window.customerPrivacy.onAnalyticsConsentGranted(function () { })
Darmowa Dostawa !
Darmowa dostawa (Pocztex Kurier) już od 239,00 zł.
Odbierz Rabat Na Zakupy !
Zapisz się do newslettera, a otrzymasz 5% rabatu na zakupy w naszym sklepie ! Wpisz adres email, aby otrzymywać informację o nowościach i promocjach w naszym sklepie.
Submit
Kategorie Blog

Noże Nakiri i Usuba

Noże Usuba i Nakiri - Specjalistyczne japońskie noże przeznaczone do cięcia ziół i warzyw. Ułatwiają rolowanie warzyw w celach dekoracyjnych. Tradycyjnie spakowane nadają się idealnie jako prezent. Dane techniczne poszczególnych noży można przeczytać po kliknięciu na wybrane zdjęcie.Noże Nakiri i Usuba

Noże Usuba i Nakiri

Satake Megumi 420J2 Japoński Nóż Nakiri 16cm

Satake Megumi 420J2 Japoński Nóż Nakiri 16cm
Satake Megumi 420J2 Japoński Nóż Nakiri 16cm

Opis: Specjalistyczny japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Dzięki prostokątnej klindze można szybko przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Doświadczony kucharz za pomocą cienkiego noża Nakiri potrafi uzyskać ozdobne, półprzezroczyste plastry (metoda katsura-muki). Prosta krawędź tnąca służy do krojenia w linii pionowej i pozwala zastosować wiele różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

99,00 zł

szt.

Satake Nashiji Black Pakka Japoński Nóż Nakiri 16cm

Satake Nashiji Black Pakka Japoński Nóż Nakiri 16cm
Satake Nashiji Black Pakka Japoński Nóż Nakiri 16cm

Opis: Specjalistyczny japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Dzięki prostokątnej klindze można szybko przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Doświadczony kucharz za pomocą cienkiego noża Nakiri potrafi uzyskać ozdobne, półprzezroczyste plastry (metoda katsura-muki). Prosta krawędź tnąca służy do krojenia w linii pionowej i pozwala zastosować wiele różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Cena:

239,00 zł

Satake Nashiji Natural Japoński Nóż Nakiri 16cm

Satake Nashiji Natural Japoński Nóż Nakiri 16cm
Satake Nashiji Natural Japoński Nóż Nakiri 16cm

Opis: Specjalistyczny japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Dzięki prostokątnej klindze można szybko przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Doświadczony kucharz za pomocą cienkiego noża Nakiri potrafi uzyskać ozdobne, półprzezroczyste plastry (metoda katsura-muki). Prosta krawędź tnąca służy do krojenia w linii pionowej i pozwala zastosować wiele różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

169,00 zł

szt.

Satake Satoru Japoński Nóż Nakiri 16cm

Satake Satoru Japoński Nóż Nakiri 16cm
Satake Satoru Japoński Nóż Nakiri 16cm

Opis: Specjalistyczny japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Dzięki prostokątnej klindze można szybko przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Doświadczony kucharz za pomocą cienkiego noża Nakiri potrafi uzyskać ozdobne, półprzezroczyste plastry (metoda katsura-muki). Prosta krawędź tnąca służy do krojenia w linii pionowej i pozwala zastosować wiele różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

159,00 zł

szt.

Satake Tomoko 420J2 Japoński Nóż Nakiri 16cm

Satake Tomoko 420J2 Japoński Nóż Nakiri 16cm
Satake Tomoko 420J2 Japoński Nóż Nakiri 16cm

Opis: Specjalistyczny japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Dzięki prostokątnej klindze można szybko przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Doświadczony kucharz za pomocą cienkiego noża Nakiri potrafi uzyskać ozdobne, półprzezroczyste plastry (metoda katsura-muki). Prosta krawędź tnąca służy do krojenia w linii pionowej i pozwala zastosować wiele różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Cena:

109,00 zł

Satake Yoshimitsu Rdzewny Japoński Nóż Usuba 16cm

Satake Yoshimitsu Rdzewny Japoński Nóż Usuba 16cm
Satake Yoshimitsu Rdzewny Japoński Nóż Usuba 16cm

Opis: Specjalistyczny japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Dzięki prostokątnej klindze można szybko przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Doświadczony kucharz potrafi uzyskać ozdobne, półprzezroczyste plastry (metoda katsura-muki). Prosta krawędź tnącasłuży do krojenia w linii pionowej i pozwala zastosować wiele różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Satake Yoshimitsu, to seria noży dla koneserów stali rdzewnych wiedzących jak o nie prawidłowo zadbać. Stal ta jest silnie reaktywna i pokrywa się patyną w bardzo krótkim czasie. Nieprawidłowe użytkowanie takie jak niewycieranie do sucha szczególnie po krojeniu cytrusów itd. tych noży spowoduje pokrywanie się rdzą. Rekompensuje to wysoka twardość noży, duża agresja cięcia oraz łatwość ostrzenia. Prosimy o przemyślane zakupy.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

179,00 zł

szt.

Bunmei Japoński Nóż Kuchenny Usuba 18cm

Bunmei Japoński Nóż Kuchenny Usuba 18cm
Bunmei Japoński Nóż Kuchenny Usuba 18cm

Opis: Japoński nóż kuchenny przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Cienka, prostokątna klinga pozwala uzyskać półprzezroczyste plastry, a także przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Prosta krawędź tnąca służy do krojenia przede wszystkim w linii pionowej, z zastosowaniem wielu różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

349,00 zł

szt.

Bunmei Japoński Nóż Ostrzony Dwustronnie Usuba 18cm

Bunmei Japoński Nóż Ostrzony Dwustronnie Usuba 18cm
Bunmei Japoński Nóż Ostrzony Dwustronnie Usuba 18cm

Opis: Japoński nóż kuchenny przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Cienka, prostokątna klinga pozwala uzyskać półprzezroczyste plastry, a także przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Prosta krawędź tnąca służy do krojenia przede wszystkim w linii pionowej, z zastosowaniem wielu różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

199,00 zł

szt.

Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Japoński Nóż Kamagata Usuba 12cm

Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Japoński Nóż Kamagata Usuba 12cm
Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Japoński Nóż Kamagata Usuba 12cm

Opis: Usuba to brat bliźniak nakiri, jego przeznaczeniem jest plastrowanie warzyw i cięcie ich na drobne kawałki. W przeciwieństwie do nakiri, usuba jest ostrzona jednostronnie. Wielu kucharzy uważa to za zaletę ze względu na prostotę ostrzenia tego typu noża. Kamagata tym różni się od tradycyjnej usuby, że posiada półokrągły czubek ostrza – bardzo podobny kształtem do santoku. Znacznie ułatwia on rolowanie warzyw w celach dekoracyjnych i cięcie ich na drobne plasterki.

Cena:

659,00 zł

Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Japoński Nóż Kamagata Usuba 18cm

Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Japoński Nóż Kamagata Usuba 18cm
Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Japoński Nóż Kamagata Usuba 18cm

Opis: Usuba to brat bliźniak nakiri, jego przeznaczeniem jest plastrowanie warzyw i cięcie ich na drobne kawałki. W przeciwieństwie do nakiri, usuba jest ostrzona jednostronnie. Wielu kucharzy uważa to za zaletę ze względu na prostotę ostrzenia tego typu noża. Kamagata tym różni się od tradycyjnej usuby, że posiada półokrągły czubek ostrza – bardzo podobny kształtem do santoku. Znacznie ułatwia on rolowanie warzyw w celach dekoracyjnych i cięcie ich na drobne plasterki.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

969,00 zł

szt.

Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Japoński Nóż Usuba 16,5cm

Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Japoński Nóż Usuba 16,5cm
Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Japoński Nóż Usuba 16,5cm

Opis: Specjalistyczny japoński nóż Usuba przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Dzięki prostokątnej klindze można szybko przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Doświadczony kucharz za pomocą cienkiego noża Nakiri potrafi uzyskać ozdobne, półprzezroczyste plastry (metoda katsura-muki). Prosta krawędź tnąca służy do krojenia w linii pionowej i pozwala zastosować wiele różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Cena:

839,00 zł

Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Japoński Nóż Usuba 18cm

Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Japoński Nóż Usuba 18cm
Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Japoński Nóż Usuba 18cm

Opis: Specjalistyczny japoński nóż Usuba przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Dzięki prostokątnej klindze można szybko przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Doświadczony kucharz za pomocą cienkiego noża Nakiri potrafi uzyskać ozdobne, półprzezroczyste plastry (metoda katsura-muki). Prosta krawędź tnąca służy do krojenia w linii pionowej i pozwala zastosować wiele różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Cena:

899,00 zł

Hideo Kitaoka Shirogami Satin Damascus Japoński Nóż Usuba 16,5cm

Hideo Kitaoka Shirogami Satin Damascus Japoński Nóż Usuba 16,5cm
Hideo Kitaoka Shirogami Satin Damascus Japoński Nóż Usuba 16,5cm

Opis: Specjalistyczny japoński nóż Usuba przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Dzięki prostokątnej klindze można szybko przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Doświadczony kucharz za pomocą cienkiego noża Nakiri potrafi uzyskać ozdobne, półprzezroczyste plastry (metoda katsura-muki). Prosta krawędź tnąca służy do krojenia w linii pionowej i pozwala zastosować wiele różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Cena:

989,00 zł

Hideo Kitaoka Shirogami Satin Damascus Japoński Nóż Usuba 18cm

Hideo Kitaoka Shirogami Satin Damascus Japoński Nóż Usuba 18cm
Hideo Kitaoka Shirogami Satin Damascus Japoński Nóż Usuba 18cm

Opis: Specjalistyczny japoński nóż Usuba przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Dzięki prostokątnej klindze można szybko przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Doświadczony kucharz za pomocą cienkiego noża Nakiri potrafi uzyskać ozdobne, półprzezroczyste plastry (metoda katsura-muki). Prosta krawędź tnąca służy do krojenia w linii pionowej i pozwala zastosować wiele różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Cena:

1 089,00 zł

Hideo Kitaoka Shirogami Satin Japoński Nóż Kamagata Usuba 12cm

Hideo Kitaoka Shirogami Satin Japoński Nóż Kamagata Usuba 12cm
Hideo Kitaoka Shirogami Satin Japoński Nóż Kamagata Usuba 12cm

Opis: Usuba to brat bliźniak nakiri, jego przeznaczeniem jest plastrowanie warzyw i cięcie ich na drobne kawałki. W przeciwieństwie do nakiri, usuba jest ostrzona jednostronnie. Wielu kucharzy uważa to za zaletę ze względu na prostotę ostrzenia tego typu noża. Kamagata tym różni się od tradycyjnej usuby, że posiada półokrągły czubek ostrza – bardzo podobny kształtem do santoku. Znacznie ułatwia on rolowanie warzyw w celach dekoracyjnych i cięcie ich na drobne plasterki.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

749,00 zł

szt.

Hideo Kitaoka Shirogami Satin Japoński Nóż Kamagata Usuba 18cm

Hideo Kitaoka Shirogami Satin Japoński Nóż Kamagata Usuba 18cm
Hideo Kitaoka Shirogami Satin Japoński Nóż Kamagata Usuba 18cm

Opis: Usuba to brat bliźniak nakiri, jego przeznaczeniem jest plastrowanie warzyw i cięcie ich na drobne kawałki. W przeciwieństwie do nakiri, usuba jest ostrzona jednostronnie. Wielu kucharzy uważa to za zaletę ze względu na prostotę ostrzenia tego typu noża. Kamagata tym różni się od tradycyjnej usuby, że posiada półokrągły czubek ostrza – bardzo podobny kształtem do santoku. Znacznie ułatwia on rolowanie warzyw w celach dekoracyjnych i cięcie ich na drobne plasterki.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

1 129,00 zł

szt.

Kanetsune 2000 Shirogami#2/SS Japoński Nóż Nakiri 16,5cm

Kanetsune 2000 Shirogami#2/SS Japoński Nóż Nakiri 16,5cm
Kanetsune 2000 Shirogami#2/SS Japoński Nóż Nakiri 16,5cm

Opis: Japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Cienka, prostokątna klinga pozwala uzyskać półprzezroczyste plastry, a także przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Prosta krawędź tnąca służy do krojenia przede wszystkim w linii pionowej, z zastosowaniem wielu różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Cena:

429,00 zł

Kanetsune 3000 VG-10 Japoński Nóż Nakiri 16,5cm

Kanetsune 3000 VG-10 Japoński Nóż Nakiri 16,5cm
Kanetsune 3000 VG-10 Japoński Nóż Nakiri 16,5cm

Opis: Japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Cienka, prostokątna klinga pozwala uzyskać półprzezroczyste plastry, a także przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Prosta krawędź tnąca służy do krojenia przede wszystkim w linii pionowej, z zastosowaniem wielu różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade. Tradycyjna rękojeść w stylu japońskim jest bardzo lekka i świetnie dopasowana do kształtu dłoni.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

579,00 zł

szt.

Kanetsune 400 Shirogami#2 Japoński Nóż Nakiri 16,5cm

Kanetsune 400 Shirogami#2 Japoński Nóż Nakiri 16,5cm
Kanetsune 400 Shirogami#2 Japoński Nóż Nakiri 16,5cm

Opis: Japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Cienka, prostokątna klinga pozwala uzyskać półprzezroczyste plastry, a także przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Prosta krawędź tnąca służy do krojenia przede wszystkim w linii pionowej, z zastosowaniem wielu różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

859,00 zł

szt.

Kanetsune 510 Shirogami#2/SS Japoński Nóż Nakiri 16,5cm

Kanetsune 510 Shirogami#2/SS Japoński Nóż Nakiri 16,5cm
Kanetsune 510 Shirogami#2/SS Japoński Nóż Nakiri 16,5cm

Opis: Japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Cienka, prostokątna klinga pozwala uzyskać półprzezroczyste plastry, a także przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Prosta krawędź tnąca służy do krojenia przede wszystkim w linii pionowej, z zastosowaniem wielu różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Cena:

269,00 zł

Kanetsune 5500 VG-2 Japoński Nóż Nakiri 16,5cm

Kanetsune 5500 VG-2 Japoński Nóż Nakiri 16,5cm
Kanetsune 5500 VG-2 Japoński Nóż Nakiri 16,5cm

Opis: Japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Cienka, prostokątna klinga pozwala uzyskać półprzezroczyste plastry, a także przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Prosta krawędź tnąca służy do krojenia przede wszystkim w linii pionowej, z zastosowaniem wielu różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

329,00 zł

szt.

Kanetsune 555 DSR-1K6 Japoński Nóż Usuba 16,5cm

Kanetsune 555 DSR-1K6 Japoński Nóż Usuba 16,5cm
Kanetsune 555 DSR-1K6 Japoński Nóż Usuba 16,5cm

Opis: Japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Cienka, prostokątna klinga pozwala uzyskać półprzezroczyste plastry, a także przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Prosta krawędź tnąca służy do krojenia przede wszystkim w linii pionowej, z zastosowaniem wielu różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Cena:

289,00 zł

Kanetsune 900 VG-10 Japoński Nóż Usubagata 16cm

Kanetsune 900 VG-10 Japoński Nóż Usubagata 16cm
Kanetsune 900 VG-10 Japoński Nóż Usubagata 16cm

Opis: Japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Cienka, prostokątna klinga pozwala uzyskać półprzezroczyste plastry, a także przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Prosta krawędź tnąca służy do krojenia przede wszystkim w linii pionowej, z zastosowaniem wielu różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

829,00 zł

szt.

Kanetsune 940 VG-1 Japoński Nóż Nakiri 16,5cm

Kanetsune 940 VG-1 Japoński Nóż Nakiri 16,5cm
Kanetsune 940 VG-1 Japoński Nóż Nakiri 16,5cm

Opis: Specjalistyczny japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Dzięki prostokątnej klindze można szybko przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Doświadczony kucharz za pomocą cienkiego noża Nakiri potrafi uzyskać ozdobne, półprzezroczyste plastry (metoda katsura-muki). Prosta krawędź tnąca służy do krojenia w linii pionowej i pozwala zastosować wiele różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

559,00 zł

szt.

Kanetsune 950 DSR-1K6 Japoński Nóż Nakiri 16,5cm

Kanetsune 950 DSR-1K6 Japoński Nóż Nakiri 16,5cm
Kanetsune 950 DSR-1K6 Japoński Nóż Nakiri 16,5cm

Opis: Japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Cienka, prostokątna klinga pozwala uzyskać półprzezroczyste plastry, a także przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Prosta krawędź tnąca służy do krojenia przede wszystkim w linii pionowej, z zastosowaniem wielu różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Cena:

279,00 zł

Kanetsune Shirogami#2/SS Japoński Nóż Mini Nakiri 13,5cm

Kanetsune Shirogami#2/SS Japoński Nóż Mini Nakiri 13,5cm
Kanetsune Shirogami#2/SS Japoński Nóż Mini Nakiri 13,5cm

Opis: Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż szefa kuchni jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić naprawdę duże płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby zagwarantować użytkownikowi komfort i swobodę ruchów.

Cena:

239,00 zł

Kanetsune YH-3000 Aogami#2/SS Japoński Nóż Nakiri 16,5cm

Kanetsune YH-3000 Aogami#2/SS Japoński Nóż Nakiri 16,5cm
Kanetsune YH-3000 Aogami#2/SS Japoński Nóż Nakiri 16,5cm

Opis: Japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Cienka, prostokątna klinga pozwala uzyskać półprzezroczyste plastry, a także przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Prosta krawędź tnąca służy do krojenia przede wszystkim w linii pionowej, z zastosowaniem wielu różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

739,00 zł

szt.

Kanetsune Zen-Bokashi Aogami#2 Japoński Nóż Nakiri 16,5cm

Kanetsune Zen-Bokashi Aogami#2 Japoński Nóż Nakiri 16,5cm
Kanetsune Zen-Bokashi Aogami#2 Japoński Nóż Nakiri 16,5cm

Opis: Japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Cienka, prostokątna klinga pozwala uzyskać półprzezroczyste plastry, a także przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Prosta krawędź tnąca służy do krojenia przede wszystkim w linii pionowej, z zastosowaniem wielu różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Cena:

1 299,00 zł

Mcusta Zanmai Beyond Aogami Super Japoński Nóż Nakiri 16,5cm

Mcusta Zanmai Beyond Aogami Super Japoński Nóż Nakiri 16,5cm
Mcusta Zanmai Beyond Aogami Super Japoński Nóż Nakiri 16,5cm

Opis: Specjalistyczny japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Dzięki prostokątnej klindze można szybko przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Doświadczony kucharz za pomocą cienkiego noża Nakiri potrafi uzyskać ozdobne, półprzezroczyste plastry (metoda katsura-muki). Prosta krawędź tnąca służy do krojenia w linii pionowej i pozwala zastosować wiele różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

1 199,00 zł

szt.

Mcusta Zanmai Classic Damascus VG-10 Corian Japoński Nóż Nakiri 18 cm

Mcusta Zanmai Classic Damascus VG-10 Corian Japoński Nóż Nakiri 18 cm
Mcusta Zanmai Classic Damascus VG-10 Corian Japoński Nóż Nakiri 18 cm

Opis: Specjalistyczny japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Dzięki prostokątnej klindze można szybko przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Doświadczony kucharz za pomocą cienkiego noża Nakiri potrafi uzyskać ozdobne, półprzezroczyste plastry (metoda katsura-muki). Prosta krawędź tnąca służy do krojenia w linii pionowej i pozwala zastosować wiele różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

989,00 zł

szt.

Mcusta Zanmai Classic Damascus VG-10 Pakka Japoński Nóż Nakiri 18cm

Mcusta Zanmai Classic Damascus VG-10 Pakka Japoński Nóż Nakiri 18cm
Mcusta Zanmai Classic Damascus VG-10 Pakka Japoński Nóż Nakiri 18cm

Opis: Specjalistyczny japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Dzięki prostokątnej klindze można szybko przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Doświadczony kucharz za pomocą cienkiego noża Nakiri potrafi uzyskać ozdobne, półprzezroczyste plastry (metoda katsura-muki). Prosta krawędź tnąca służy do krojenia w linii pionowej i pozwala zastosować wiele różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

979,00 zł

szt.

Mcusta Zanmai VG-10 Pro Flame Japoński Nóż Nakiri 16,5cm

Mcusta Zanmai VG-10 Pro Flame Japoński Nóż Nakiri 16,5cm
Mcusta Zanmai VG-10 Pro Flame Japoński Nóż Nakiri 16,5cm

Opis: Specjalistyczny japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Dzięki prostokątnej klindze można szybko przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Doświadczony kucharz za pomocą cienkiego noża Nakiri potrafi uzyskać ozdobne, półprzezroczyste plastry (metoda katsura-muki). Prosta krawędź tnąca służy do krojenia w linii pionowej i pozwala zastosować wiele różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

979,00 zł

szt.

Mcusta Zanmai VG-10 Splash Japoński Nóż Nakiri 16,5cm

Mcusta Zanmai VG-10 Splash Japoński Nóż Nakiri 16,5cm
Mcusta Zanmai VG-10 Splash Japoński Nóż Nakiri 16,5cm

Opis: Specjalistyczny japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Dzięki prostokątnej klindze można szybko przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Doświadczony kucharz za pomocą cienkiego noża Nakiri potrafi uzyskać ozdobne, półprzezroczyste plastry (metoda katsura-muki). Prosta krawędź tnąca służy do krojenia w linii pionowej i pozwala zastosować wiele różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Cena:

1 149,00 zł

Mcusta Zanmai VG-10 Supreme Hammered Japoński Nóż Nakiri 16,5cm

Mcusta Zanmai VG-10 Supreme Hammered Japoński Nóż Nakiri 16,5cm
Mcusta Zanmai VG-10 Supreme Hammered Japoński Nóż Nakiri 16,5cm

Opis: Specjalistyczny japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Dzięki prostokątnej klindze można szybko przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Doświadczony kucharz za pomocą cienkiego noża Nakiri potrafi uzyskać ozdobne, półprzezroczyste plastry (metoda katsura-muki). Prosta krawędź tnąca służy do krojenia w linii pionowej i pozwala zastosować wiele różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Cena:

1 269,00 zł

Mcusta Zanmai VG-10 Supreme Ripple Japoński Nóż Nakiri 16,5cm

Mcusta Zanmai VG-10 Supreme Ripple Japoński Nóż Nakiri 16,5cm
Mcusta Zanmai VG-10 Supreme Ripple Japoński Nóż Nakiri 16,5cm

Opis: Specjalistyczny japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Dzięki prostokątnej klindze można szybko przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Doświadczony kucharz za pomocą cienkiego noża Nakiri potrafi uzyskać ozdobne, półprzezroczyste plastry (metoda katsura-muki). Prosta krawędź tnąca służy do krojenia w linii pionowej i pozwala zastosować wiele różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

1 139,00 zł

szt.

Mcusta Zanmai VG-10 Ultimate Aranami Japoński Nóż Nakiri 16,5cm

Mcusta Zanmai VG-10 Ultimate Aranami Japoński Nóż Nakiri 16,5cm
Mcusta Zanmai VG-10 Ultimate Aranami Japoński Nóż Nakiri 16,5cm

Opis: Specjalistyczny japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Dzięki prostokątnej klindze można szybko przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Doświadczony kucharz za pomocą cienkiego noża Nakiri potrafi uzyskać ozdobne, półprzezroczyste plastry (metoda katsura-muki). Prosta krawędź tnąca służy do krojenia w linii pionowej i pozwala zastosować wiele różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

1 799,00 zł

szt.

Satake Katsu Japoński Nóż Nakiri 16cm

Satake Katsu Japoński Nóż Nakiri 16cm
Satake Katsu Japoński Nóż Nakiri 16cm

Opis: Specjalistyczny japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Dzięki prostokątnej klindze można szybko przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Doświadczony kucharz za pomocą cienkiego noża Nakiri potrafi uzyskać ozdobne, półprzezroczyste plastry (metoda katsura-muki). Prosta krawędź tnąca służy do krojenia w linii pionowej i pozwala zastosować wiele różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

179,00 zł

szt.

Satake Katsu Japoński Zestaw 2 Noży Nóż Santoku 17cm i Nakiri 16cm w Drewnianym Etui

Satake Katsu Japoński Zestaw 2 Noży Nóż Santoku 17cm i Nakiri 16cm w Drewnianym Etui
Satake Katsu Japoński Zestaw 2 Noży Nóż Santoku 17cm i Nakiri 16cm w Drewnianym Etui

Opis: Zestaw 2 noży kuchennych zapakowany w tradycyjne drewniane opakowanie idealnie nadaję się na prezent dla każdego miłośnika gotowania. Noże wykonane ze stali 420J2 hartowane do twardości 56 HRC, są idealne do środowiska domowego. Na życzenie możemy również wykonać grawer w celu personalizacji prezentu, gdzie grawerunek może przypominać najciekawsze wspomnienie z życia.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

369,00 zł

szt.

Satake Kenta Walnut Japoński Nóż Nakiri 16cm

Satake Kenta Walnut Japoński Nóż Nakiri 16cm
Satake Kenta Walnut Japoński Nóż Nakiri 16cm

Opis: Specjalistyczny japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Dzięki prostokątnej klindze można szybko przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Doświadczony kucharz za pomocą cienkiego noża Nakiri potrafi uzyskać ozdobne, półprzezroczyste plastry (metoda katsura-muki). Prosta krawędź tnąca służy do krojenia w linii pionowej i pozwala zastosować wiele różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

149,00 zł

szt.
  • nowość
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl