Newsletter
Zapisz się do newslettera, a otrzymasz 5% rabatu na zakupy w naszym sklepie !

Jeśli chcesz otrzymywać informację o nowościach i promocjach, wpisz poniżej swój e-mail.
Darmowa Dostawa !!
Darmowa dostawa (Paczkomaty Paczka w Weekend) już od 239,00 zł.
  • Noże Deba Tomoko.pl


    Noże Deba

  • Noże Santoku Tomoko.pl


    Noże Santoku

  • Noże Sashimi Tomoko.pl


    Noże Sashimi

  • Noże Global Tomoko.pl


    Japońskie
    Noże Global

Nasze Inne Sklepy i Strony

Sushi-Sklep.pl

Tomoko.pl


ChinskiePrzepisy.pl

Koszt Dostawy
Opinie Opineo

Nagomi Kuro Nóż Do Porcjowania 25cm

Nagomi Kuro Nóż Do Porcjowania 25cm
Nagomi Kuro Nóż Do Porcjowania 25cm

Nagomi Kuro Nóż Kuchenny Do Porcjowania 25 cm

Specjalistyczny nóż o długim ostrzu, przeznaczony do porcjowania mięs. Wąska klinga pozwala ciąć np. pieczeń wołową, pieczony mostek jagnięcy czy pieczoną szynkę na równe, estetyczne porcje. Ostry czubek ułatwia oddzielanie mięsa od kości. Ponieważ nóż jest lekko elastyczny, dobrze się też sprawdza podczas precyzyjnego krojenia filetów z łososia oraz innych ryb.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 929,00 zł
szt.

Nagomi Kuro Nóż Santoku 18,5cm

Nagomi Kuro Nóż Santoku 18,5cm
Nagomi Kuro Nóż Santoku 18,5cm

Nagomi Kuro Nóż Kuchenny Santoku 18,5 cm

Wszechstronny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Szeroka klinga pozwala ciąć produkty o większych gabarytach, jak kapusta czy sałata, a następnie szybko je przenieść do salaterki czy na patelnię. Wysoko umieszczona rękojeść zwiększa komfort pracy nad deską. Młotkowana powierzchnia zapobiega przywieraniu produktów do noża.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 959,00 zł
szt.

Nagomi Kuro Nóż Szefa Kuchni 21cm

Nagomi Kuro Nóż Szefa Kuchni 21cm
Nagomi Kuro Nóż Szefa Kuchni 21cm

Nagomi Kuro Nóż Kuchenny Szefa Kuchni 21 cm

Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb. Ostry czubek pozwala wykonać precyzyjne nacięcia np. w filetach mięsnych czy rybnych, aby umieścić w nich zioła lub przyspieszyć wchłanianie marynaty. Solidna, lekko łukowata klinga ułatwia siekanie warzyw i ziół bez odrywania czubka od deski. Młotkowana powierzchnia zapobiega przywieraniu produktów do noża.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 989,00 zł
szt.

Nagomi Shiro Nóż Santoku 18,5cm

Nagomi Shiro Nóż Santoku 18,5cm
Nagomi Shiro Nóż Santoku 18,5cm

Nagomi Shiro Nóż Kuchenny Santoku 18,5 cm

Wszechstronny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Szeroka klinga pozwala ciąć produkty o większych gabarytach, jak kapusta czy sałata, a następnie szybko je przenieść do salaterki czy na patelnię. Wysoko umieszczona rękojeść zwiększa komfort pracy nad deską. Młotkowana powierzchnia zapobiega przywieraniu produktów do noża.

Dostępność: brak towaru

Cena: 809,00 zł

Nagomi Shiro Nóż Szefa Kuchni 21cm

Nagomi Shiro Nóż Szefa Kuchni 21cm
Nagomi Shiro Nóż Szefa Kuchni 21cm

Nagomi Shiro Nóż Kuchenny Szefa Kuchni 21 cm

Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb. Ostry czubek pozwala wykonać precyzyjne nacięcia np. w filetach mięsnych czy rybnych, aby umieścić w nich zioła lub przyspieszyć wchłanianie marynaty. Solidna, lekko łukowata klinga ułatwia siekanie warzyw i ziół bez odrywania czubka od deski. Młotkowana powierzchnia zapobiega przywieraniu produktów do noża.

Dostępność: brak towaru

Cena: 849,00 zł

Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Black Deba 18 cm

Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Black Deba 18 cm
Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Black Deba 18 cm

Hideo Kitaoka Nóż Kuchenny Shirogami Black Deba 18 cm

Deba to tradycyjny nóż japoński pełniący równocześnie funkcję noża do filetowania ryb lub drobiu, noża do porcjowania mięsa i wszechstronnego, lekkiego tasaka. Ostrzony jednostronnie, jest wystarczająco finezyjny, aby kroić produkty na cienkie plastry, i wystarczająco mocny, aby przecinać nieduże ości. Stosunkowo krótkie ostrze umożliwia pełną kontrolę nad narzędziem. Klasyczna rękojeść w stylu japońskim jest bardzo lekka i świetnie dopasowana do kształtu dłoni

Dostępność: brak towaru

Cena: 869,00 zł

Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Black Kiritsuke 21 cm

Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Black Kiritsuke 21 cm
Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Black Kiritsuke 21 cm

Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Black Kiritsuke 21 cm

Japoński nóż kuchenny mistrza Hideo Kitaoka, noże Kiritsuke to profesjonalne japońskie noże ostrzone jednostronnie. Idealny wybór do przygotowywania sushi, filetowania ryb oraz warzyw i owoców. To jeden z niewielu uniwersalnych tradycyjnych japońskich noży i może być używany jako nóż yanagi czy usuba. Ten styl noża jest tradycyjnie używany przez japońskich szefów kuchni.

Dostępność: brak towaru

Cena: 1 129,00 zł

Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Black Kiritsuke 24 cm

Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Black Kiritsuke 24 cm
Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Black Kiritsuke 24 cm

Hideo Kitaoka Nóż Kuchenny Shirogami Black Kiritsuke 24 cm

Japoński nóż kuchenny mistrza Hideo Kitaoka, noże Kiritsuke to profesjonalne japońskie noże ostrzone jednostronnie. Idealny wybór do przygotowywania sushi, filetowania ryb oraz warzyw i owoców. To jeden z niewielu uniwersalnych tradycyjnych japońskich noży i może być używany jako nóż yanagi czy usuba. Ten styl noża jest tradycyjnie używany przez japońskich szefów kuchni.

Dostępność: brak towaru

Cena: 979,00 zł

Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Black Yanagi 27 cm

Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Black Yanagi 27 cm
Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Black Yanagi 27 cm

Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Black Yanagi 27 cm

Klasyczny japoński nóż kuchenny do plastrowania o długim, wąskim i cienkim ostrzu w kształcie liścia wierzby, przeznaczony do cięcia surowych filetów rybnych na cieniutkie, niemal przezroczyste plastry. Doskonale się sprawdza podczas przygotowywania sashimi, rybnego carpaccio oraz różnych wariantów sushi. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie. W tym modelu krawędź grzbietu ma szlif ukośny, co zwiększa wygodę przy prowadzeniu noża palcem wskazującym.

Dostępność: brak towaru

Cena: 1 299,00 zł

Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Black Yanagi 27 cm

Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Black Yanagi 27 cm
Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Black Yanagi 27 cm

Hideo Kitaoka Nóż Kuchenny Shirogami Black Yanagi 27 cm

Klasyczny japoński nóż kuchenny do plastrowania o długim, wąskim i cienkim ostrzu w kształcie liścia wierzby, przeznaczony do cięcia surowych filetów rybnych na cieniutkie, niemal przezroczyste plastry. Doskonale się sprawdza podczas przygotowywania sashimi, rybnego carpaccio oraz różnych wariantów sushi. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie. W tym modelu krawędź grzbietu ma szlif ukośny, co zwiększa wygodę przy prowadzeniu noża palcem wskazującym.

Dostępność: brak towaru

Cena: 979,00 zł

Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Kiritsuke 24 cm

Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Kiritsuke 24 cm
Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Kiritsuke 24 cm

Hideo Kitaoka Nóż Kuchenny Shirogami Kiritsuke 24 cm

Japoński nóż kuchenny mistrza Hideo Kitaoka, noże Kiritsuke to profesjonalne japońskie noże ostrzone jednostronnie. Idealny wybór do przygotowywania sushi, filetowania ryb oraz warzyw i owoców. To jeden z niewielu uniwersalnych tradycyjnych japońskich noży i może być używany jako nóż yanagi czy usuba. Ten styl noża jest tradycyjnie używany przez japońskich szefów kuchni.

Dostępność: brak towaru

Cena: 1 299,00 zł

Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Satin Deba 18 cm

Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Satin Deba 18 cm
Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Satin Deba 18 cm

Hideo Kitaoka Nóż Kuchenny Shirogami Satin Deba 18 cm

Nóż Deba to tradycyjny nóż japoński pełniący równocześnie funkcję noża do filetowania ryb lub drobiu, noża do porcjowania mięsa i wszechstronnego, lekkiego tasaka. Ostrzony jednostronnie, jest wystarczająco finezyjny, aby kroić produkty na cienkie plastry, i wystarczająco mocny, aby przecinać nieduże ości. Stosunkowo krótkie ostrze umożliwia pełną kontrolę nad narzędziem. Klasyczna rękojeść w stylu japońskim jest bardzo lekka i świetnie dopasowana do kształtu dłoni

Dostępność: brak towaru

Cena: 1 199,00 zł

Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Satin Yanagi 24 cm

Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Satin Yanagi 24 cm
Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Satin Yanagi 24 cm

Hideo Kitaoka Nóż Kuchenny Shirogami Satin Yanagi 24 cm

Klasyczny japoński nóż kuchenny do plastrowania o długim, wąskim i cienkim ostrzu w kształcie liścia wierzby, przeznaczony do cięcia surowych filetów rybnych na cieniutkie, niemal przezroczyste plastry. Doskonale się sprawdza podczas przygotowywania sashimi, rybnego carpaccio oraz różnych wariantów sushi. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie. W tym modelu krawędź grzbietu ma szlif ukośny, co zwiększa wygodę przy prowadzeniu noża palcem wskazującym.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 899,00 zł
szt.

Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Satin Yanagi 27 cm

Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Satin Yanagi 27 cm
Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Satin Yanagi 27 cm

Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Satin Yanagi 27 cm

Klasyczny japoński nóż kuchenny do plastrowania o długim, wąskim i cienkim ostrzu w kształcie liścia wierzby, przeznaczony do cięcia surowych filetów rybnych na cieniutkie, niemal przezroczyste plastry. Doskonale się sprawdza podczas przygotowywania sashimi, rybnego carpaccio oraz różnych wariantów sushi. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie. W tym modelu krawędź grzbietu ma szlif ukośny, co zwiększa wygodę przy prowadzeniu noża palcem wskazującym.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 1 299,00 zł
szt.

Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Nóż Deba 16,5cm

Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Nóż Deba 16,5cm
Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Nóż Deba 16,5cm

Kitaoka Shirogami Black Oktagon Nóż Deba 16,5cm

Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc. Warstwa tytanu pokrywająca ostrze jest metalem nietoksycznym dzięki czemu krojona żywność pozostaje neutralna chemiczni.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 869,00 zł
szt.
  • nowość

Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Nóż Deba 18cm

Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Nóż Deba 18cm
Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Nóż Deba 18cm

Kitaoka Shirogami Black Oktagon Nóż Deba 18cm

Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc. Warstwa tytanu pokrywająca ostrze jest metalem nietoksycznym dzięki czemu krojona żywność pozostaje neutralna chemiczni.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 989,00 zł
szt.
  • nowość

Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Nóż Kaisaki 12cm

Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Nóż Kaisaki 12cm
Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Nóż Kaisaki 12cm

Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Nóż Kaisaki 12cm

Podobnie jak yanagiba posiada jednostronny szlif i zwykle jest oprawiany w drewnianą rękojeść. Z powodu krótkiego ostrza z powodzeniem zastąpi petty w większości prac kuchennych. Jeśli preferujesz jednostronne ostrzenie i szukasz wygodnego narzędzia do drobnych prac kuchennych, to Kaisaki jest nożem dla ciebie.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 499,00 zł
szt.
  • nowość

Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Nóż Kaisaki 15cm

Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Nóż Kaisaki 15cm
Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Nóż Kaisaki 15cm

Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Nóż Kaisaki 15cm

Podobnie jak yanagiba posiada jednostronny szlif i zwykle jest oprawiany w drewnianą rękojeść. Z powodu krótkiego ostrza z powodzeniem zastąpi petty w większości prac kuchennych. Jeśli preferujesz jednostronne ostrzenie i szukasz wygodnego narzędzia do drobnych prac kuchennych, to Kaisaki jest nożem dla ciebie.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 559,00 zł
szt.
  • nowość

Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Nóż Kiritsuke 21cm

Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Nóż Kiritsuke 21cm
Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Nóż Kiritsuke 21cm

Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Nóż Kiritsuke 21cm

Japoński nóż kuchenny mistrza Hideo Kitaoka, noże Kiritsuke to profesjonalne japońskie noże ostrzone jednostronnie. Idealny wybór do przygotowywania sushi, filetowania ryb oraz warzyw i owoców.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 869,00 zł
szt.
  • nowość

Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Nóż Kiritsuke 24cm

Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Nóż Kiritsuke 24cm
Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Nóż Kiritsuke 24cm

Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Nóż Kiritsuke 24cm

Japoński nóż kuchenny mistrza Hideo Kitaoka, noże Kiritsuke to profesjonalne japońskie noże ostrzone jednostronnie. Idealny wybór do przygotowywania sushi, filetowania ryb oraz warzyw i owoców. 

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 989,00 zł
szt.
  • nowość

Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Nóż Kiritsuke 27cm

Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Nóż Kiritsuke 27cm
Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Nóż Kiritsuke 27cm

Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Nóż Kiritsuke 27 cm

Japoński nóż kuchenny mistrza Hideo Kitaoka, noże Kiritsuke to profesjonalne japońskie noże ostrzone jednostronnie. Idealny wybór do przygotowywania sushi, filetowania ryb oraz warzyw i owoców. 

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 1 199,00 zł
szt.
  • nowość

Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Nóż Matsuba 12cm

Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Nóż Matsuba 12cm
Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Nóż Matsuba 12cm

Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Nóż Matsuba 12cm

Nóż kuchenny Matsuba, to mały uniwersalny nóż z jednostronnym szlifem. Bardzo praktyczny przy produktach małej i średniej wielkości, takich jak rzodkiewka czy cytryna.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 559,00 zł
szt.
  • nowość

Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Nóż Miroshi Deba 21cm

Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Nóż Miroshi Deba 21cm
Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Nóż Miroshi Deba 21cm

Kitaoka Shirogami Black Oktagon Nóż Miroshi Deba 21cm

Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc. Warstwa tytanu pokrywająca ostrze jest metalem nietoksycznym dzięki czemu krojona żywność pozostaje neutralna chemiczni.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 1 199,00 zł
szt.
  • nowość

Kyocera Kizuna Nóż Santoku 14 cm

Kyocera Kizuna Nóż Santoku 14 cm
Kyocera Kizuna Nóż Santoku 14 cm

Kyocera Kizuna Nóż Kuchenny Santoku 14 cm

Kizuna oznacza po japońsku więź, eleganckie, ergonomiczne noże z serii Kizuna są przykładem doskonałej harmonii między nowoczesną technologią i pięknem tradycji. Zdobiący klingę subtelny deseń symbolizuje japońskie ogrody zen, Karesansui, w których usypane z piasku fale koją serca buddyjskich mnichów i stają się dla nich źródłem inspiracji.

Nóż idealnie nadaję się do krojenia ziół i warzyw oraz filetów mięsnych lub rybnych. Cechą charakterystyczną dla tego modelu jest obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szerokie ostrze, na które można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść na patelnię lub do salaterki.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 1 285,00 zł
szt.

Kyocera Kizuna Nóż Uniwersalny 11 cm

Kyocera Kizuna Nóż Uniwersalny 11 cm
Kyocera Kizuna Nóż Uniwersalny 11 cm

Kyocera Kizuna Nóż Kuchenny Uniwersalny 11 cm

Kizuna oznacza po japońsku więź, eleganckie, ergonomiczne noże z serii Kizuna są przykładem doskonałej harmonii między nowoczesną technologią i pięknem tradycji. Zdobiący klingę subtelny deseń symbolizuje japońskie ogrody zen, Karesansui, w których usypane z piasku fale koją serca buddyjskich mnichów i stają się dla nich źródłem inspiracji.

Nóż idealnie nadaję się przy pracy na produktach małej i średniej wielkości, takich jak rzodkiewka czy cytryna. Doskonale się sprawdza podczas cięcia marchewki "w kostkę", krojenia oliwek lub małego pieczywa (zwłaszcza gorącego).

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 999,00 zł
szt.

Nagomi Kuro Nóż Do Pieczywa 23cm

Nagomi Kuro Nóż Do Pieczywa 23cm
Nagomi Kuro Nóż Do Pieczywa 23cm

Nagomi Kuro Nóż Kuchenny Do Pieczywa 23 cm

Specjalistyczny nóż kuchenny, który służy do cięcia różnego rodzaju pieczywa. Dzięki bardzo ostrej, ząbkowanej krawędzi tnącejdoskonale sobie poradzi ze świeżymi, chrupiącymi wypiekami. Młotkowana powierzchnia zapobiega przywieraniu pieczywa i pozwala je ciąć na równe kromki, bez zgniatania delikatnego miąższu bułek czy chleba.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 899,00 zł
szt.

Nagomi Maru Zestaw 2 Noży Santoku i Uniwersalny

Nagomi Maru Zestaw 2 Noży Santoku i Uniwersalny
Nagomi Maru Zestaw 2 Noży Santoku i Uniwersalny

Nagomi Maru Zestaw 2 Noży Kuchennych Santoku i Uniwersalny

1. Profesjonalny Japoński Nóż Nagomi Maru, Santoku 18 cm

2. Profesjonalny Japoński Nóż Uniwersalny Nagomi Maru 15,5 cm

Dostępność: brak towaru

Cena: 1 299,00 zł

Ryusen Hamono Nóż Santoku 17 cm

Ryusen Hamono Nóż Santoku 17 cm
Ryusen Hamono Nóż Santoku 17 cm

Ryusen Hamono Nóż Santoku 17 cm

Wszechstronny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Posiada szeroką klingę, na którą można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść do salaterki lub na patelnię. Dzięki sporym gabarytom nóż doskonale się nadaje do krojenia dużych owoców i warzyw, takich jak arbuz, cukinia czy kapusta.

Dostępność: brak towaru

Cena: 1 339,00 zł

Ryusen Hamono Nóż Szefa Kuchni 18 cm

Ryusen Hamono Nóż Szefa Kuchni 18 cm
Ryusen Hamono Nóż Szefa Kuchni 18 cm

Ryusen Hamono Nóż Szefa Kuchni 18cm

Wszechstronny nóż przeznaczony głównie do krojenia mięsa, lecz równie przydatny jako narzędzie uniwersalne, którym z powodzeniem posiekamy zioła lub pokroimy warzywa w kostkę czy w plastry. Szerokie, cienkie ostrze błyskawicznie i schludnie przetnie grubsze produkty, nie uszkadzając przy tym delikatnych składników.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 1 339,00 zł
szt.

Ryusen Hamono Nóż Szefa Kuchni 21 cm

Ryusen Hamono Nóż Szefa Kuchni 21 cm
Ryusen Hamono Nóż Szefa Kuchni 21 cm

Ryusen Hamono Nóż Szefa Kuchni 21 cm

Wszechstronny nóż przeznaczony głównie do krojenia mięsa, lecz równie przydatny jako narzędzie uniwersalne, którym z powodzeniem posiekamy zioła lub pokroimy warzywa w kostkę czy w plastry. Szerokie, cienkie ostrze błyskawicznie i schludnie przetnie grubsze produkty, nie uszkadzając przy tym delikatnych składników.

Dostępność: brak towaru

Cena: 1 589,00 zł

Ryusen Hamono Nóż Uniwersalny 13,5 cm

Ryusen Hamono Nóż Uniwersalny 13,5 cm
Ryusen Hamono Nóż Uniwersalny 13,5 cm

Ryusen Hamono Nóż Uniwersalny 13,5 cm

Poręczny nóż kuchenny, bardzo praktyczny przy produktach małej i średniej wielkości, takich jak rzodkiewka czy cytryna. Doskonale się sprawdza podczas cięcia marchewki "w kostkę", krojenia oliwek lub małego pieczywa. Idealny dla tych, którzy nie lubią dużych noży.

Dostępność: brak towaru

Cena: 919,00 zł

Sashimi 20cm, Kuchenny Nóż Ceramiczny Kyocera Kyotop

Sashimi 20cm, Kuchenny Nóż Ceramiczny Kyocera Kyotop
Sashimi 20cm, Kuchenny Nóż Ceramiczny Kyocera Kyotop

Sashimi jest typowym japońskim nożem kuchennym, przeznaczonym głównie do krojenia świeżych ryb na cienkie, niemal przezroczyste plastry. Okaże się zatem niezwykle praktyczny podczas przygotowywania sushi oraz innych potraw, które wymagają kunsztu i perfekcyjnego cięcia. Jego długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, jednostronny szlif - czyste cięcie, natomiast podwójnie wypalana ceramika, z której wykonano ostrze, gwarantuje, że nóż będzie służył przez wiele lat, bez konieczności częstego ostrzenia. Nóż ostrzony jednostronnie. Ostrze – Wysokiej klasy, podwójnie wypalana szlachetna ceramika twardością zbliżona do diamentu, wytwarzana na bazie węglika cyrkonu (ZrC) Rączka – Odporne na wilgoć drewno Pakkawood Długość ostrza – 20cm Dzięki ceramicznemu ostrzu wszystkie produkty, zwłaszcza warzywa i owoce, pozostają pełne witamin i oryginalnego smaku nawet po kontakcie z nożem. Jak wiadomo, sałatę się rwie, ponieważ po kontakcie z metalem ciemnieje, ogórki obiera się z odpowiedniej strony, aby nie miały goryczki itd. Nożem ceramicznym można kroić sałatę, obierać i kroić ogórki (z każdej strony) oraz inne warzywa i owoce bez obaw o ich smak i wartości odżywcze.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 1 685,00 zł
szt.

Satake Aogami Pro Nóż Deba 18 cm

Satake Aogami Pro Nóż Deba 18 cm
Satake Aogami Pro Nóż Deba 18 cm

Aogami Pro Satake Nóż Kuchenny Deba 18 cm

Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 989,00 zł
szt.

Satake Aogami Pro Nóż Deba 21 cm

Satake Aogami Pro Nóż Deba 21 cm
Satake Aogami Pro Nóż Deba 21 cm

Aogami Pro Satake Nóż Kuchenny Deba 21 cm

Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc.

Dostępność: brak towaru

Cena: 1 699,00 zł

Satake Aogami Pro Nóż Sashimi Yanagiba 27 cm

Satake Aogami Pro Nóż Sashimi Yanagiba 27 cm
Satake Aogami Pro Nóż Sashimi Yanagiba 27 cm

Aogami Pro Satake Nóż Kuchenny Sashimi Yanagiba 27 cm

Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

Dostępność: brak towaru

Cena: 969,00 zł

Satake Aogami Pro Nóż Sashimi Yanagiba 30 cm

Satake Aogami Pro Nóż Sashimi Yanagiba 30 cm
Satake Aogami Pro Nóż Sashimi Yanagiba 30 cm

Aogami Pro Satake Nóż Kuchenny Sashimi Yanagiba 30 cm

Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

Dostępność: brak towaru

Cena: 1 159,00 zł

Satake Daichi Zestaw 3 Noży: Szefa Kuchni + Uniwersalny + Do Obierania

Satake Daichi Zestaw 3 Noży: Szefa Kuchni + Uniwersalny + Do Obierania
Satake Daichi Zestaw 3 Noży: Szefa Kuchni + Uniwersalny + Do Obierania

Zestaw 3 Noży Kuchennych Satake Daichi w Drewnianym Pudełku

Zestaw 3 noży kuchennych zapakowany w tradycyjne drewniane opakowanie idealnie nadaję się na prezent dla każdego miłośnika gotowania. Noże wykonane z 69-warstwowej stali z rdzeniem MVS10Cob hartowanym do twardości 60 HRC, są idealne do środowiska domowego. W skład zestawu wchodzi nóż Szefa kuchni o długości 20 cm, który z łatwością spełni każde zadanie w kuchni, oraz nóż uniwersalny 13,5 cm, którym bez problemu pokroimy mniejsze produkty i nóż do obierania 9 cm, który jest idealny do obierania oraz wykrawaniu niechcianych miejsc w owocach i warzywach. Na życzenie możemy również wykonać grawer w celu personalizacji prezentu, gdzie grawerunek może przypominać najciekawsze wspomnienie z życia.

Dostępność: brak towaru

Cena: 1 249,00 zł

Takeshi Saji Blue Steel Nóż Bunka Ręcznie Kuty 17 cm

Takeshi Saji Blue Steel Nóż Bunka Ręcznie Kuty 17 cm
Takeshi Saji Blue Steel Nóż Bunka Ręcznie Kuty 17 cm

Takeshi Saji Blue Steel Nóż Kuchenny Bunka Ręcznie Kuty 17 cm

Bunka to uniwersalny nóż kuchenny, dzięki wysokiemu ostrzu nóż Bunka nadaje się szczególnie do krojenia warzyw lub owoców, a trójkątny obszar końcówki jest szczególnie przydatny do szczegółowej pracy i cięcia ryb lub mięsa.

Dostępność: brak towaru

Cena: 2 099,00 zł

Takeshi Saji Blue Steel Nóż Do Obierania Ręcznie Kuty 9 cm

Takeshi Saji Blue Steel Nóż Do Obierania Ręcznie Kuty 9 cm
Takeshi Saji Blue Steel Nóż Do Obierania Ręcznie Kuty 9 cm

Takeshi Saji Blue Steel Nóż Kuchenny Do Obierania Ręcznie Kuty 9 cm

Poręczny nóż kuchenny, idealny do obróbki mniejszych powierzchni. Krótkie i cienkie ostrze pozwala na łatwe manewrowanie, a zaostrzony czubek pomaga w wykrawaniu niechcianych miejsc w owocach i warzywach.

Dostępność: brak towaru

Cena: 1 599,00 zł

Takeshi Saji Blue Steel Nóż Santoku Ręcznie Kuty 18 cm

Takeshi Saji Blue Steel Nóż Santoku Ręcznie Kuty 18 cm
Takeshi Saji Blue Steel Nóż Santoku Ręcznie Kuty 18 cm

Takeshi Saji Blue Steel Nóż Kuchenny Santoku Ręcznie Kuty 18 cm

Japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Posiada obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szeroką klingę, na którą można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść do salaterki lub na patelnię. Nóż Santoku doskonale się sprawdza w każdych warunkach pracy, ponieważ dzięki wysoko położonej rękojeści palce nie dotykają deski ani jedzenia.

Dostępność: brak towaru

Cena: 2 099,00 zł

Takeshi Saji Blue Steel Nóż Szefa Ręcznie Kuty 18 cm

Takeshi Saji Blue Steel Nóż Szefa Ręcznie Kuty 18 cm
Takeshi Saji Blue Steel Nóż Szefa Ręcznie Kuty 18 cm

Takeshi Saji Blue Steel Nóż Kuchenny Szefa Ręcznie Kuty 18 cm

Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Długość ostrza noża szefa pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.

Dostępność: brak towaru

Cena: 2 099,00 zł

Takeshi Saji Blue Steel Nóż Szefa Ręcznie Kuty 21 cm

Takeshi Saji Blue Steel Nóż Szefa Ręcznie Kuty 21 cm
Takeshi Saji Blue Steel Nóż Szefa Ręcznie Kuty 21 cm

Takeshi Saji Blue Steel Nóż Kuchenny Szefa Ręcznie Kuty 21 cm

Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Długość ostrza pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.

Dostępność: brak towaru

Cena: 2 299,00 zł

Takeshi Saji Blue Steel Nóż Szefa Ręcznie Kuty 24 cm

Takeshi Saji Blue Steel Nóż Szefa Ręcznie Kuty 24 cm
Takeshi Saji Blue Steel Nóż Szefa Ręcznie Kuty 24 cm

Takeshi Saji Blue Steel Nóż Kuchenny Szefa Ręcznie Kuty 24 cm

Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Nóż szefa o długości 24 cm pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.

Dostępność: brak towaru

Cena: 2 399,00 zł

Takeshi Saji Blue Steel Nóż Uniwersalny Ręcznie Kuty 13 cm

Takeshi Saji Blue Steel Nóż Uniwersalny Ręcznie Kuty 13 cm
Takeshi Saji Blue Steel Nóż Uniwersalny Ręcznie Kuty 13 cm

Takeshi Saji Blue Steel Nóż Kuchenny Uniwersalny Ręcznie Kuty 13 cm

Poręczny uniwersalny nóż kuchenny, bardzo praktyczny przy produktach małej i średniej wielkości, takich jak rzodkiewka czy cytryna. Doskonale się sprawdza podczas cięcia marchewki "w kostkę", krojenia oliwek lub małego pieczywa. Idealny dla tych, którzy nie lubią dużych noży.

Dostępność: brak towaru

Cena: 1 699,00 zł

Takeshi Saji Blue Steel Nóż Uniwersalny Ręcznie Kuty 15 cm

Takeshi Saji Blue Steel Nóż Uniwersalny Ręcznie Kuty 15 cm
Takeshi Saji Blue Steel Nóż Uniwersalny Ręcznie Kuty 15 cm

Takeshi Saji Blue Steel Nóż Kuchenny Uniwersalny Ręcznie Kuty 15 cm

Poręczny uniwersalny nóż kuchenny, bardzo praktyczny przy produktach małej i średniej wielkości, takich jak rzodkiewka czy cytryna. Doskonale się sprawdza podczas cięcia marchewki "w kostkę", krojenia oliwek lub małego pieczywa. Idealny dla tych, którzy nie lubią dużych noży.

Dostępność: brak towaru

Cena: 1 899,00 zł

Takeshi Saji EBH Ręcznie Kuty Nóż Santoku 18cm VG-10

Takeshi Saji EBH Ręcznie Kuty Nóż Santoku 18cm VG-10
Takeshi Saji EBH Ręcznie Kuty Nóż Santoku 18cm VG-10

Takeshi Saji EBH Ręcznie Kuty Nóż Kuchenny Santoku 18cm VG-10

Wszechstronny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Posiada szeroką klingę, na którą można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść do salaterki lub na patelnię. Dzięki sporym gabarytom nóż doskonale się nadaje do krojenia dużych owoców i warzyw, takich jak arbuz, cukinia czy kapusta.

Dostępność: brak towaru

Cena: 2 299,00 zł

Takeshi Saji EBH Ręcznie Kuty Nóż Szefa 21cm VG-10

Takeshi Saji EBH Ręcznie Kuty Nóż Szefa 21cm VG-10
Takeshi Saji EBH Ręcznie Kuty Nóż Szefa 21cm VG-10

Takeshi Saji EBH Ręcznie Kuty Nóż Kuchenny Szefa 21 cm VG-10

Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach poradzi sobie z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Średniej długości ostrze pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.

Dostępność: brak towaru

Cena: 2 699,00 zł

Takeshi Saji EBH Ręcznie Kuty Nóż Uniwersalny 15cm VG-10

Takeshi Saji EBH Ręcznie Kuty Nóż Uniwersalny 15cm VG-10
Takeshi Saji EBH Ręcznie Kuty Nóż Uniwersalny 15cm VG-10

Takeshi Saji EBH Ręcznie Kuty Nóż Kuchenny Uniwersalny 15 cm VG-10

Poręczny uniwersalny nóż kuchenny, bardzo praktyczny przy produktach małej i średniej wielkości, takich jak rzodkiewka czy cytryna. Doskonale się sprawdza podczas cięcia marchewki "w kostkę", krojenia oliwek lub małego pieczywa. Idealny dla tych, którzy nie lubią dużych noży.

Dostępność: brak towaru

Cena: 2 039,00 zł

Takeshi Saji IW Nóż Santoku 18cm VG-10

Takeshi Saji IW Nóż Santoku 18cm VG-10
Takeshi Saji IW Nóż Santoku 18cm VG-10

Takeshi Saji IW Nóż Kuchenny Santoku 18cm VG-10

Wszechstronny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Posiada szeroką klingę, na którą można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść do salaterki lub na patelnię. Dzięki sporym gabarytom nóż doskonale się nadaje do krojenia dużych owoców i warzyw, takich jak arbuz, cukinia czy kapusta.

Dostępność: brak towaru

Cena: 1 899,00 zł

Takeshi Saji IW Ręcznie Kuty Nóż Bunka 17cm VG-10

Takeshi Saji IW Ręcznie Kuty Nóż Bunka 17cm VG-10
Takeshi Saji IW Ręcznie Kuty Nóż Bunka 17cm VG-10

Takeshi Saji IW Ręcznie Kuty Nóż Kuchenny Bunka 17cm VG-10

Bunka to uniwersalny nóż kuchenny, dzięki wysokiemu ostrzu nóż kuchenny Bunka nadaje się szczególnie do krojenia warzyw lub owoców, a trójkątny obszar końcówki jest szczególnie przydatny do szczegółowej pracy i cięcia ryb lub mięsa.

Dostępność: brak towaru

Cena: 1 899,00 zł

Takeshi Saji IW Ręcznie Kuty Nóż Do Obierania 9cm VG-10

Takeshi Saji IW Ręcznie Kuty Nóż Do Obierania 9cm VG-10
Takeshi Saji IW Ręcznie Kuty Nóż Do Obierania 9cm VG-10

Takeshi Saji IW Ręcznie Kuty Nóż Kuchenny Do Obierania 9 cm VG-10

Poręczny nóż kuchenny, idealny do obróbki mniejszych powierzchni. Krótkie i cienkie ostrze pozwala na łatwe manewrowanie, a zaostrzony czubek pomaga w wykrawaniu niechcianych miejsc w owocach i warzywach.

Dostępność: brak towaru

Cena: 1 299,00 zł
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl