
Zapisz się do newslettera, a otrzymasz 5% rabatu na zakupy w naszym sklepie !

Jeśli chcesz otrzymywać informację o nowościach i promocjach, wpisz poniżej swój e-mail.

Jeśli chcesz otrzymywać informację o nowościach i promocjach, wpisz poniżej swój e-mail.




Panierka Panko
Panierka panko - bardzo popularna chrupiąca panierka. Używana w kuchni azjatyckiej, a w szczególności w kuchni tajskiej. Służy do panierowania praktycznie wszystkiego, od kurczaka, przez krewetki, aż po najbardziej nietypowe tajskie składniki. Panierowanie wygląda tak samo, jak w przypadku bułki tartej.
Chrupiąca Panierka Panko 1kg GOLDEN TURTLE BRAND

Opis: Panierka panko firmy Golden Turtle Brand w opakowaniu 1000g. Bardzo smaczna chrupiąca panierka. Używana do panierowania krewetek, ryb oraz różnego rodzaju mięsa. W kuchni azjatyckiej jest to jedna z najczęściej używanych panierek do przygotowania chrupkich dań. Panierowanie wygląda tak samo, jak w przypadku bułki tartej.
Dostępność: brak towaru
Chrupiąca Panierka Panko 1kg NOBI

Opis: Panierka panko w opakowaniu 1kg. Jedna z bardziej popularnych panierek na świecie. W Panko można panierować mięso, ryby, krewetki czy warzywa. Wszystkie panierowane składniki w panko, po usmażeniu są chrupkie i bardzo smaczne.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Chrupiąca Panierka Panko 200g LOBO

Opis: Panierka panko firmy Lobo w opakowaniu 200g. Bardzo smaczna, chrupiąca chińska panierka. Używana do panierowania krewetek, ryb oraz różnego rodzaju mięsa. W kuchni orientalnej jest to jedna z najczęściej używanych panierek do przygotowania chrupkich potraw. Panierowanie wygląda tak samo, jak w przypadku bułki tartej.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Panierka Panko 1kg MR. JIM

Opis: Panierka panko firmy Mr. Jim w opakowaniu 1000g. Bardzo smaczna chrupiąca panierka. Używana do panierowania krewetek, ryb oraz różnego rodzaju mięsa. W kuchni azjatyckiej jest to jedna z najczęściej używanych panierek do przygotowania chrupkich dań. Panierowanie wygląda tak samo, jak w przypadku bułki tartej. Sposób użycia panko firmy Mr. Jim: 1. Na mięso (np. drób) posypać preferowaną ilość soli, pieprzu oraz innych przypraw dla smaku. 2. Obsypać delikatnie mąką. 3. Obtoczyć w jajku i w panierce. 4. Smażyć na rozgrzanym oleju.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Panierka Panko 200g GOLDEN TURTLE BRAND

Opis: Panierka panko firmy Golden Turtle Brand w opakowaniu 200g. Jedna z najbardziej popularnych panierek do przygotowania chrupkich potraw. W panierce można panierować krewetki, ryby, kurczaka oraz wiele innych składników.
Dostępność: brak towaru
Panierka Panko 200g TASTE OF ASIA

Opis: Panierka panko firmy Taste Of Asia w opakowaniu 200g. Jedna z najbardziej popularnych panierek do przygotowania chrupkich potraw. W panierce można panierować krewetki, ryby, kurczaka oraz wiele innych składników. Bułka tarta chrupka w swoim składzie, posiada jedynie naturalne składniki.
Dostępność: brak towaru
Panierka Panko Gastronomiczna 8kg LOBO

Opis: Panierka panko firmy Globo Food w dużym gastronomicznym opakowaniu 8kg. Bardzo smaczna chrupiąca. Używana do panierowania krewetek, ryb oraz różnego rodzaju mięsa. W kuchni azjatyckiej jest to jedna z najczęściej używanych panierek do przygotowania chrupkich dań.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Panierka Panko Gruba Chrupiąca 1kg LOBO

Opis: Panierka panko firmy Lobo w opakowaniu 1kg. Bardzo smaczna, chrupiąca chińska panierka. Używana do panierowania krewetek, ryb oraz różnego rodzaju mięsa. W kuchni orientalnej jest to jedna z najczęściej używanych panierek do przygotowania chrupkich potraw. Panierowanie wygląda tak samo, jak w przypadku bułki tartej.
Dostępność: brak towaru