YH-3000 Aogami#2/SS Japoński Nóż Nakiri 16,5cm

Opis: Japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Cienka, prostokątna klinga pozwala uzyskać półprzezroczyste plastry, a także przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Prosta krawędź tnąca służy do krojenia przede wszystkim w linii pionowej, z zastosowaniem wielu różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Dane techniczne:

Ostrze - laminat 3 warstwowy rdzeń ze stali rdzewnej Aogami#2 okuty stalą nierdzewną
Rękojeść - drewno pakka
Twardość - 63 HRC +/- 1
Długość całkowita - 29,5 cm
Długość ostrza - 16,5 cm
Szerokość klingi - 4,5 cm
Grubość klingi - 1,7 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 169 g 

Opinie

0.00
Liczba ocen: 0
Oceń i opisz