Zapisz się do newslettera, a otrzymasz 5% rabatu na zakupy w naszym sklepie !
Wpisz adres email, aby otrzymywać informację o nowościach i promocjach w naszym sklepie.
- Przepisy Meksykańskie (4)
- Przepisy Orientalne (33)
Zielone Pasty Curry
Zielone pasty curry - znacznie bardziej ostre, niż inne odmiany. Charakteryzują się tym, że w ich składzie można znaleźć zieloną papryczkę chilli. Znajdą tutaj Państwo kilka odmian zielonej pasty curry różnych firm w opakowaniach różnej wielkości. Mamy nawet zieloną pastę curry w opakowaniu gastronomicznym.
Zielone Pasty Curry
Pasta Curry Green Zielona 400g MAE PLOY
Opis: Zielona Pasta Curry firmy Mae Ploy w puszcze o pojemności 400g. Jest dość ostra w smaku. Idealna do przygotowania zielonego curry w prawdziwie tajski sposób. Uchodzi za jedną z najbardziej popularnych past curry, stosowaną w kuchni tajskiej. Używana w kuchni orientalnej, aczkolwiek można ją również stosować w kuchni tradycyjnej. Najszersze zastosowanie znajduje w potrawach mięsnych. Dla złagodzenia pikanterii potraw, można ją połączyć z mlekiem kokosowym, czy też brązowym cukrem.
Wysyłka w: 24 godziny
Pasta Curry Zielona 400g LOBO
Opis: Zielona pasta curry firmy Lobo w opakowaniu 400g. Charakteryzuje się ostrością oraz nieporównywalnym smakiem. Uchodzi za najpopularniejszą pastę stosowaną w kuchni tajskiej. Pasta głównie używana w kuchni orientalnej, aczkolwiek można ją również stosować w kuchni tradycyjnej. Najszersze zastosowanie znajduje w potrawach mięsnych. Dla złagodzenia pikanterii potraw, można ją połączyć z mlekiem kokosowym, czy też brązowym cukrem.
Wysyłka w: 24 godziny
Zielona Pasta Curry 114g ASIA KITCHEN
Opis: Niech Twoja kreatywność przejmie kontrolę. Tajskie pasty curry Asia Kitchen znajdują zastosowanie w nieograniczonej gamie dań azjatyckich, wszędzie tam, gdzie zabierze Cię Twoja wyobraźnia. Nasze tradycyjne receptury tajskich past curry zapewnią niesamowite doznania smakowe, wystarczą tylko 2 łyżki stołowe pasty, aby odmienić każdą potrawę. Celebruj z nami autentyczne smaki Azji.
Pasty występują w trzech kolorach: żółtym, czerwonym i zielonym. Czym różnią się od siebie? Przede wszystkim ostrością. Żółte curry jest delikatne i łagodne, czerwone posiada średnią ostrość, natomiast najostrzejszą wersję stanowi zielona pasta curry, która swój smak
i ostrość zawdzięcza zielonym papryczkom chili.
Dlaczego wybieramy dania z dodatkiem curry?
Mieszkańcy Azji uważają, że to jedna z najzdrowszych potraw na świecie. Curry niewątpliwie przywraca prawidłowe funkcjonowanie wątroby, zmniejsza apetyt, reguluje procesy trawienne oraz obniża ryzyko cukrzycy i chorób serca. Tak jak większość ostrych potraw przyspiesza spalanie tłuszczu. A co za tym idzie posiada właściwości wspomagające utratę wagi. Dodatkowo curry wspomaga pracę mózgu i chroni przed chorobą Alzheimera.
Pasty curry Asia Kitchen są przyjazne dla wegetarian i wegan, bezglutenowe, bezmleczne i bez konserwantów.
Wysyłka w: 24 godziny
Zielona Pasta Curry 195g FLYING GOOSE BRAND
Opis: Zielona pasta curry firmy Flying Goose Brand w słoiku o pojemności 195g. Pasta ta została zrobiona z wyjątkowych egzotycznych składników. Zielone papryczki chilli nadają jej ostrości, natomiast trawa cytrynowa, limonka oraz kolendra dbają o aromatyczną nutę. Tego rodzaju pasta jest bardzo często wykorzystywana w kuchni tajskiej do różnego rodzaju potraw. Wspaniały dodatek do dań curry.
Wysyłka w: 24 godziny
Zielona Pasta Green Curry 1kg MAE PLOY
Opis: Zielona Pasta Curry firmy Mea Ploy w dużej, gastronomicznej puszcze o pojemności 1kg. Dość ostra w smaku. Idealna do przygotowania zielonego curry w prawdziwie tajski sposób. Uchodzi za jedną z najbardziej popularnych past curry, stosowaną w kuchni tajskiej. Używana w kuchni orientalnej, aczkolwiek można ją również stosować w kuchni tradycyjnej. Najszersze zastosowanie znajduje w potrawach mięsnych. Dla złagodzenia pikanterii potraw, można ją połączyć z mlekiem kokosowym, czy też brązowym cukrem.
Wysyłka w: 24 godziny
Zielona Pasta Green Curry 227g THAI DANCER
Opis: Zielona pasta curry firmy Thai Dancer w słoiku o pojemności 227g. Jedna z najostrzejszych past curry, ostrzejsza niż żółta oraz czerwona. Główny składnik do potrawy green curry. Opakowanie wystarcza do przygotowania potrawy dla 12 osób. Idealnie pasuje w połączeniu z mięsem, owocami morza oraz oczywiście mlekiem kokosowym.
Wysyłka w: 24 godziny
Zielona Pasta Green Curry Saszetka 50g LOBO
Opis: Zielona pasta curry firmy Lobo w opakowaniu 50g. Zbiór tajskich przypraw, pasty krewetkowej oraz dodatków. W połączeniu z mleczkiem kokosowym gotowa pasta tworzy wyśmienitą bazę do zielonego curry. Przepis na zielone curry w opisie szczegółowym.
Wysyłka w: 24 godziny
Tajska Pasta Zielone Curry 113g HOUSE OF ASIA
Opis: Niech Twoja kreatywność przejmie kontrolę. Tajskie pasty curry House Of Asia znajdują zastosowanie w nieograniczonej gamie dań azjatyckich, wszędzie tam, gdzie zabierze Cię Twoja wyobraźnia. Nasze tradycyjne receptury tajskich past curry zapewnią niesamowite doznania smakowe, wystarczą tylko 2 łyżki stołowe pasty, aby odmienić każdą potrawę. Celebruj z nami autentyczne smaki Azji.
Wysyłka w: 24 godziny
Tajska Zielona Pasta Curry 115g MR. MING
Opis: Niech Twoja kreatywność przejmie kontrolę. Tajskie pasty curry Mr. Ming znajdują zastosowanie w nieograniczonej gamie dań azjatyckich, wszędzie tam, gdzie zabierze Cię Twoja wyobraźnia. Nasze tradycyjne receptury tajskich past curry zapewnią niesamowite doznania smakowe, wystarczą tylko 2 łyżki stołowe pasty, aby odmienić każdą potrawę. Celebruj z nami autentyczne smaki Azji.
Pasty występują w trzech kolorach: żółtym, czerwonym i zielonym. Czym różnią się od siebie? Przede wszystkim ostrością. Żółte curry jest delikatne i łagodne, czerwone posiada średnią ostrość, natomiast najostrzejszą wersję stanowi zielona pasta curry, która swój smak
i ostrość zawdzięcza zielonym papryczkom chili.
Dlaczego wybieramy dania z dodatkiem curry?
Mieszkańcy Azji uważają, że to jedna z najzdrowszych potraw na świecie. Curry niewątpliwie przywraca prawidłowe funkcjonowanie wątroby, zmniejsza apetyt, reguluje procesy trawienne oraz obniża ryzyko cukrzycy i chorób serca. Tak jak większość ostrych potraw przyspiesza spalanie tłuszczu. A co za tym idzie posiada właściwości wspomagające utratę wagi. Dodatkowo curry wspomaga pracę mózgu i chroni przed chorobą Alzheimera.
Pasty curry Mr. Ming są przyjazne dla wegetarian i wegan, bezglutenowe, bezmleczne i bez konserwantów.
Wysyłka w: 24 godziny
Zielona Bardzo Ostra Pasta Curry Vegan Bez Glutenu 400g ASIA KITCHEN
Opis: Niech Twoja kreatywność przejmie kontrolę. Tajskie pasty curry Asia Kitchen znajdują zastosowanie w nieograniczonej gamie dań azjatyckich, wszędzie tam, gdzie zabierze Cię Twoja wyobraźnia. Nasze tradycyjne receptury tajskich past curry zapewnią niesamowite doznania smakowe, wystarczą tylko 2 łyżki stołowe pasty, aby odmienić każdą potrawę. Celebruj z nami autentyczne smaki Azji.
Pasty występują w trzech kolorach: żółtym, czerwonym i zielonym. Czym różnią się od siebie? Przede wszystkim ostrością. Żółte curry jest delikatne i łagodne, czerwone posiada średnią ostrość, natomiast najostrzejszą wersję stanowi zielona pasta curry, która swój smak
i ostrość zawdzięcza zielonym papryczkom chili.
Dlaczego wybieramy dania z dodatkiem curry?
Mieszkańcy Azji uważają, że to jedna z najzdrowszych potraw na świecie. Curry niewątpliwie przywraca prawidłowe funkcjonowanie wątroby, zmniejsza apetyt, reguluje procesy trawienne oraz obniża ryzyko cukrzycy i chorób serca. Tak jak większość ostrych potraw przyspiesza spalanie tłuszczu. A co za tym idzie posiada właściwości wspomagające utratę wagi. Dodatkowo curry wspomaga pracę mózgu i chroni przed chorobą Alzheimera.
Pasty curry Asia Kitchen są przyjazne dla wegetarian i wegan, bezglutenowe, bezmleczne i bez konserwantów.
Wysyłka w: 24 godziny