Zapisz się do newslettera, a otrzymasz 5% rabatu na zakupy w naszym sklepie !
Wpisz adres email, aby otrzymywać informację o nowościach i promocjach w naszym sklepie.
- Przepisy Meksykańskie (4)
- Przepisy Orientalne (33)
Wodorosty Sushi Nori Silver
Wodorosty Sushi Nori Silver.
Wodorosty Sushi Nori Silver
Wodorosty Algi Glony Nori Silver 10 Sztuk JHFOODS
Opis: Glony nori silver firmy JHFOODS w opakowaniu 10 sztuk. Yaki nori są to drobno pokrojone i sprasowane algi morskie. Podczas produkcji są delikatnie prażone. Posiadają lekko słony smak. Podstawowy składnik wielu rodzajów sushi. Można je stosować jako składnik dań i sałatek. Opakowanie zawiera 25g alg (10 listków) co wystarcza na bardzo dużo. Nori są bogate w błonnik, witaminy, białka, minerały i pierwiastki śladowe jak wapń, fosfor i żelazo.
Wysyłka w: 24 godziny
Wodorosty Do Sushi Nori 6 Listków 15g MR. MING
Opis: Algi do sushi w małej paczce, dla osób zaczynających przygodę z sushi. To produkt niezbędny do przygotowania sushi, to właśnie od nich rozpoczyna się tworzenie tej rewelacyjnej potrawy. Na wodoroście układa się ryż oraz inne składniki, po czym zawija się za pomocą maty bambusowej. Jakość tych wodorostów jest bardzo wysoka, a produkowane są w Chinach.
Wodorosty Nori Algi Glony Do Sushi 50 Sztuk SILVER
Opis: Wodorosty nori SILVER w opakowaniu 50 arkuszy. Wykorzystywane w kuchni azjatyckiej, głównie w kuchni japońskiej do przygotowania znanej na całym świecie potrawy sushi. Swoje zastosowanie znalazły również w innych potrawach np. dodawane są orientalnych zup. Hodowane w specjalnych „farmach morskich”, czyszczone, osuszane, prasowane w procesie przypominającym produkcję papieru. Efektem końcowym są cienkie kwadraty bogate w składniki odżywcze, takie jak witaminy i minerały. W krajach azjatyckich spożywa się je dla wzmocnienia układu krążenia oraz obniżenia cholesterolu.
Wodorosty Nori Silver Premium Class 50 Sztuk EAT
Opis: Wodorosty nori silver w opakowaniu 50 arkuszy. Wykorzystywane w kuchni azjatyckiej, głównie w kuchni japońskiej do przygotowania znanej na całym świecie potrawy sushi. Swoje zastosowanie znalazły również w innych potrawach np. dodawane są orientalnych zup. Hodowane w specjalnych „farmach morskich”, czyszczone, osuszane, prasowane w procesie przypominającym produkcję papieru. Efektem końcowym są cienkie kwadraty bogate w składniki odżywcze, takie jak witaminy i minerały. W krajach azjatyckich spożywa się je dla wzmocnienia układu krążenia oraz obniżenia cholesterolu.