Zapisz się do newslettera, a otrzymasz 5% rabatu na zakupy w naszym sklepie !
Wpisz adres email, aby otrzymywać informację o nowościach i promocjach w naszym sklepie.
- Przepisy Meksykańskie (4)
- Przepisy Orientalne (33)
Żółte Pasty Curry
Żółte pasty curry - najmniej ostre z pośród wszystkich past curry. Głównym składnikiem są papryczki chili, które nadaje paście ostrości. Niepowtarzalny smak curry w połączeniu z kurkumą, która nadaje paście żółtej barwy.
Tutaj znajdą Państwo kilka odmian żółtej pasty curry, różnych firm w opakowaniach o różnej wielkości. Mamy nawet zieloną pastę curry w opakowaniu gastronomicznym.
Żółte Pasty Curry
Żółta Pasta Curry 114g ASIA KITCHEN
Opis: Niech Twoja kreatywność przejmie kontrolę. Tajskie pasty curry Asia Kitchen znajdują zastosowanie w nieograniczonej gamie dań azjatyckich, wszędzie tam, gdzie zabierze Cię Twoja wyobraźnia. Nasze tradycyjne receptury tajskich past curry zapewnią niesamowite doznania smakowe, wystarczą tylko 2 łyżki stołowe pasty, aby odmienić każdą potrawę. Celebruj z nami autentyczne smaki Azji.
Pasty występują w trzech kolorach: żółtym, czerwonym i zielonym. Czym różnią się od siebie? Przede wszystkim ostrością. Żółte curry jest delikatne i łagodne, czerwone posiada średnią ostrość, natomiast najostrzejszą wersję stanowi zielona pasta curry, która swój smak
i ostrość zawdzięcza zielonym papryczkom chili.
Dlaczego wybieramy dania z dodatkiem curry?
Mieszkańcy Azji uważają, że to jedna z najzdrowszych potraw na świecie. Curry niewątpliwie przywraca prawidłowe funkcjonowanie wątroby, zmniejsza apetyt, reguluje procesy trawienne oraz obniża ryzyko cukrzycy i chorób serca. Tak jak większość ostrych potraw przyspiesza spalanie tłuszczu. A co za tym idzie posiada właściwości wspomagające utratę wagi. Dodatkowo curry wspomaga pracę mózgu i chroni przed chorobą Alzheimera.
Pasty curry Asia Kitchen są przyjazne dla wegetarian i wegan, bezglutenowe, bezmleczne i bez konserwantów.
Wysyłka w: 24 godziny
Żółta Pasta Curry 195g FLYING GOOSE BRAND
Opis: Żółta pasta curry firmy Flying Goose Brand w słoiku o pojemności 195g. Żółta pasta curry to produkt który pozwala w łagodny sposób poznać smaki potraw indyjskich oraz tajskich. Stosowana najczęściej jako zamiennik czerwonej pasty curry oraz zielonej, które są znacznie ostrzejsze. Najczęściej dodawana do potraw curry w połączeniu z mlekiem kokosowym, sosem rybnym oraz brązowym cukrem.
Wysyłka w: 24 godziny
Żółta Pasta Curry 400g MAE PLOY
Opis: Żółta pasta curry firmy Mae Ploy w opakowaniu 400g. Jest to lekko ostra pasta, pozwala w łagodny sposób poznać smaki kuchni tajskiej oraz kuchni indyjskiej. Stosowana najczęściej jako zamiennik ostrzejszych zielonej oraz czerwonej pasty curry. Żółte curry jest głównie dodawane do potraw w połączeniu z mlekiem kokosowym, sosem rybnym oraz brązowym cukrem.
Wysyłka w: 24 godziny
Żółta Pasta Curry Saszetka 50g LOBO
Opis: Żółta pasta curry firmy Lobo w opakowaniu 50g. Esencjonalna, ostra pasta, która po wymieszaniu z mleczkiem kokosowym i dodaniem do niej mięsa, daje nam żółte curry. Przepis na żółte curry w opisie szczegółowym.
Wysyłka w: 24 godziny
Żółta Pasta Yellow Curry 1kg MAE PLOY
Opis: Żółta pasta curry firmy Mae Ploy w dużym , gastronomicznym opakowaniu 1kg. Jest dość delikatna w smaku. Idealna do przygotowania żółtego curry w prawdziwie tajski sposób. Uchodzi za jedną z najbardziej popularnych past curry, stosowaną w kuchni tajskiej. Używana w kuchni orientalnej, aczkolwiek można ją również stosować w kuchni tradycyjnej. Najszersze zastosowanie znajduje w potrawach mięsnych.
Wysyłka w: 24 godziny
Żółta Pasta Yellow Curry 400g LOBO
Opis: Żólta pasta firmy Lobo w opakowaniu o pojemności 400g. Jest lekko ostra, pozwala w łagodny sposób poznać smaki kuchni tajskiej oraz kuchni indyjskiej. Stosowana najczęściej jako zamiennik ostrzejszych zielonej oraz czerwonej pasty curry. Żółte curry jest głównie dodawane do potraw w połączeniu z mlekiem kokosowym, sosem rybnym oraz brązowym cukrem. Przepis na kaang ka ree znajduje się w opisie szczegółowym.
Wysyłka w: 24 godziny
Tajska Żółta Pasta Curry 115g MR. MING
Opis: Niech Twoja kreatywność przejmie kontrolę. Tajskie pasty curry Mr. Ming znajdują zastosowanie w nieograniczonej gamie dań azjatyckich, wszędzie tam, gdzie zabierze Cię Twoja wyobraźnia. Nasze tradycyjne receptury tajskich past curry zapewnią niesamowite doznania smakowe, wystarczą tylko 2 łyżki stołowe pasty, aby odmienić każdą potrawę. Celebruj z nami autentyczne smaki Azji.
Pasty występują w trzech kolorach: żółtym, czerwonym i zielonym. Czym różnią się od siebie? Przede wszystkim ostrością. Żółte curry jest delikatne i łagodne, czerwone posiada średnią ostrość, natomiast najostrzejszą wersję stanowi zielona pasta curry, która swój smak
i ostrość zawdzięcza zielonym papryczkom chili.
Dlaczego wybieramy dania z dodatkiem curry?
Mieszkańcy Azji uważają, że to jedna z najzdrowszych potraw na świecie. Curry niewątpliwie przywraca prawidłowe funkcjonowanie wątroby, zmniejsza apetyt, reguluje procesy trawienne oraz obniża ryzyko cukrzycy i chorób serca. Tak jak większość ostrych potraw przyspiesza spalanie tłuszczu. A co za tym idzie posiada właściwości wspomagające utratę wagi. Dodatkowo curry wspomaga pracę mózgu i chroni przed chorobą Alzheimera.
Pasty curry Mr. Ming są przyjazne dla wegetarian i wegan, bezglutenowe, bezmleczne i bez konserwantów.
Wysyłka w: 24 godziny
Żółta Lekko Ostra Pasta Curry Vegan Bez Glutenu 400g ASIA KITCHEN
Opis: Niech Twoja kreatywność przejmie kontrolę. Tajskie pasty curry Asia Kitchen znajdują zastosowanie w nieograniczonej gamie dań azjatyckich, wszędzie tam, gdzie zabierze Cię Twoja wyobraźnia. Nasze tradycyjne receptury tajskich past curry zapewnią niesamowite doznania smakowe, wystarczą tylko 2 łyżki stołowe pasty, aby odmienić każdą potrawę. Celebruj z nami autentyczne smaki Azji.
Pasty występują w trzech kolorach: żółtym, czerwonym i zielonym. Czym różnią się od siebie? Przede wszystkim ostrością. Żółte curry jest delikatne i łagodne, czerwone posiada średnią ostrość, natomiast najostrzejszą wersję stanowi zielona pasta curry, która swój smak
i ostrość zawdzięcza zielonym papryczkom chili.
Dlaczego wybieramy dania z dodatkiem curry?
Mieszkańcy Azji uważają, że to jedna z najzdrowszych potraw na świecie. Curry niewątpliwie przywraca prawidłowe funkcjonowanie wątroby, zmniejsza apetyt, reguluje procesy trawienne oraz obniża ryzyko cukrzycy i chorób serca. Tak jak większość ostrych potraw przyspiesza spalanie tłuszczu. A co za tym idzie posiada właściwości wspomagające utratę wagi. Dodatkowo curry wspomaga pracę mózgu i chroni przed chorobą Alzheimera.
Pasty curry Asia Kitchen są przyjazne dla wegetarian i wegan, bezglutenowe, bezmleczne i bez konserwantów.
Wysyłka w: 24 godziny