Newsletter
Zapisz się do newslettera, a otrzymasz 5% rabatu na zakupy w naszym sklepie !

Jeśli chcesz otrzymywać informację o nowościach i promocjach, wpisz poniżej swój e-mail.
Darmowa Dostawa !!
Darmowa dostawa (Paczkomaty Paczka w Weekend) już od 239,00 zł.
  • Noże Deba Tomoko.pl


    Noże Deba

  • Noże Sashimi Tomoko.pl


    Noże Sashimi

  • Noże Global Tomoko.pl


    Japońskie
    Noże Global

  • Noże Santoku Tomoko.pl


    Noże Santoku

Nasze Inne Sklepy i Strony

Sushi-Sklep.pl

Tomoko.pl


ChinskiePrzepisy.pl

Koszt Dostawy
Opinie Opineo

Tojiro - Aogami

Tojiro Aogami Buffalo Horn Nóż Deba 18cm

Tojiro Aogami Buffalo Horn Nóż Deba 18cm
Tojiro Aogami Buffalo Horn Nóż Deba 18cm

Nóż Kuchenny Deba 18 cm Tojiro Aogami

Stosunkowo ciężki, ostro zakończony nóż z grubą, zwężającą się klingą. Przeznaczony jest do filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. Mimo że Japończycy używają go też do sprawiania mięsa drobiowego, nóż Deba nie jest tasakiem rzeźniczym. Można nim swobodnie przeciąć ość czy chrząstkę, ale nie służy do rąbania grubych kości i nie powinno się nim mocno uderzać. W tym modelu krawędź grzbietu jest lekko zaokrąglona, żeby maksymalnie zwiększyć komfort pracy palcami.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 1 569,00 zł
szt.

Tojiro Aogami Damascus Nóż Yanagi-Sashimi 24cm

Tojiro Aogami Damascus Nóż Yanagi-Sashimi 24cm
Tojiro Aogami Damascus Nóż Yanagi-Sashimi 24cm

Nóż Kuchenny Yanagi-Sashimi 24 cm Tojiro Aogami Damascus

Klasyczny japoński nóż do plastrowania o długim, wąskim i cienkim ostrzu w kształcie liścia wierzby, przeznaczony do cięcia surowych filetów rybnych na cieniutkie, niemal przezroczyste plastry. Doskonale się sprawdza podczas przygotowywania sashimi,rybnego carpaccio oraz różnych wariantów sushi. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie. W tym modelu krawędź grzbietu ma szlif ukośny, co zwiększa wygodę przy prowadzeniu noża palcem wskazującym.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 1 699,00 zł
szt.

Tojiro Aogami Damascus Nóż Yanagi-Sashimi 27cm

Tojiro Aogami Damascus Nóż Yanagi-Sashimi 27cm
Tojiro Aogami Damascus Nóż Yanagi-Sashimi 27cm

Nóż Kuchenny Yanagi-Sashimi 27 cm Tojiro Aogami Damascus

Klasyczny japoński nóż do plastrowania o długim, wąskim i cienkim ostrzu w kształcie liścia wierzby, przeznaczony do cięcia surowych filetów rybnych na cieniutkie, niemal przezroczyste plastry. Doskonale się sprawdza podczas przygotowywania sashimi,rybnego carpaccio oraz różnych wariantów sushi. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie. W tym modelu krawędź grzbietu ma szlif ukośny, co zwiększa wygodę przy prowadzeniu noża palcem wskazującym.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 1 989,00 zł
szt.

Tojiro Aogami Damascus Nóż Yanagi-Sashimi 30cm Leworęczny

Tojiro Aogami Damascus Nóż Yanagi-Sashimi 30cm Leworęczny
Tojiro Aogami Damascus Nóż Yanagi-Sashimi 30cm Leworęczny

Nóż Kuchenny Yanagi-Sashimi 30 cm Tojiro Aogami Damascus Leworęczny

Klasyczny japoński nóż do plastrowania o długim, wąskim i cienkim ostrzu w kształcie liścia wierzby, przeznaczony do cięcia surowych filetów rybnych na cieniutkie, niemal przezroczyste plastry. Doskonale się sprawdza podczas przygotowywania sashimi,rybnego carpaccio oraz różnych wariantów sushi. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie. W tym modelu krawędź grzbietu ma szlif ukośny, co zwiększa wygodę przy prowadzeniu noża palcem wskazującym.

Dostępność: brak towaru

Cena: 2 399,00 zł

Tojiro Aogami Damascus Yanagi-Sashimi 30cm Praworęczny

Tojiro Aogami Damascus Yanagi-Sashimi 30cm Praworęczny
Tojiro Aogami Damascus Yanagi-Sashimi 30cm Praworęczny

Nóż Kuchenny Yanagi-Sashimi 30cm Tojiro Aogami Damascus

Klasyczny japoński nóż do plastrowania o długiej, wąskiej i cienkiej klindze w kształcie liścia wierzby, przeznaczony do cięcia surowych filetów rybnych na cieniutkie, niemal przezroczyste plastry. Doskonale się sprawdza podczas przygotowywania sashimi, rybnego carpaccio oraz różnych wariantów sushi. Profesjonalne ostrza z tzw. stali damasceńskiej stworzono dla doświadczonych szefów kuchni, którym nie wystarczają zwykłe narzędzia.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 2 289,00 zł
szt.

Tojiro Aogami Nóż Yanagi-Sashimi 24cm

Tojiro Aogami Nóż Yanagi-Sashimi 24cm
Tojiro Aogami Nóż Yanagi-Sashimi 24cm

Nóż Kuchenny Yanagi-Sashimi 24 cm Tojiro Aogami

Klasyczny japoński nóż do plastrowania o długim, wąskim i cienkim ostrzu w kształcie liścia wierzby, przeznaczony do cięcia surowych filetów rybnych na cieniutkie, niemal przezroczyste plastry. Doskonale się sprawdza podczas przygotowywania sashimi, rybnego carpaccio oraz różnych wariantów sushi. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie. W tym modelu krawędź grzbietu ma szlif ukośny, co zwiększa wygodę przy prowadzeniu noża palcem wskazującym.

Dostępność: brak towaru

Cena: 1 028,00 zł

Tojiro Aogami Nóż Yanagi-Sashimi 27cm

Tojiro Aogami Nóż Yanagi-Sashimi 27cm
Tojiro Aogami Nóż Yanagi-Sashimi 27cm

Nóż Kuchenny Yanagi-Sashimi 27 cm Tojiro Aogami

Klasyczny japoński nóż do plastrowania o długim, wąskim i cienkim ostrzu w kształcie liścia wierzby, przeznaczony do cięcia surowych filetów rybnych na cieniutkie, niemal przezroczyste plastry. Doskonale się sprawdza podczas przygotowywania sashimi,rybnego carpaccio oraz różnych wariantów sushi. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie. W tym modelu krawędź grzbietu ma szlif ukośny, co zwiększa wygodę przy prowadzeniu noża palcem wskazującym.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 1 169,00 zł
szt.

Tojiro Aogami Nóż Yanagi-Sashimi 30cm

Tojiro Aogami Nóż Yanagi-Sashimi 30cm
Tojiro Aogami Nóż Yanagi-Sashimi 30cm

Nóż Kuchenny Yanagi-Sashimi 30 cm Tojiro Aogami

Klasyczny japoński nóż do plastrowania o długim, wąskim i cienkim ostrzu w kształcie liścia wierzby, przeznaczony do cięcia surowych filetów rybnych na cieniutkie, niemal przezroczyste plastry. Doskonale się sprawdza podczas przygotowywania sashimi,rybnego carpaccio oraz różnych wariantów sushi. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie. W tym modelu krawędź grzbietu ma szlif ukośny, co zwiększa wygodę przy prowadzeniu noża palcem wskazującym.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 1 769,00 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl