
Zapisz się do newslettera, a otrzymasz 5% rabatu na zakupy w naszym sklepie !

Jeśli chcesz otrzymywać informację o nowościach i promocjach, wpisz poniżej swój e-mail.

Jeśli chcesz otrzymywać informację o nowościach i promocjach, wpisz poniżej swój e-mail.




Brązowy Ocet Ryżowy 500ml OTTOGI

Opis: Brązowy ocet ryżowy w butelce 500ml. Produkt niezbędny do przygotowania ryżu do sushi. Należy wymieszać go z solą oraz cukrem, aby uzyskał odpowiedni słodko - kwaśny smak. Używany również do innych potraw w kuchni orientalnej. Powstał z wina ryżowego oraz z brązowego z fermentowanego kleistego ryżu. Zdecydowanie lepszy i łagodniejszy od tradycyjnego octu. Idealny jako przyprawa do potraw oraz składnik marynaty. Używany również do potraw słodko - kwaśnych, jako składnik nadający kwaśności.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Ocet Ryżowy 1000ml JADE BRIDGE

Opis: Ocet ryżowy firmy Jade Bridge w dużej butelce 1000ml. Niezbędny składnik do przygotowania ryżu do sushi. Po wymieszaniu octu ryżowego, soli oraz cukru powstaje zaprawa ryżowa, którą zalewamy wcześniej ugotowany ryż do sushi. Całość po dokładnym wymieszaniu jest kleista, idealna do komponowania krążków sushi. Ma on również inne zastosowanie w kuchni azjatyckiej. Używany jest do marynowania mięsa. Często dodawany do potraw słodko-kwaśnych. Swoim delikatnym aromatem nie koliduje z innymi smakami.
Sugestia podania: idealny do marynowania, robienia sałatek, dań słodko-kwaśnych, jak i do sushi.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Ocet Ryżowy 150ml JADE BRIDGE

Opis: Ocet ryżowy firmy Jade Bridge w małej butelce 150ml. Niezbędny składnik do przygotowania ryżu do sushi. Po wymieszaniu octu ryżowego, soli oraz cukru powstaje zaprawa ryżowa, którą zalewamy wcześniej ugotowany ryż do sushi. Całość po dokładnym wymieszaniu jest kleista, idealna do komponowania krążków sushi. Ma on również inne zastosowanie w kuchni azjatyckiej. Używany jest do marynowania mięsa. Często dodawany do potraw słodko-kwaśnych. Swoim delikatnym aromatem nie koliduje z innymi smakami.
Sugestia podania: idealny do marynowania, robienia sałatek, dań słodko-kwaśnych, jak i do sushi.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Ocet Ryżowy 300ml THAI DANCER

Opis: Ocet ryżowy firmy Thai Dancer w szklanej butelce 300ml. Idealny do sushi, sałatek oraz potraw wymagających kwaskowatego smaku octu ryżowego. Bardzo ładna brązowa barwa, zazwyczaj ocet spotykamy o barwie białej.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Ocet Ryżowy 625ml JADE BRIDGE

Opis: Ocet ryżowy firmy Jade Bridge w średniej butelce 625ml. Niezbędny składnik do przygotowania ryżu do sushi. Po wymieszaniu octu ryżowego, soli oraz cukru powstaje zaprawa ryżowa, którą zalewamy wcześniej ugotowany ryż do sushi. Całość po dokładnym wymieszaniu jest kleista, idealna do komponowania krążków sushi. Ma on również inne zastosowanie w kuchni azjatyckiej. Używany jest do marynowania mięsa. Często dodawany do potraw słodko-kwaśnych. Swoim delikatnym aromatem nie koliduje z innymi smakami.
Sugestia podania: idealny do marynowania, robienia sałatek, dań słodko-kwaśnych, jak i do sushi.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Ocet Ryżowy Do Sushi 1 Litr GOLDEN MOUNTAIN

Opis: Ocet ryżowy do sushi firmy Golden Mountain w butelce 1 litr. Jeden z głównych składników do sushi, dzięki niemu ryż zawdzięcza swój znakomity smak i aromat. Bez roztworu octu ryżowego i cukru, skomponowanie wyśmienitych krążków sushi byłoby nie możliwe. Kuchnia japońska charakteryzuje się częstym używaniem tego składnika również do innych potraw. Duża ekonomiczna butelka, wystarczy na kilka kilogramów ryżu do sushi.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Ocet Ryżowy Do Sushi 200ml GOLDEN MOUNTAIN

Opis: Ocet do sushi firmy Golden Mountain w butelce 200ml. To jeden z głównych składników do sushi, dzięki niemu ryż zawdzięcza swój znakomity smak i aromat. Bez roztworu octu ryżowego i cukru, skomponowanie wyśmienitych krążków sushi byłoby nie możliwe. Kuchnia japońska charakteryzuje się częstym używaniem tego składnika również do innych potraw.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Ocet Ryżowy Do Sushi 610ml DIAMOND

Opis: Ocet ryżowy firmy Diamond w butelce 610ml. Główny składnik zaprawy octowej, koniecznej do przygotowania ryżu do sushi. Ocet w odpowiedniej proporcji rozrabia się z solą i cukrem, po czym przygotowaną marynatą skrapia się wcześniej przygotowany ryż do sushi. Można go również wykorzystać do wielu innych słodko-kwaśnych dań, marynat czy dań mięsnych lub rybnych.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Ocet Ryżowy Do Sushi 625ml HOUSE OF ASIA

Opis: Ocet ryżowy firmy House Of Asia w butelce 625ml. Zaskakuje delikatnością smaku! Ma jasną, słomkową barwę i jest lekko kwaśny. Ta delikatna przyprawa stosowana jest najczęściej do sushi. Używany również do dań z ryżu oraz orientalnych sałatek. W kuchni chińskiej jest niezbędnym dodatkiem do potraw gotowanych. Jest także doskonałym elementem marynat do mięs i dressingów. Może być używany zamiast octu jabłkowego. Znakomicie łączy się z innymi składnikami np. z sosem sojowym, imbirem a także olejem sezamowym.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Ocet Ryżowy Japoński Do Sushi Mizkan 500ml

Opis: Ocet ryżowy firmy Mizkan w butelce 500ml. Bardzo dobry ocet będący składnikiem zaprawy ryżowej wykorzystywany podczas przygotowania ryżu do sushi. Ocet bardzo wysokiej jakości produkowany w Japonii.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Zestaw Ocet Do Sushi 1000ml GOLDEN MOUNTAIN + Ryż Do Sushi Nakato 1kg ASIA KITCHEN

Opis Ocet: Ocet do sushi golden mountain w dużym ekonomicznym opakowaniu, wystarcza na bardzo długo. Jest to niezbędny składnik zaprawy ryżowej, która jest potrzebna podczas przygotowywania ryżu do sushi. Aby przygotować zaprawę należy połączyć ocet z solą oraz cukrem.
Opis Ryż: Najwyższej jakości Ryż Do Sushi Nakato jakości firmy Asia Kitchen w opakowaniu 1kg. Produkowany zgodnie z tradycyjnymi metodami. Ryż ten posiada typowy kształt, czyli krótkie - okrągłe ziarno i biało-mleczną barwę. Po ugotowaniu, posiada bardzo dobrą lepkość ułatwiającą przygotowanie każdego rodzaju sushi. W Japonii ryż to najczęściej spożywany produkt, stosowany jest nie tylko do sushi, lecz również do sałatek, zup i potraw mięsnych. Przygotowanie ryżu do sushi różni się od zwykłego, ponieważ po ugotowaniu należy go skropić zaprawą octową. Gotowy najlepiej nadaje się do sushi i innych potraw kuchni japońskiej.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny