Zapisz się do newslettera, a otrzymasz 5% rabatu na zakupy w naszym sklepie !
Wpisz adres email, aby otrzymywać informację o nowościach i promocjach w naszym sklepie.
- Przepisy Meksykańskie (4)
- Przepisy Orientalne (33)
Tykwa Marynowana
Tykwa marynowana - bardzo popularny składnik sushi. W smaku delikatnie chrupka, w karmelowej zalewie. Posiadamy małe opakowania dla klientów detalicznych oraz duże opakowania dla restauracji.
Tykwa Marynowana
Tykwa Karmelowa Do Sushi Kanpyo 100g ASIA KITCHEN
Opis: Tykwa do sushi w opakowaniu 100g. Popularny składnik roladek sushi. Często wykorzystywany jako nadzienie do maki sushi oraz innych zawijanych rodzajów sushi. Jest to nic innego jak cienko pokrojona tykwa w zalewie z sosu sojowego oraz karmelu.
Wysyłka w: 24 godziny
Tykwa Karmelowa Kanpyo Do Sushi 500g ASIA KITCHEN
Opis: Kanpyo tykwa do sushi w opakowaniu 500g. Popularny dodatek do nadzienia sushi, zwłaszcza maki sushi. Nietypowa w smaku, często wykorzystywana w kuchni dalekiego wschodu.
Wysyłka w: 24 godziny
Tykwa Marynowana Kanpyo Do Sushi 1kg ASIA KITCHEN
Opis: Kanpyo tykwa do sushi w opakowaniu 1kg. Popularny karmelowy dodatek do nadzienia sushi, zwłaszcza maki sushi. Nietypowa w smaku, często wykorzystywana w kuchni dalekiego wschodu.
Wysyłka w: 24 godziny
Grzyby Ajitsuke Shitake Po Ku Marynowane 500g NOBI
Opis: Grzyby shitake to chyba najpopularniejsze azjatyckie grzyby. Pochodzą z Chin oraz Japonii, to właśnie w tych kuchniach są najczęściej stosowane. Shitake używa się jako jeden ze składników popularnej japońskiej potrawy sushi. Gotowe do użycia, w słodko-kwaśnej zalewie, idealnie posłużą do przygotowania, naprawdę ciekawych roladek sushi. Pokrojone w cienkie plastry i zamarynowane.