Zapisz się do newslettera, a otrzymasz 5% rabatu na zakupy w naszym sklepie !
Wpisz adres email, aby otrzymywać informację o nowościach i promocjach w naszym sklepie.
10,30 zł
- Przepisy Meksykańskie (4)
- Przepisy Orientalne (33)
Chrzan Wasabi w Proszku 100g NOBI
Cena regularna:
towar niedostępny
Opis
Chrzan Wasabi w Proszku 100g NOBI
Opis: Chrzan Wasabi w proszku firmy Inaka, w opakowaniu 100g. Wystarczy go wymieszać z odrobiną przegotowanej wody i pasta gotowa. Sushi wasabi to ostry japoński chrzan o zielonym kolorze. Niezbędny do przygotowania sushi oraz sosów do namaczania. Należy uważać w stosowaniu, ponieważ jest kilkakrotnie ostrzejszy od europejskiego chrzanu. Idealny dodatek do wielu potraw. Chrzan Japoński to symbol kuchni japońskiej. Produkt rozważany, zapakowany w szczelne woreczki.
Składniki: Chrzan 86%, musztarda, skrobia kukurydziana, regulator kwasowości: E330, E300, barwnik E133, E102.
Informacje dodatkowe: Produkt zawiera barwnik E102 - który może mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci. Zawiera musztardę - informacja dla alergików.
Produkcja: Chiny
Wartości odżywcze w 100g produktu:
Wartość energetyczna: 1573kJ/376kcal,
Białko 14,5g,
Węglowodany 57,4g,
w tym Cukier 22,7g,
Błonnik 9,4g,
Tłuszcz 9,47g,
w tym Nasycone 1,19g,
Sód 50mg,
Sól 0,1g.
Masa netto: 100g
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym miejscu, z dala od promieni słonecznych. Po otwarciu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Data ważności: Produkty w większości posiadają bardzo długie daty ważności (wyjątkiem są produkty, których specyfika nie pozwala na długą datę przydatności). W celu poznania konkretnej daty, prosimy o zapytanie mailowe.
Dystrybucja: Produkty Orientalne Mateusz Pawełek Arkadiusz Horoszczak S.C. Ujazdowska 78, 47-100 Strzelce Opolskie.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
maryla mokarkowska
wasabi jest ostrzejsze od naszych polskich,idealny dodatek do wielu potraw,ostatnio kupuje takie jedzenie i bardzo mi smakuje.
Emilia
Ma tę moc ;-)
Jadzia
rozrabiam na trochę gęściejszą pastę, w ten sposób mogę wykonywać fajne dekoracyjne wzorki
Tadeusz Kmiot
Poprawia smak potraw, dodaje do sushi.
Marek
Jest ok.
Bolek 33
Ostry jest