
Zapisz się do newslettera, a otrzymasz 5% rabatu na zakupy w naszym sklepie !

Jeśli chcesz otrzymywać informację o nowościach i promocjach, wpisz poniżej swój e-mail.

Jeśli chcesz otrzymywać informację o nowościach i promocjach, wpisz poniżej swój e-mail.



Darmowa dostawa (InPost Paczkomaty 24/7) już od 239,00 zł.

Takeshi Saji WBB Ręcznie Kuty Nóż Santoku 18cm R-2
Dostępność:
na wyczerpaniu
Wysyłka w:
3 dni
Cena:
2 799,00 zł
2799.00

Ocena:
0





Opis
Takeshi Saji WBB Ręcznie Kuty Nóż Kuchenny Santoku 18 cm R-2
Japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Posiada obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szeroką klingę, na którą można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść do salaterki lub na patelnię. Nóż Santoku doskonale się sprawdza w każdych warunkach pracy, ponieważ dzięki wysoko położonej rękojeści palce nie dotykają deski ani jedzenia.
Dane techniczne:
Ostrze - stal 61 warstwowa rdzeń R2
Rękojeść - kość bycza
Twardość - 63 HRC +/- 1
Długość całkowita - 30,1 cm
Długość ostrza - 18 cm
Szerokość klingi - 5 cm
Grubość klingi - ok. 2,2 mm
Waga - ok. 205 g
Główne cechy
Twardość HRC +/- 1: | 63 |
Klinga nierdzewna: | Tak |
Sposób ostrzenia: | Dwustronny Symetryczny |
Stal wielowarstwowa: | Tak, 10-101 warstw |
Materiał rękojeści: | Klasyczna nitowana |
Rodzaj noża: | Nóż kuchenny |
Długość ostrza: | 18 cm |
Typ ostrza: | Santoku |
Stal: | R-2 |
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Kraj wysyłki: