Newsletter
Zapisz się do newslettera, a otrzymasz 5% rabatu na zakupy w naszym sklepie !

Jeśli chcesz otrzymywać informację o nowościach i promocjach, wpisz poniżej swój e-mail.
Darmowa Dostawa !!
Darmowa dostawa (Paczkomaty Paczka w Weekend) już od 239,00 zł.
  • Noże Sashimi Tomoko.pl


    Noże Sashimi

  • Noże Deba Tomoko.pl


    Noże Deba

  • Noże Global Tomoko.pl


    Japońskie
    Noże Global

  • Noże Santoku Tomoko.pl


    Noże Santoku

Nasze Inne Sklepy i Strony

Sushi-Sklep.pl

Tomoko.pl


ChinskiePrzepisy.pl

Koszt Dostawy
Opinie Opineo

Bunmei Nóż Tako Sashimi 21cm

Bunmei Nóż Tako Sashimi 21cm
Bunmei Nóż Tako Sashimi 21cm

Bunmei Nóż Kuchenny Tako Sashimi 21 cm

Nóż Takohiki, czyli Tako, to zakończony kwadratowym czubkiem nóż do sashimi, który pochodzi ze wschodniego regionu Japonii (Kanto). Nazwa „Tako”, co znaczy po japońsku „ośmiornica”, wzięła się stąd, że nóż szczególnie dobrze sobie radzi z kruchym mięsem gotowanej ośmiornicy. Klinga Takohiki jest węższa, cieńsza i lżejsza niż w nożu Yanagi, dlatego dłoń mniej się męczy przy plastrowaniu surowych ryb, owoców morza czy mięsa na sashimi lub sushi. Nóż został tak zaprojektowany, żeby wykonywać nim pojedyncze, płynne cięcie.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 334,00 zł
szt.

Bunmei Nóż Yanagi Sashimi 21cm

Bunmei Nóż Yanagi Sashimi 21cm
Bunmei Nóż Yanagi Sashimi 21cm

Bunmei Nóż Kuchenny Yanagi Sashimi 21 cm

Noże kuchenne Yanagi to najpopularniejsza odmiana noża do sashimi, pochodząca z zachodniego regionu Japonii, zwanego Kansai. „Yanagi” znaczy w języku japońskim „wierzba”, ponieważ klinga tego noża przypomina kształtem cienki liść wierzby. Jest długa i wąska, więc idealnie się nadaje do plastrowania surowej ryby lub mięsa jednym cięciem, praktycznie bez przyciskania noża. Yanagi może także służyć do oprawiania ryb i zdejmowania z nich skóry, jeśli usunięto wcześniej ości.

Dostępność: brak towaru

Cena: 365,00 zł

Bunmei Nóż Yanagi Sashimi 27cm

Bunmei Nóż Yanagi Sashimi 27cm
Bunmei Nóż Yanagi Sashimi 27cm

Bunmei Nóż Kuchenny Yanagi Sashimi 27cm

Noże kuchenne Yanagi to najpopularniejsza odmiana noża do sashimi, pochodząca z zachodniego regionu Japonii, zwanego Kansai. „Yanagi” znaczy w języku japońskim „wierzba”, ponieważ klinga tego noża przypomina kształtem cienki liść wierzby. Jest długa i wąska, więc idealnie się nadaje do plastrowania surowej ryby lub mięsa jednym cięciem, praktycznie bez przyciskania noża. Yanagi może także służyć do oprawiania ryb i zdejmowania z nich skóry, jeśli usunięto wcześniej ości.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 425,00 zł
szt.

Bunmei Nóż Yanagi Sashimi 30cm Leworęczny

Bunmei Nóż Yanagi Sashimi 30cm Leworęczny
Bunmei Nóż Yanagi Sashimi 30cm Leworęczny

Bunmei Nóż Kuchenny Yanagi Sashimi 30cm, Leworęczny

Noże kuchenne Yanagi to najpopularniejsza odmiana noża do sashimi, pochodząca z zachodniego regionu Japonii, zwanego Kansai. „Yanagi” znaczy w języku japońskim „wierzba”, ponieważ klinga tego noża przypomina kształtem cienki liść wierzby. Jest długa i wąska, więc idealnie się nadaje do plastrowania surowej ryby lub mięsa jednym cięciem, praktycznie bez przyciskania noża. Yanagi może także służyć do oprawiania ryb i zdejmowania z nich skóry, jeśli usunięto wcześniej ości.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 599,00 zł
szt.

Satake Megumi Nóż Yanagi Sashimi 21cm

Satake Megumi Nóż Yanagi Sashimi 21cm
Satake Megumi Nóż Yanagi Sashimi 21cm

Satake Megumi Nóż Kuchenny Yanagi-Sashimi 21 cm

Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 99,00 zł
szt.

Satake Nashiji Black Pakka Nóż Yanagi-Sashimi 20,5cm

Satake Nashiji Black Pakka Nóż Yanagi-Sashimi 20,5cm
Satake Nashiji Black Pakka Nóż Yanagi-Sashimi 20,5cm

Satake Nashiji Black Pakka Nóż Kuchenny Yanagi-Sashimi 20,5 cm

Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 219,00 zł
szt.

Satake Nashiji Natural Nóż Yanagi-Sashimi 21cm

Satake Nashiji Natural Nóż Yanagi-Sashimi 21cm
Satake Nashiji Natural Nóż Yanagi-Sashimi 21cm

Satake Nashiji Natural Nóż Kuchenny Yanagi-Sashimi 21 cm

Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 179,00 zł
szt.

Satake S/D Nóż Yanagi-Sashimi 21cm

Satake S/D Nóż Yanagi-Sashimi 21cm
Satake S/D Nóż Yanagi-Sashimi 21cm

Satake S/D Nóż Kuchenny Yanagi-Sashimi 21 cm

Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 139,00 zł
szt.

Satake S/D Nóż Yanagi-Sashimi 24cm

Satake S/D Nóż Yanagi-Sashimi 24cm
Satake S/D Nóż Yanagi-Sashimi 24cm

Satake S/D Nóż Kuchenny Yanagi-Sashimi 24 cm

Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 159,00 zł
szt.

Satake S/D Nóż Yanagi-Sashimi 27cm

Satake S/D Nóż Yanagi-Sashimi 27cm
Satake S/D Nóż Yanagi-Sashimi 27cm

Satake S/D Nóż Kuchenny Yanagi-Sashimi 27cm

Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 199,00 zł
szt.

Satake Tomoko Nóż Yanagi Sashimi 20,5cm

Satake Tomoko Nóż Yanagi Sashimi 20,5cm
Satake Tomoko Nóż Yanagi Sashimi 20,5cm

Satake Tomoko Nóż Kuchenny Yanagi-Sashimi 20,5 cm

Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 129,00 zł
szt.

Satake Yoshimitsu Nóż Yanagi Sashimi 21cm

Satake Yoshimitsu Nóż Yanagi Sashimi 21cm
Satake Yoshimitsu Nóż Yanagi Sashimi 21cm

Satake Yoshimitsu Nóż Kuchenny Yanagi-Sashimi 21 cm

Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 199,00 zł
szt.

Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Black Kiritsuke 21 cm

Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Black Kiritsuke 21 cm
Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Black Kiritsuke 21 cm

Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Black Kiritsuke 21 cm

Japoński nóż kuchenny mistrza Hideo Kitaoka, noże Kiritsuke to profesjonalne japońskie noże ostrzone jednostronnie. Idealny wybór do przygotowywania sushi, filetowania ryb oraz warzyw i owoców. To jeden z niewielu uniwersalnych tradycyjnych japońskich noży i może być używany jako nóż yanagi czy usuba. Ten styl noża jest tradycyjnie używany przez japońskich szefów kuchni.

Dostępność: brak towaru

Cena: 1 129,00 zł

Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Black Kiritsuke 24 cm

Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Black Kiritsuke 24 cm
Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Black Kiritsuke 24 cm

Hideo Kitaoka Nóż Kuchenny Shirogami Black Kiritsuke 24 cm

Japoński nóż kuchenny mistrza Hideo Kitaoka, noże Kiritsuke to profesjonalne japońskie noże ostrzone jednostronnie. Idealny wybór do przygotowywania sushi, filetowania ryb oraz warzyw i owoców. To jeden z niewielu uniwersalnych tradycyjnych japońskich noży i może być używany jako nóż yanagi czy usuba. Ten styl noża jest tradycyjnie używany przez japońskich szefów kuchni.

Dostępność: brak towaru

Cena: 979,00 zł

Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Black Yanagi 27 cm

Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Black Yanagi 27 cm
Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Black Yanagi 27 cm

Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Black Yanagi 27 cm

Klasyczny japoński nóż kuchenny do plastrowania o długim, wąskim i cienkim ostrzu w kształcie liścia wierzby, przeznaczony do cięcia surowych filetów rybnych na cieniutkie, niemal przezroczyste plastry. Doskonale się sprawdza podczas przygotowywania sashimi, rybnego carpaccio oraz różnych wariantów sushi. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie. W tym modelu krawędź grzbietu ma szlif ukośny, co zwiększa wygodę przy prowadzeniu noża palcem wskazującym.

Dostępność: brak towaru

Cena: 1 299,00 zł

Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Black Yanagi 27 cm

Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Black Yanagi 27 cm
Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Black Yanagi 27 cm

Hideo Kitaoka Nóż Kuchenny Shirogami Black Yanagi 27 cm

Klasyczny japoński nóż kuchenny do plastrowania o długim, wąskim i cienkim ostrzu w kształcie liścia wierzby, przeznaczony do cięcia surowych filetów rybnych na cieniutkie, niemal przezroczyste plastry. Doskonale się sprawdza podczas przygotowywania sashimi, rybnego carpaccio oraz różnych wariantów sushi. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie. W tym modelu krawędź grzbietu ma szlif ukośny, co zwiększa wygodę przy prowadzeniu noża palcem wskazującym.

Dostępność: brak towaru

Cena: 979,00 zł

Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Kiritsuke 24 cm

Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Kiritsuke 24 cm
Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Kiritsuke 24 cm

Hideo Kitaoka Nóż Kuchenny Shirogami Kiritsuke 24 cm

Japoński nóż kuchenny mistrza Hideo Kitaoka, noże Kiritsuke to profesjonalne japońskie noże ostrzone jednostronnie. Idealny wybór do przygotowywania sushi, filetowania ryb oraz warzyw i owoców. To jeden z niewielu uniwersalnych tradycyjnych japońskich noży i może być używany jako nóż yanagi czy usuba. Ten styl noża jest tradycyjnie używany przez japońskich szefów kuchni.

Dostępność: brak towaru

Cena: 1 299,00 zł

Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Satin Yanagi 24 cm

Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Satin Yanagi 24 cm
Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Satin Yanagi 24 cm

Hideo Kitaoka Nóż Kuchenny Shirogami Satin Yanagi 24 cm

Klasyczny japoński nóż kuchenny do plastrowania o długim, wąskim i cienkim ostrzu w kształcie liścia wierzby, przeznaczony do cięcia surowych filetów rybnych na cieniutkie, niemal przezroczyste plastry. Doskonale się sprawdza podczas przygotowywania sashimi, rybnego carpaccio oraz różnych wariantów sushi. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie. W tym modelu krawędź grzbietu ma szlif ukośny, co zwiększa wygodę przy prowadzeniu noża palcem wskazującym.

Dostępność: brak towaru

Cena: 899,00 zł

Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Satin Yanagi 27 cm

Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Satin Yanagi 27 cm
Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Satin Yanagi 27 cm

Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Satin Yanagi 27 cm

Klasyczny japoński nóż kuchenny do plastrowania o długim, wąskim i cienkim ostrzu w kształcie liścia wierzby, przeznaczony do cięcia surowych filetów rybnych na cieniutkie, niemal przezroczyste plastry. Doskonale się sprawdza podczas przygotowywania sashimi, rybnego carpaccio oraz różnych wariantów sushi. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie. W tym modelu krawędź grzbietu ma szlif ukośny, co zwiększa wygodę przy prowadzeniu noża palcem wskazującym.

Dostępność: brak towaru

Cena: 1 299,00 zł

Mcusta Zanmai Classic Corian Nóż Sujihiki 24cm

Mcusta Zanmai Classic Corian Nóż Sujihiki 24cm
Mcusta Zanmai Classic Corian Nóż Sujihiki 24cm

Mcusta Zanmai Classic Corian Nóż Sujihiki 24cm

Specjalistyczny nóż o wydłużonym ostrzu, przeznaczony do porcjowania mięs. Wąska, cienka klinga pozwala ciąć np. pieczeń wołową, pieczony mostek jagnięcy czy pieczoną szynkę na równe, estetyczne porcje. Ostry czubek ułatwia oddzielanie mięsa od kości. Ponieważ nóż jest lekko elastyczny, dobrze się też sprawdza podczas precyzyjnego krojenia filetów z łososia oraz innych ryb.

Dostępność: brak towaru

Cena: 919,00 zł

Mcusta Zanmai Classic Corian Nóż Sujihiki 27cm

Mcusta Zanmai Classic Corian Nóż Sujihiki 27cm
Mcusta Zanmai Classic Corian Nóż Sujihiki 27cm

Mcusta Zanmai Classic Corian Nóż Sujihiki 27cm

Specjalistyczny nóż o wydłużonym ostrzu, przeznaczony do porcjowania mięs. Wąska, cienka klinga pozwala ciąć np. pieczeń wołową, pieczony mostek jagnięcy czy pieczoną szynkę na równe, estetyczne porcje. Ostry czubek ułatwia oddzielanie mięsa od kości. Ponieważ nóż jest lekko elastyczny, dobrze się też sprawdza podczas precyzyjnego krojenia filetów z łososia oraz innych ryb.

Dostępność: brak towaru

Cena: 1 039,00 zł

Mcusta Zanmai Classic Damascus Corian Nóż Sujihiki 24cm

Mcusta Zanmai Classic Damascus Corian Nóż Sujihiki 24cm
Mcusta Zanmai Classic Damascus Corian Nóż Sujihiki 24cm

Mcusta Zanmai Classic Damascus Corian Nóż Sujihiki 24cm

Specjalistyczny nóż o wydłużonym ostrzu, przeznaczony do porcjowania mięs. Wąska, cienka klinga pozwala ciąć np. pieczeń wołową, pieczony mostek jagnięcy czy pieczoną szynkę na równe, estetyczne porcje. Ostry czubek ułatwia oddzielanie mięsa od kości. Ponieważ nóż jest lekko elastyczny, dobrze się też sprawdza podczas precyzyjnego krojenia filetów z łososia oraz innych ryb.

Dostępność: brak towaru

Cena: 1 099,00 zł

Mcusta Zanmai Classic Damascus Corian Nóż Sujihiki 27cm

Mcusta Zanmai Classic Damascus Corian Nóż Sujihiki 27cm
Mcusta Zanmai Classic Damascus Corian Nóż Sujihiki 27cm

Mcusta Zanmai Classic Damascus Corian Nóż Sujihiki 27cm

Specjalistyczny nóż o wydłużonym ostrzu, przeznaczony do porcjowania mięs. Wąska, cienka klinga pozwala ciąć np. pieczeń wołową, pieczony mostek jagnięcy czy pieczoną szynkę na równe, estetyczne porcje. Ostry czubek ułatwia oddzielanie mięsa od kości. Ponieważ nóż jest lekko elastyczny, dobrze się też sprawdza podczas precyzyjnego krojenia filetów z łososia oraz innych ryb.

Dostępność: brak towaru

Cena: 1 219,00 zł

Mcusta Zanmai Classic Damascus Pakka Nóż Sujihiki 24cm

Mcusta Zanmai Classic Damascus Pakka Nóż Sujihiki 24cm
Mcusta Zanmai Classic Damascus Pakka Nóż Sujihiki 24cm

Mcusta Zanmai Classic Damascus Pakka Nóż Sujihiki 24cm

Specjalistyczny nóż o wydłużonym ostrzu, przeznaczony do porcjowania mięs. Wąska, cienka klinga pozwala ciąć np. pieczeń wołową, pieczony mostek jagnięcy czy pieczoną szynkę na równe, estetyczne porcje. Ostry czubek ułatwia oddzielanie mięsa od kości. Ponieważ nóż jest lekko elastyczny, dobrze się też sprawdza podczas precyzyjnego krojenia filetów z łososia oraz innych ryb.

Dostępność: brak towaru

Cena: 1 039,00 zł

Mcusta Zanmai Classic Pakka Nóż Sujihiki 24cm

Mcusta Zanmai Classic Pakka Nóż Sujihiki 24cm
Mcusta Zanmai Classic Pakka Nóż Sujihiki 24cm

Mcusta Zanmai Classic Pakka Nóż Sujihiki 24cm

Specjalistyczny nóż o wydłużonym ostrzu, przeznaczony do porcjowania mięs. Wąska, cienka klinga pozwala ciąć np. pieczeń wołową, pieczony mostek jagnięcy czy pieczoną szynkę na równe, estetyczne porcje. Ostry czubek ułatwia oddzielanie mięsa od kości. Ponieważ nóż jest lekko elastyczny, dobrze się też sprawdza podczas precyzyjnego krojenia filetów z łososia oraz innych ryb.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 869,00 zł
szt.

Mcusta Zanmai Classic Pakka Nóż Sujihiki 27cm

Mcusta Zanmai Classic Pakka Nóż Sujihiki 27cm
Mcusta Zanmai Classic Pakka Nóż Sujihiki 27cm

Mcusta Zanmai Classic Pakka Nóż Sujihiki 27cm

Specjalistyczny nóż o wydłużonym ostrzu, przeznaczony do porcjowania mięs. Wąska, cienka klinga pozwala ciąć np. pieczeń wołową, pieczony mostek jagnięcy czy pieczoną szynkę na równe, estetyczne porcje. Ostry czubek ułatwia oddzielanie mięsa od kości. Ponieważ nóż jest lekko elastyczny, dobrze się też sprawdza podczas precyzyjnego krojenia filetów z łososia oraz innych ryb.

Dostępność: brak towaru

Cena: 989,00 zł

Mcusta Zanmai Classic Premium Nóż Sujihiki 24cm

Mcusta Zanmai Classic Premium Nóż Sujihiki 24cm
Mcusta Zanmai Classic Premium Nóż Sujihiki 24cm

Mcusta Zanmai Classic Premium Nóż Sujihiki 24cm

Specjalistyczny nóż o wydłużonym ostrzu, przeznaczony do porcjowania mięs. Wąska, cienka klinga pozwala ciąć np. pieczeń wołową, pieczony mostek jagnięcy czy pieczoną szynkę na równe, estetyczne porcje. Ostry czubek ułatwia oddzielanie mięsa od kości. Ponieważ nóż jest lekko elastyczny, dobrze się też sprawdza podczas precyzyjnego krojenia filetów z łososia oraz innych ryb.

Dostępność: brak towaru

Cena: 1 629,00 zł

Mcusta Zanmai Classic Premium Nóż Sujihiki 27cm

Mcusta Zanmai Classic Premium Nóż Sujihiki 27cm
Mcusta Zanmai Classic Premium Nóż Sujihiki 27cm

Mcusta Zanmai Classic Premium Nóż Sujihiki 27cm

Specjalistyczny nóż o wydłużonym ostrzu, przeznaczony do porcjowania mięs. Wąska, cienka klinga pozwala ciąć np. pieczeń wołową, pieczony mostek jagnięcy czy pieczoną szynkę na równe, estetyczne porcje. Ostry czubek ułatwia oddzielanie mięsa od kości. Ponieważ nóż jest lekko elastyczny, dobrze się też sprawdza podczas precyzyjnego krojenia filetów z łososia oraz innych ryb.

Dostępność: brak towaru

Cena: 1 799,00 zł

Mcusta Zanmai Exceed Nóż Sujihiki 24cm

Mcusta Zanmai Exceed Nóż Sujihiki 24cm
Mcusta Zanmai Exceed Nóż Sujihiki 24cm

Mcusta Zanmai Exceed Nóż Sujihiki 24cm

Specjalistyczny nóż o wydłużonym ostrzu, przeznaczony do porcjowania mięs. Wąska, cienka klinga pozwala ciąć np. pieczeń wołową, pieczony mostek jagnięcy czy pieczoną szynkę na równe, estetyczne porcje. Ostry czubek ułatwia oddzielanie mięsa od kości. Ponieważ nóż jest lekko elastyczny, dobrze się też sprawdza podczas precyzyjnego krojenia filetów z łososia oraz innych ryb.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 659,00 zł
szt.

Mcusta Zanmai Exceed Nóż Sujihiki 27cm

Mcusta Zanmai Exceed Nóż Sujihiki 27cm
Mcusta Zanmai Exceed Nóż Sujihiki 27cm

Mcusta Zanmai Exceed Nóż Sujihiki 27cm

Specjalistyczny nóż o wydłużonym ostrzu, przeznaczony do porcjowania mięs. Wąska, cienka klinga pozwala ciąć np. pieczeń wołową, pieczony mostek jagnięcy czy pieczoną szynkę na równe, estetyczne porcje. Ostry czubek ułatwia oddzielanie mięsa od kości. Ponieważ nóż jest lekko elastyczny, dobrze się też sprawdza podczas precyzyjnego krojenia filetów z łososia oraz innych ryb.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 769,00 zł
szt.

Mcusta Zanmai Exceed Nóż Sujihiki 30cm

Mcusta Zanmai Exceed Nóż Sujihiki 30cm
Mcusta Zanmai Exceed Nóż Sujihiki 30cm

Mcusta Zanmai Exceed Nóż Sujihiki 30cm

Specjalistyczny nóż o wydłużonym ostrzu, przeznaczony do porcjowania mięs. Wąska, cienka klinga pozwala ciąć np. pieczeń wołową, pieczony mostek jagnięcy czy pieczoną szynkę na równe, estetyczne porcje. Ostry czubek ułatwia oddzielanie mięsa od kości. Ponieważ nóż jest lekko elastyczny, dobrze się też sprawdza podczas precyzyjnego krojenia filetów z łososia oraz innych ryb.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 869,00 zł
szt.

Mcusta Zanmai Forest Nóż Sujihiki 24cm

Mcusta Zanmai Forest Nóż Sujihiki 24cm
Mcusta Zanmai Forest Nóż Sujihiki 24cm

Mcusta Zanmai Forest Nóż Sujihiki 24cm

Specjalistyczny nóż o wydłużonym ostrzu, przeznaczony do porcjowania mięs. Wąska, cienka klinga pozwala ciąć np. pieczeń wołową, pieczony mostek jagnięcy czy pieczoną szynkę na równe, estetyczne porcje. Ostry czubek ułatwia oddzielanie mięsa od kości. Ponieważ nóż jest lekko elastyczny, dobrze się też sprawdza podczas precyzyjnego krojenia filetów z łososia oraz innych ryb.

Dostępność: brak towaru

Cena: 789,00 zł

Mcusta Zanmai Forest Nóż Sujihiki 27cm

Mcusta Zanmai Forest Nóż Sujihiki 27cm
Mcusta Zanmai Forest Nóż Sujihiki 27cm

Mcusta Zanmai Forest Nóż Sujihiki 27cm

Specjalistyczny nóż o wydłużonym ostrzu, przeznaczony do porcjowania mięs. Wąska, cienka klinga pozwala ciąć np. pieczeń wołową, pieczony mostek jagnięcy czy pieczoną szynkę na równe, estetyczne porcje. Ostry czubek ułatwia oddzielanie mięsa od kości. Ponieważ nóż jest lekko elastyczny, dobrze się też sprawdza podczas precyzyjnego krojenia filetów z łososia oraz innych ryb.

Dostępność: brak towaru

Cena: 939,00 zł

Mcusta Zanmai Hybrid VG-10 Nóż Sujihiki 24cm

Mcusta Zanmai Hybrid VG-10 Nóż Sujihiki 24cm
Mcusta Zanmai Hybrid VG-10 Nóż Sujihiki 24cm

Mcusta Zanmai Hybrid VG-10 Nóż Sujihiki 24cm

Specjalistyczny nóż o wydłużonym ostrzu, przeznaczony do porcjowania mięs. Wąska, cienka klinga pozwala ciąć np. pieczeń wołową, pieczony mostek jagnięcy czy pieczoną szynkę na równe, estetyczne porcje. Ostry czubek ułatwia oddzielanie mięsa od kości. Ponieważ nóż jest lekko elastyczny, dobrze się też sprawdza podczas precyzyjnego krojenia filetów z łososia oraz innych ryb.

Dostępność: brak towaru

Cena: 1 299,00 zł

Mcusta Zanmai Hybrid VG-10 Nóż Sujihiki 27cm

Mcusta Zanmai Hybrid VG-10 Nóż Sujihiki 27cm
Mcusta Zanmai Hybrid VG-10 Nóż Sujihiki 27cm

Mcusta Zanmai Hybrid VG-10 Nóż Sujihiki 27cm

Specjalistyczny nóż o wydłużonym ostrzu, przeznaczony do porcjowania mięs. Wąska, cienka klinga pozwala ciąć np. pieczeń wołową, pieczony mostek jagnięcy czy pieczoną szynkę na równe, estetyczne porcje. Ostry czubek ułatwia oddzielanie mięsa od kości. Ponieważ nóż jest lekko elastyczny, dobrze się też sprawdza podczas precyzyjnego krojenia filetów z łososia oraz innych ryb.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 1 469,00 zł
szt.

Mcusta Zanmai Hybrid VG-10 Nóż Sujihiki 30cm

Mcusta Zanmai Hybrid VG-10 Nóż Sujihiki 30cm
Mcusta Zanmai Hybrid VG-10 Nóż Sujihiki 30cm

Mcusta Zanmai Hybrid VG-10 Nóż Sujihiki 30cm

Specjalistyczny nóż o wydłużonym ostrzu, przeznaczony do porcjowania mięs. Wąska, cienka klinga pozwala ciąć np. pieczeń wołową, pieczony mostek jagnięcy czy pieczoną szynkę na równe, estetyczne porcje. Ostry czubek ułatwia oddzielanie mięsa od kości. Ponieważ nóż jest lekko elastyczny, dobrze się też sprawdza podczas precyzyjnego krojenia filetów z łososia oraz innych ryb.

Dostępność: brak towaru

Cena: 1 579,00 zł

Mcusta Zanmai Modern Nóż Sujihiki 24cm

Mcusta Zanmai Modern Nóż Sujihiki 24cm
Mcusta Zanmai Modern Nóż Sujihiki 24cm

Mcusta Zanmai Modern Nóż Sujihiki 24cm

Specjalistyczny nóż o wydłużonym ostrzu, przeznaczony do porcjowania mięs. Wąska, cienka klinga pozwala ciąć np. pieczeń wołową, pieczony mostek jagnięcy czy pieczoną szynkę na równe, estetyczne porcje. Ostry czubek ułatwia oddzielanie mięsa od kości. Ponieważ nóż jest lekko elastyczny, dobrze się też sprawdza podczas precyzyjnego krojenia filetów z łososia oraz innych ryb.

Dostępność: brak towaru

Cena: 659,00 zł

Mcusta Zanmai Modern Nóż Sujihiki 27cm

Mcusta Zanmai Modern Nóż Sujihiki 27cm
Mcusta Zanmai Modern Nóż Sujihiki 27cm

Mcusta Zanmai Modern Nóż Sujihiki 27cm

Specjalistyczny nóż o wydłużonym ostrzu, przeznaczony do porcjowania mięs. Wąska, cienka klinga pozwala ciąć np. pieczeń wołową, pieczony mostek jagnięcy czy pieczoną szynkę na równe, estetyczne porcje. Ostry czubek ułatwia oddzielanie mięsa od kości. Ponieważ nóż jest lekko elastyczny, dobrze się też sprawdza podczas precyzyjnego krojenia filetów z łososia oraz innych ryb.

Dostępność: brak towaru

Cena: 769,00 zł

Mcusta Zanmai Pro Flame Nóż Sujihiki 24cm

Mcusta Zanmai Pro Flame Nóż Sujihiki 24cm
Mcusta Zanmai Pro Flame Nóż Sujihiki 24cm

Mcusta Zanmai Pro Flame Nóż Sujihiki 24cm

Specjalistyczny nóż o wydłużonym ostrzu, przeznaczony do porcjowania mięs. Wąska, cienka klinga pozwala ciąć np. pieczeń wołową, pieczony mostek jagnięcy czy pieczoną szynkę na równe, estetyczne porcje. Ostry czubek ułatwia oddzielanie mięsa od kości. Ponieważ nóż jest lekko elastyczny, dobrze się też sprawdza podczas precyzyjnego krojenia filetów z łososia oraz innych ryb.

Dostępność: brak towaru

Cena: 1 219,00 zł

Mcusta Zanmai Pro Flame Nóż Sujihiki 27cm

Mcusta Zanmai Pro Flame Nóż Sujihiki 27cm
Mcusta Zanmai Pro Flame Nóż Sujihiki 27cm

Mcusta Zanmai Pro Flame Nóż Sujihiki 27cm

Specjalistyczny nóż o wydłużonym ostrzu, przeznaczony do porcjowania mięs. Wąska, cienka klinga pozwala ciąć np. pieczeń wołową, pieczony mostek jagnięcy czy pieczoną szynkę na równe, estetyczne porcje. Ostry czubek ułatwia oddzielanie mięsa od kości. Ponieważ nóż jest lekko elastyczny, dobrze się też sprawdza podczas precyzyjnego krojenia filetów z łososia oraz innych ryb.

Dostępność: brak towaru

Cena: 1 329,00 zł

Mcusta Zanmai Pro Zebra Nóż Sujihiki 24cm

Mcusta Zanmai Pro Zebra Nóż Sujihiki 24cm
Mcusta Zanmai Pro Zebra Nóż Sujihiki 24cm

Mcusta Zanmai Pro Zebra Nóż Sujihiki 24cm

Specjalistyczny nóż o wydłużonym ostrzu, przeznaczony do porcjowania mięs. Wąska, cienka klinga pozwala ciąć np. pieczeń wołową, pieczony mostek jagnięcy czy pieczoną szynkę na równe, estetyczne porcje. Ostry czubek ułatwia oddzielanie mięsa od kości. Ponieważ nóż jest lekko elastyczny, dobrze się też sprawdza podczas precyzyjnego krojenia filetów z łososia oraz innych ryb.

Dostępność: brak towaru

Cena: 1 379,00 zł

Mcusta Zanmai Pro Zebra Nóż Sujihiki 27cm

Mcusta Zanmai Pro Zebra Nóż Sujihiki 27cm
Mcusta Zanmai Pro Zebra Nóż Sujihiki 27cm

Mcusta Zanmai Pro Zebra Nóż Sujihiki 27cm

Specjalistyczny nóż o wydłużonym ostrzu, przeznaczony do porcjowania mięs. Wąska, cienka klinga pozwala ciąć np. pieczeń wołową, pieczony mostek jagnięcy czy pieczoną szynkę na równe, estetyczne porcje. Ostry czubek ułatwia oddzielanie mięsa od kości. Ponieważ nóż jest lekko elastyczny, dobrze się też sprawdza podczas precyzyjnego krojenia filetów z łososia oraz innych ryb.

Dostępność: brak towaru

Cena: 1 449,00 zł

Mcusta Zanmai Supreme Hammered Nóż Sujihiki 24cm

Mcusta Zanmai Supreme Hammered Nóż Sujihiki 24cm
Mcusta Zanmai Supreme Hammered Nóż Sujihiki 24cm

Mcusta Zanmai Supreme Hammered Nóż Sujihiki 24cm

Specjalistyczny nóż o wydłużonym ostrzu, przeznaczony do porcjowania mięs. Wąska, cienka klinga pozwala ciąć np. pieczeń wołową, pieczony mostek jagnięcy czy pieczoną szynkę na równe, estetyczne porcje. Ostry czubek ułatwia oddzielanie mięsa od kości. Ponieważ nóż jest lekko elastyczny, dobrze się też sprawdza podczas precyzyjnego krojenia filetów z łososia oraz innych ryb.

Dostępność: brak towaru

Cena: 1 459,00 zł

Mcusta Zanmai Supreme Twisted Nóż Sujihiki 24cm

Mcusta Zanmai Supreme Twisted Nóż Sujihiki 24cm
Mcusta Zanmai Supreme Twisted Nóż Sujihiki 24cm

Mcusta Zanmai Supreme Twisted Nóż Sujihiki 24cm

Specjalistyczny nóż o wydłużonym ostrzu, przeznaczony do porcjowania mięs. Wąska, cienka klinga pozwala ciąć np. pieczeń wołową, pieczony mostek jagnięcy czy pieczoną szynkę na równe, estetyczne porcje. Ostry czubek ułatwia oddzielanie mięsa od kości. Ponieważ nóż jest lekko elastyczny, dobrze się też sprawdza podczas precyzyjnego krojenia filetów z łososia oraz innych ryb.

Dostępność: brak towaru

Cena: 1 699,00 zł

Mcusta Zanmai Supreme Twisted Nóż Sujihiki 27cm

Mcusta Zanmai Supreme Twisted Nóż Sujihiki 27cm
Mcusta Zanmai Supreme Twisted Nóż Sujihiki 27cm

Mcusta Zanmai Supreme Twisted Nóż Sujihiki 27cm

Specjalistyczny nóż o wydłużonym ostrzu, przeznaczony do porcjowania mięs. Wąska, cienka klinga pozwala ciąć np. pieczeń wołową, pieczony mostek jagnięcy czy pieczoną szynkę na równe, estetyczne porcje. Ostry czubek ułatwia oddzielanie mięsa od kości. Ponieważ nóż jest lekko elastyczny, dobrze się też sprawdza podczas precyzyjnego krojenia filetów z łososia oraz innych ryb.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 1 769,00 zł
szt.

Mcusta Zanmai Supreme Twisted Nóż Sujihiki 30cm

Mcusta Zanmai Supreme Twisted Nóż Sujihiki 30cm
Mcusta Zanmai Supreme Twisted Nóż Sujihiki 30cm

Mcusta Zanmai Supreme Twisted Nóż Sujihiki 30cm

Specjalistyczny nóż o wydłużonym ostrzu, przeznaczony do porcjowania mięs. Wąska, cienka klinga pozwala ciąć np. pieczeń wołową, pieczony mostek jagnięcy czy pieczoną szynkę na równe, estetyczne porcje. Ostry czubek ułatwia oddzielanie mięsa od kości. Ponieważ nóż jest lekko elastyczny, dobrze się też sprawdza podczas precyzyjnego krojenia filetów z łososia oraz innych ryb.

Dostępność: brak towaru

Cena: 1 879,00 zł

Mcusta Zanmai Ultimate Aranami Nóż Sujihiki 24cm

Mcusta Zanmai Ultimate Aranami Nóż Sujihiki 24cm
Mcusta Zanmai Ultimate Aranami Nóż Sujihiki 24cm

Mcusta Zanmai Ultimate Aranami Nóż Sujihiki 24cm

Specjalistyczny nóż o wydłużonym ostrzu, przeznaczony do porcjowania mięs. Wąska, cienka klinga pozwala ciąć np. pieczeń wołową, pieczony mostek jagnięcy czy pieczoną szynkę na równe, estetyczne porcje. Ostry czubek ułatwia oddzielanie mięsa od kości. Ponieważ nóż jest lekko elastyczny, dobrze się też sprawdza podczas precyzyjnego krojenia filetów z łososia oraz innych ryb.

Dostępność: brak towaru

Cena: 2 599,00 zł

Mcusta Zanmai Ultimate Aranami Nóż Sujihiki 27cm

Mcusta Zanmai Ultimate Aranami Nóż Sujihiki 27cm
Mcusta Zanmai Ultimate Aranami Nóż Sujihiki 27cm

Mcusta Zanmai Ultimate Aranami Nóż Sujihiki 27cm

Specjalistyczny nóż o wydłużonym ostrzu, przeznaczony do porcjowania mięs. Wąska, cienka klinga pozwala ciąć np. pieczeń wołową, pieczony mostek jagnięcy czy pieczoną szynkę na równe, estetyczne porcje. Ostry czubek ułatwia oddzielanie mięsa od kości. Ponieważ nóż jest lekko elastyczny, dobrze się też sprawdza podczas precyzyjnego krojenia filetów z łososia oraz innych ryb.

Dostępność: brak towaru

Cena: 3 149,00 zł

Mcusta Zanmai Ultimate Unkai Nóż Sujihiki 24cm

Mcusta Zanmai Ultimate Unkai Nóż Sujihiki 24cm
Mcusta Zanmai Ultimate Unkai Nóż Sujihiki 24cm

Mcusta Zanmai Ultimate Unkai Nóż Sujihiki 24cm

Specjalistyczny nóż o wydłużonym ostrzu, przeznaczony do porcjowania mięs. Wąska, cienka klinga pozwala ciąć np. pieczeń wołową, pieczony mostek jagnięcy czy pieczoną szynkę na równe, estetyczne porcje. Ostry czubek ułatwia oddzielanie mięsa od kości. Ponieważ nóż jest lekko elastyczny, dobrze się też sprawdza podczas precyzyjnego krojenia filetów z łososia oraz innych ryb.

Dostępność: brak towaru

Cena: 2 349,00 zł

Mcusta Zanmai Ultimate Unkai Nóż Sujihiki 27cm

Mcusta Zanmai Ultimate Unkai Nóż Sujihiki 27cm
Mcusta Zanmai Ultimate Unkai Nóż Sujihiki 27cm

Mcusta Zanmai Ultimate Unkai Nóż Sujihiki 27cm

Specjalistyczny nóż o wydłużonym ostrzu, przeznaczony do porcjowania mięs. Wąska, cienka klinga pozwala ciąć np. pieczeń wołową, pieczony mostek jagnięcy czy pieczoną szynkę na równe, estetyczne porcje. Ostry czubek ułatwia oddzielanie mięsa od kości. Ponieważ nóż jest lekko elastyczny, dobrze się też sprawdza podczas precyzyjnego krojenia filetów z łososia oraz innych ryb.

Dostępność: brak towaru

Cena: 2 859,00 zł

Nóż Do Plastrowania Sashimi-Yo 25cm | Global G-47

Nóż Do Plastrowania Sashimi-Yo 25cm | Global G-47
Nóż Do Plastrowania Sashimi-Yo 25cm | Global G-47

Nóż Kuchenny Do Plastrowania Sashimi-Yo 25 cm | Global G-47

Długi, ostro zakończony nóż o bardzo cienkim ostrzu, przeznaczony do plastrowania i filetowania mniejszych i większych ryb, a także do obróbki mięsa. Opracowany został z myślą o użytkownikach z Europy, więc w przeciwieństwie do swoich japońskich odpowiedników – noży typu Yanagiba czy Takohiki – posiada szlif obustronny.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 519,00 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl