Zapisz się do newslettera, a otrzymasz 5% rabatu na zakupy w naszym sklepie !
Wpisz adres email, aby otrzymywać informację o nowościach i promocjach w naszym sklepie.
10,30 zł
- Przepisy Meksykańskie (4)
- Przepisy Orientalne (33)
Grzyby Mun Nitki 100g ASIA KITCHEN
Cena regularna:
towar niedostępny
Opis
Grzyby Mun Nitki 100g ASIA KITCHEN
Opis: Grzyby mun w formie nitek firmy Green Pagoda w opakowaniu o pojemności 100g. Idealnie nadają się do błyskawicznego użycia. Suszone grzyby o szaro-czarnym kolorze, pocięte w nitki. Pochodzą z krajów azjatyckich, mają szerokie zastosowanie w kuchni chińskiej. Przed wykorzystaniem, należy moczyć je w ciepłej wodzie przez pewien czas, aby zwiększyły swoją objętość. Chińskie grzyby mun charakteryzują się chrupkością i delikatnym smakiem. Najlepiej smakują w ostrych potrawach z sosami chili, pastą curry oraz sosem sojowym. Mają pozytywny wpływ na zdrowie, zapobiegają powstawaniu zakrzepów i poprawiają krążenie krwi.
Składniki: Grzyby suszone mun (auricularia polytricha).
Produkcja: Chiny
Wartości odżywcze w 100g produktu:
Wartość energetyczna: 368,8kcal,
Węglowodany 70,2g,
w tym cukry 0g,
Tłuszcz 0,6g,
w tym tłuszcze nasycone 0g,
Sól 0,02g.
Masa netto: 100g
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym, chłodnym i nienasłonecznionym miejscu.
Data ważności: Produkty większości posiadają bardzo długie daty ważności (wyjątkiem są produkty, których specyfika nie pozwala na długą datę przydatności). W celu poznania konkretnej daty, prosimy o zapytanie mailowe.
Dystrybucja: Produkty Orientalne Mateusz Pawełek Arkadiusz Horoszczak S.C. Ujazdowska 78, 47-100 Strzelce Opolskie.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Bartosz Mroczynski
Grzyby po namoczeniu zrobiły się większe, w smaku wysmażone na woku pycha!
Ewelina
Wolę nitki od calych nie musze kroic, taka wygodna jestem. Lubie je w woku.
Emilia
Bardzo wygodna forma.
Franek67
SMACZNE.
Jaro89
Zwykle robiąc sajgonki pomijałem ten składnik, ale ostatnio pokusiłem się o dodanie grzybków i farsz był fajnie chrupki dzięki tym grzybom. za pierwszym razem za krótko je moczyłem ale wrzuciłem z powrotem do wrzątki i doszły.
Grzegorz Sumczyński
Oprócz grzybów mun całych kupiłem też nitki, które są o tyle lepsze, że nie trzeba ich kroić :D Do sajgonek lepsze nitki, ale do potraw z woka wolę całe, ładniej wyglądają w potrawie.
Krzysztof Ryzner
Super produkt
Aneta Kilica
Kocham orientalne smaki, fajnie że jest taki sklep.
Wiesia
Nitki super, wszystko w sam raz do gotowania :)
Natalia
Świetnie sprawdzają się te grzybki do zupki. Polecam