window.customerPrivacy.onAnalyticsConsentGranted(function () { })
Darmowa Dostawa !
Darmowa dostawa (Pocztex Kurier) już od 239,00 zł.
Odbierz Rabat Na Zakupy !
Zapisz się do newslettera, a otrzymasz 5% rabatu na zakupy w naszym sklepie ! Wpisz adres email, aby otrzymywać informację o nowościach i promocjach w naszym sklepie.
Submit
Kategorie Blog

Noże Kute Ręcznie

Noże Kute Ręcznie - szeroki wybór sprawi, że każdy znajdzie nóż odpowiedni dla siebie. Piękne, ręcznie kute znajdą zastosowanie w kuchni do siekania, cięcia ryb, mięsa i warzyw. W zależności od długości ostrza poradzi sobie zarówno z małymi jak i dużymi warzywami. Dane techniczne poszczególnych noży można przeczytać po kliknięciu na wybrane zdjęcie.
Noże Kute Ręcznie

Noże Kute Ręcznie

Tojiro Hammered VG-10 Japoński Nóż Uniwersalny 13 cm

Tojiro Hammered VG-10 Japoński Nóż Uniwersalny 13 cm
Tojiro Hammered VG-10 Japoński Nóż Uniwersalny 13 cm

Opis: Wszechstronny nóż japoński przeznaczony do krojenia i obierania warzyw i owoców. Krótkie, cienkie ostrze jest zakończone ostrym czubkiem, co gwarantuje precyzję cięcia podczas usuwania gniazd z jabłek, szypułek z pomidorów czy oczek z ziemniaków. Pełnowymiarowa rękojeść pozwala skutecznie kontrolować nóż.

Cena:

379,00 zł

Tojiro Hammered VG-10 Japoński Nóż Szefa Kuchni 24 cm

Tojiro Hammered VG-10 Japoński Nóż Szefa Kuchni 24 cm
Tojiro Hammered VG-10 Japoński Nóż Szefa Kuchni 24 cm

Opis: Profesjonalny, wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Ostrze o optymalnej długości pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

849,00 zł

szt.

Tojiro Hammered VG-10 Japoński Nóż Szefa Kuchni 21cm

Tojiro Hammered VG-10 Japoński Nóż Szefa Kuchni 21cm
Tojiro Hammered VG-10 Japoński Nóż Szefa Kuchni 21cm

Opis: Profesjonalny, wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Ostrze o optymalnej długości pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.

Cena:

679,00 zł

Tojiro Hammered VG-10 Japoński Nóż Szefa Kuchni 18cm

Tojiro Hammered VG-10 Japoński Nóż Szefa Kuchni 18cm
Tojiro Hammered VG-10 Japoński Nóż Szefa Kuchni 18cm

Opis: Profesjonalny, wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Ostrze o optymalnej długości pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.

Cena:

589,00 zł

Tojiro Hammered VG-10 Japoński Nóż Santoku 17cm

Tojiro Hammered VG-10 Japoński Nóż Santoku 17cm
Tojiro Hammered VG-10 Japoński Nóż Santoku 17cm

Opis: Wielofunkcyjny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, ziół, mięsa i ryb. Jak każdy nóż Santoku, także i ten posiada charakterystyczny, obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szerokie ostrze, na które można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść np. do salaterki. Doskonale się sprawdza w każdych warunkach pracy, ponieważ dzięki wysoko położonej rękojeści palce nie dotykają deski ani jedzenia.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

589,00 zł

szt.

Tojiro Hammered VG-10 Japoński Nóż Nakiri 16,5cm

Tojiro Hammered VG-10 Japoński Nóż Nakiri 16,5cm
Tojiro Hammered VG-10 Japoński Nóż Nakiri 16,5cm

Opis: Japoński nóż kuchenny przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Cienka, prostokątna klinga pozwala uzyskać półprzezroczyste plastry, a także przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Prosta krawędź tnąca służy do krojenia przede wszystkim w linii pionowej, z zastosowaniem wielu różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

589,00 zł

szt.

Tojiro Hammered VG-10 Japoński Nóż Do Obierania 9cm

Tojiro Hammered VG-10 Japoński Nóż Do Obierania 9cm
Tojiro Hammered VG-10 Japoński Nóż Do Obierania 9cm

Opis: Poręczny nóż kuchenny, idealny do obróbki małych powierzchni. Krótkie i cienkie ostrze pozwala na łatwe manewrowanie, a zaostrzony czubek pomaga w wykrawaniu niechcianych miejsc w owocach i warzywach.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

359,00 zł

szt.

Takeshi Saji YBB Ręcznie Kuty VG-10 Japoński Nóż Uniwersalny 15cm

Takeshi Saji YBB Ręcznie Kuty VG-10 Japoński Nóż Uniwersalny 15cm
Takeshi Saji YBB Ręcznie Kuty VG-10 Japoński Nóż Uniwersalny 15cm

Opis: Poręczny nóż kuchenny, bardzo praktyczny przy produktach małej i średniej wielkości, takich jak rzodkiewka czy cytryna. Nóż uniwersalnydoskonale się sprawdza podczas cięcia marchewki "w kostkę", krojenia oliwek lub małego pieczywa. Idealny dla tych, którzy nie lubią dużych noży.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

1 499,00 zł

szt.

Takeshi Saji YBB Ręcznie Kuty VG-10 Japoński Nóż Uniwersalny 13cm

Takeshi Saji YBB Ręcznie Kuty VG-10 Japoński Nóż Uniwersalny 13cm
Takeshi Saji YBB Ręcznie Kuty VG-10 Japoński Nóż Uniwersalny 13cm

Opis: Poręczny nóż kuchenny, bardzo praktyczny przy produktach małej i średniej wielkości, takich jak rzodkiewka czy cytryna. Nóż uniwersalny doskonale się sprawdza podczas cięcia marchewki "w kostkę", krojenia oliwek lub małego pieczywa. Idealny dla tych, którzy nie lubią dużych noży.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

1 399,00 zł

szt.

Takeshi Saji YBB Ręcznie Kuty VG-10 Japoński Nóż Szefa Kuchni 24cm

Takeshi Saji YBB Ręcznie Kuty VG-10 Japoński Nóż Szefa Kuchni 24cm
Takeshi Saji YBB Ręcznie Kuty VG-10 Japoński Nóż Szefa Kuchni 24cm

Opis: Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż Szefa Kuchni we wprawnych rękach poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Długość ostrza pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

2 299,00 zł

szt.

Takeshi Saji YBB Ręcznie Kuty VG-10 Japoński Nóż Szefa Kuchni 21cm

Takeshi Saji YBB Ręcznie Kuty VG-10 Japoński Nóż Szefa Kuchni 21cm
Takeshi Saji YBB Ręcznie Kuty VG-10 Japoński Nóż Szefa Kuchni 21cm

Opis: Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach nóż szefa kuchni poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Średniej długości ostrze pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

1 989,00 zł

szt.

Takeshi Saji YBB Ręcznie Kuty VG-10 Japoński Nóż Szefa Kuchni 18cm

Takeshi Saji YBB Ręcznie Kuty VG-10 Japoński Nóż Szefa Kuchni 18cm
Takeshi Saji YBB Ręcznie Kuty VG-10 Japoński Nóż Szefa Kuchni 18cm

Opis: Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach nóż szefa kuchni poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Średniej długości ostrze pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.

Cena:

1 839,00 zł

Takeshi Saji YBB Ręcznie Kuty VG-10 Japoński Nóż Santoku 18cm

Takeshi Saji YBB Ręcznie Kuty VG-10 Japoński Nóż Santoku 18cm
Takeshi Saji YBB Ręcznie Kuty VG-10 Japoński Nóż Santoku 18cm

Opis: Japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Główną cechą noży Santoku jest obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szeroką klingę, na którą można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść do salaterki lub na patelnię. Doskonale się sprawdza w każdych warunkach pracy w kuchni, ponieważ dzięki wysoko położonej rękojeści palce nie dotykają deski ani jedzenia.

Cena:

1 989,00 zł

Takeshi Saji YBB Ręcznie Kuty VG-10 Japoński Nóż Nakiri 17cm

Takeshi Saji YBB Ręcznie Kuty VG-10 Japoński Nóż Nakiri 17cm
Takeshi Saji YBB Ręcznie Kuty VG-10 Japoński Nóż Nakiri 17cm

Opis: Japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Cienka, prostokątna klinga pozwala uzyskać półprzezroczyste plastry, a także przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Prosta krawędź tnąca służy do krojenia przede wszystkim w linii pionowej, z zastosowaniem wielu różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade. Tradycyjna rękojeść w stylu japońskim jest bardzo lekka i świetnie dopasowana do kształtu dłoni.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

1 989,00 zł

szt.
  • nowość

Takeshi Saji YBB Ręcznie Kuty VG-10 Japoński Nóż Do Obierania 9cm

Takeshi Saji YBB Ręcznie Kuty VG-10 Japoński Nóż Do Obierania 9cm
Takeshi Saji YBB Ręcznie Kuty VG-10 Japoński Nóż Do Obierania 9cm

Opis: Poręczny nóż kuchenny, idealny do obróbki mniejszych powierzchni. Krótkie i cienkie ostrze pozwala na łatwe manewrowanie, a zaostrzony czubek noża do obierania pomaga w wykrawaniu niechcianych miejsc w owocach i warzywach.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

1 389,00 zł

szt.

Takeshi Saji YBB Ręcznie Kuty VG-10 Japoński Nóż Bunka 17cm

Takeshi Saji YBB Ręcznie Kuty VG-10 Japoński Nóż Bunka 17cm
Takeshi Saji YBB Ręcznie Kuty VG-10 Japoński Nóż Bunka 17cm

Opis: Bunka to uniwersalny nóż kuchenny, dzięki wysokiemu ostrzu nóż Bunka nadaje się szczególnie do krojenia warzyw lub owoców, a trójkątny obszar końcówki jest szczególnie przydatny do szczegółowej pracy i cięcia ryb lub mięsa.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

1 989,00 zł

szt.

Takeshi Saji WBB Ręcznie Kuty Styl Chiński R-2 Japoński Nóż Do Siekania 22 x 11cm

Takeshi Saji WBB Ręcznie Kuty Styl Chiński R-2 Japoński Nóż Do Siekania 22 x 11cm
Takeshi Saji WBB Ręcznie Kuty Styl Chiński R-2 Japoński Nóż Do Siekania 22 x 11cm

Opis: Tasak chiński, który w kuchni azjatyckiej wykorzystywany jest na co dzień do krojenia różnych produktów i pełni funkcję noża szefa kuchni. Posiada solidną, lecz stosunkowo cienką klingę, więc nie można nim rąbać kości ani mrożonek. Szeroki, ostry nóż to doskonałe narzędzie do takich zadań, jak krojenie warzyw w kostkę, porcjowanie drobiu, siekanie surowego mięsa czy rozgniatanie czosnku lub imbiru.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

8 899,00 zł

szt.

Takeshi Saji WBB Ręcznie Kuty R-2 Japoński Nóż Uniwersalny 15cm

Takeshi Saji WBB Ręcznie Kuty R-2 Japoński Nóż Uniwersalny 15cm
Takeshi Saji WBB Ręcznie Kuty R-2 Japoński Nóż Uniwersalny 15cm

Opis: Poręczny nóż kuchenny, bardzo praktyczny przy produktach małej i średniej wielkości, takich jak rzodkiewka czy cytryna. Nóż uniwersalny świetnie się sprawdza podczas cięcia marchewki "w kostkę", krojenia oliwek lub małego pieczywa. Idealny dla tych, którzy nie lubią dużych noży.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

2 599,00 zł

szt.

Takeshi Saji WBB Ręcznie Kuty R-2 Japoński Nóż Uniwersalny 13cm

Takeshi Saji WBB Ręcznie Kuty R-2 Japoński Nóż Uniwersalny 13cm
Takeshi Saji WBB Ręcznie Kuty R-2 Japoński Nóż Uniwersalny 13cm

Opis: Poręczny nóż kuchenny, bardzo praktyczny przy produktach małej i średniej wielkości, takich jak rzodkiewka czy cytryna. Doskonale się sprawdza podczas cięcia marchewki "w kostkę", krojenia oliwek lub małego pieczywa. Idealny dla tych, którzy nie lubią dużych noży.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

2 299,00 zł

szt.

Takeshi Saji WBB Ręcznie Kuty R-2 Japoński Nóż Szefa Kuchni 24cm

Takeshi Saji WBB Ręcznie Kuty R-2 Japoński Nóż Szefa Kuchni 24cm
Takeshi Saji WBB Ręcznie Kuty R-2 Japoński Nóż Szefa Kuchni 24cm

Opis: Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Średniej długości ostrze pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

3 999,00 zł

szt.

Takeshi Saji WBB Ręcznie Kuty R-2 Japoński Nóż Szefa Kuchni 21cm

Takeshi Saji WBB Ręcznie Kuty R-2 Japoński Nóż Szefa Kuchni 21cm
Takeshi Saji WBB Ręcznie Kuty R-2 Japoński Nóż Szefa Kuchni 21cm

Opis: Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż szefa kuchni we wprawnych rękach poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Długość ostrza pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

3 299,00 zł

szt.

Takeshi Saji WBB Ręcznie Kuty R-2 Japoński Nóż Szefa Kuchni 18cm

Takeshi Saji WBB Ręcznie Kuty R-2 Japoński Nóż Szefa Kuchni 18cm
Takeshi Saji WBB Ręcznie Kuty R-2 Japoński Nóż Szefa Kuchni 18cm

Opis: Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Średniej długości ostrze noża szefa kuchni pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.

Cena:

2 799,00 zł

Takeshi Saji WBB Ręcznie Kuty R-2 Japoński Nóż Santoku 18cm

Takeshi Saji WBB Ręcznie Kuty R-2 Japoński Nóż Santoku 18cm
Takeshi Saji WBB Ręcznie Kuty R-2 Japoński Nóż Santoku 18cm

Opis: Japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Posiada obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szeroką klingę, na którą można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść do salaterki lub na patelnię. Nóż Santoku doskonale się sprawdza w każdych warunkach pracy, ponieważ dzięki wysoko położonej rękojeści palce nie dotykają deski ani jedzenia.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

2 799,00 zł

szt.

Takeshi Saji WBB Ręcznie Kuty R-2 Japoński Nóż Nakiri 17cm

Takeshi Saji WBB Ręcznie Kuty R-2 Japoński Nóż Nakiri 17cm
Takeshi Saji WBB Ręcznie Kuty R-2 Japoński Nóż Nakiri 17cm

Opis: Japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Cienka, prostokątna klinga pozwala uzyskać półprzezroczyste plastry, a także przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Prosta krawędź tnąca służy do krojenia przede wszystkim w linii pionowej, z zastosowaniem wielu różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

2 899,00 zł

szt.

Takeshi Saji WBB Ręcznie Kuty R-2 Japoński Nóż Do Obierania 9cm

Takeshi Saji WBB Ręcznie Kuty R-2 Japoński Nóż Do Obierania 9cm
Takeshi Saji WBB Ręcznie Kuty R-2 Japoński Nóż Do Obierania 9cm

Opis: Poręczny nóż kuchenny, idealny do obróbki mniejszych powierzchni. Krótkie i cienkie ostrze pozwala na łatwe manewrowanie, a zaostrzony czubek pomaga w wykrawaniu niechcianych miejsc w owocach i warzywach.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

2 199,00 zł

szt.

Takeshi Saji WBB Ręcznie Kuty R-2 Japoński Nóż Bunka 17cm

Takeshi Saji WBB Ręcznie Kuty R-2 Japoński Nóż Bunka 17cm
Takeshi Saji WBB Ręcznie Kuty R-2 Japoński Nóż Bunka 17cm

Opis: Bunka to uniwersalny nóż kuchenny, dzięki wysokiemu ostrzu nóż Bunka nadaje się szczególnie do krojenia warzyw lub owoców, a trójkątny obszar końcówki jest szczególnie przydatny do szczegółowej pracy i cięcia ryb lub mięsa.

Cena:

2 799,00 zł

Takeshi Saji Super Aogami Ręcznie Kuty Japoński Nóż Uniwersalny 15cm

Takeshi Saji Super Aogami Ręcznie Kuty Japoński Nóż Uniwersalny 15cm
Takeshi Saji Super Aogami Ręcznie Kuty Japoński Nóż Uniwersalny 15cm

Opis: Poręczny nóż kuchenny, bardzo praktyczny przy produktach małej i średniej wielkości, takich jak rzodkiewka czy cytryna. Nóż uniwersalny świetnie się sprawdza podczas cięcia marchewki "w kostkę", krojenia oliwek lub małego pieczywa. Idealny dla tych, którzy nie lubią dużych noży.

Cena:

1 389,00 zł

Takeshi Saji Super Aogami Ręcznie Kuty Japoński Nóż Szefa Kuchni 24cm

Takeshi Saji Super Aogami Ręcznie Kuty Japoński Nóż Szefa Kuchni 24cm
Takeshi Saji Super Aogami Ręcznie Kuty Japoński Nóż Szefa Kuchni 24cm

Opis: Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż szefa kuchni we wprawnych rękach poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Długość ostrza pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.

Cena:

2 299,00 zł

Takeshi Saji Super Aogami Ręcznie Kuty Japoński Nóż Szefa Kuchni 21cm

Takeshi Saji Super Aogami Ręcznie Kuty Japoński Nóż Szefa Kuchni 21cm
Takeshi Saji Super Aogami Ręcznie Kuty Japoński Nóż Szefa Kuchni 21cm

Opis: Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż szefa kuchni we wprawnych rękach poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Długość ostrza pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.

Cena:

1 989,00 zł

Takeshi Saji Super Aogami Ręcznie Kuty Japoński Nóż Santoku 18cm

Takeshi Saji Super Aogami Ręcznie Kuty Japoński Nóż Santoku 18cm
Takeshi Saji Super Aogami Ręcznie Kuty Japoński Nóż Santoku 18cm

Opis: Japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Główną cechą noży Santoku jest obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szeroką klingę, na którą można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść do salaterki lub na patelnię. Doskonale się sprawdza w każdych warunkach pracy w kuchni, ponieważ dzięki wysoko położonej rękojeści palce nie dotykają deski ani jedzenia.

Cena:

1 899,00 zł

Takeshi Saji SRS-13 Róg Jeleni Ręcznie Kuty Japoński Nóż Uniwersalny 13cm

Takeshi Saji SRS-13 Róg Jeleni Ręcznie Kuty Japoński Nóż Uniwersalny 13cm
Takeshi Saji SRS-13 Róg Jeleni Ręcznie Kuty Japoński Nóż Uniwersalny 13cm

Opis: Poręczny nóż kuchenny, bardzo praktyczny przy produktach małej i średniej wielkości, takich jak rzodkiewka czy cytryna. Doskonale się sprawdza podczas cięcia marchewki "w kostkę", krojenia oliwek lub małego pieczywa. Idealny dla tych, którzy nie lubią dużych noży.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

1 599,00 zł

szt.

Takeshi Saji SRS-13 Róg Jeleni Ręcznie Kuty Japoński Nóż Uniwersalny 13cm

Takeshi Saji SRS-13 Róg Jeleni Ręcznie Kuty Japoński Nóż Uniwersalny 13cm
Takeshi Saji SRS-13 Róg Jeleni Ręcznie Kuty Japoński Nóż Uniwersalny 13cm

Opis: Poręczny nóż kuchenny, bardzo praktyczny przy produktach małej i średniej wielkości, takich jak rzodkiewka czy cytryna. Doskonale się sprawdza podczas cięcia marchewki "w kostkę", krojenia oliwek lub małego pieczywa. Idealny dla tych, którzy nie lubią dużych noży.

Cena:

1 299,00 zł

Takeshi Saji SRS-13 Róg Jeleni Ręcznie Kuty Japoński Nóż Szefa Kuchni 24cm

Takeshi Saji SRS-13 Róg Jeleni Ręcznie Kuty Japoński Nóż Szefa Kuchni 24cm
Takeshi Saji SRS-13 Róg Jeleni Ręcznie Kuty Japoński Nóż Szefa Kuchni 24cm

Opis: Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić duże porcje, i odpowiednio wyprofilowany, aby swobodnie można było przesuwać klingę w obydwu kierunkach.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

2 989,00 zł

szt.

Takeshi Saji SRS-13 Róg Jeleni Ręcznie Kuty Japoński Nóż Szefa Kuchni 24cm

Takeshi Saji SRS-13 Róg Jeleni Ręcznie Kuty Japoński Nóż Szefa Kuchni 24cm
Takeshi Saji SRS-13 Róg Jeleni Ręcznie Kuty Japoński Nóż Szefa Kuchni 24cm

Opis: Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach nóż szefa kuchni poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Średniej długości ostrze pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

2 399,00 zł

szt.

Takeshi Saji SRS-13 Róg Jeleni Ręcznie Kuty Japoński Nóż Szefa Kuchni 21cm

Takeshi Saji SRS-13 Róg Jeleni Ręcznie Kuty Japoński Nóż Szefa Kuchni 21cm
Takeshi Saji SRS-13 Róg Jeleni Ręcznie Kuty Japoński Nóż Szefa Kuchni 21cm

Opis: Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach nóż szefa kuchni poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Średniej długości ostrze pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.

Cena:

2 199,00 zł

Takeshi Saji SRS-13 Róg Jeleni Ręcznie Kuty Japoński Nóż Santoku 18cm

Takeshi Saji SRS-13 Róg Jeleni Ręcznie Kuty Japoński Nóż Santoku 18cm
Takeshi Saji SRS-13 Róg Jeleni Ręcznie Kuty Japoński Nóż Santoku 18cm

Opis: Japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Główną cechą noży Santoku jest obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szeroką klingę, na którą można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść do salaterki lub na patelnię. Doskonale się sprawdza w każdych warunkach pracy w kuchni, ponieważ dzięki wysoko położonej rękojeści palce nie dotykają deski ani jedzenia.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

2 199,00 zł

szt.

Takeshi Saji SRS-13 Róg Jeleni Ręcznie Kuty Japoński Nóż Santoku 18cm

Takeshi Saji SRS-13 Róg Jeleni Ręcznie Kuty Japoński Nóż Santoku 18cm
Takeshi Saji SRS-13 Róg Jeleni Ręcznie Kuty Japoński Nóż Santoku 18cm

Opis: Japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Główną cechą noży Santoku jest obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szeroką klingę, na którą można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść do salaterki lub na patelnię. Doskonale się sprawdza w każdych warunkach pracy w kuchni, ponieważ dzięki wysoko położonej rękojeści palce nie dotykają deski ani jedzenia.

Cena:

1 899,00 zł

Takeshi Saji SRS-13 Micarta Ręcznie Kuty Japoński Nóż w Stylu Chińskim Do Siekania 22cm

Takeshi Saji SRS-13 Micarta Ręcznie Kuty Japoński Nóż w Stylu Chińskim Do Siekania 22cm
Takeshi Saji SRS-13 Micarta Ręcznie Kuty Japoński Nóż w Stylu Chińskim Do Siekania 22cm

Opis: Tasak chiński, który w kuchni azjatyckiej wykorzystywany jest na co dzień do krojenia różnych produktów i pełni funkcję noża szefa kuchni. Posiada solidną, lecz stosunkowo cienką klingę, więc nie można nim rąbać kości ani mrożonek. Szeroki, ostry nóż to doskonałe narzędzie do takich zadań, jak krojenie warzyw w kostkę, porcjowanie drobiu, siekanie surowego mięsa czy rozgniatanie czosnku lub imbiru.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

3 389,00 zł

szt.
  • nowość

Takeshi Saji SRS-13 Jeleni Róg Ręcznie Kuty Japoński Nóż Szefa Kuchni 21cm

Takeshi Saji SRS-13 Jeleni Róg Ręcznie Kuty Japoński Nóż Szefa Kuchni 21cm
Takeshi Saji SRS-13 Jeleni Róg Ręcznie Kuty Japoński Nóż Szefa Kuchni 21cm

Opis: Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach nóż szefa kuchni poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Średniej długości ostrze pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

2 599,00 zł

szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl