
Zapisz się do newslettera, a otrzymasz 5% rabatu na zakupy w naszym sklepie !

Jeśli chcesz otrzymywać informację o nowościach i promocjach, wpisz poniżej swój e-mail.

Jeśli chcesz otrzymywać informację o nowościach i promocjach, wpisz poniżej swój e-mail.




Global Europejski Nóż Do Wykrawania 15cm

Profesjonalny Nóż Kuchenny Do Wykrawania 15cm | Global GF-40
Stosunkowo ciężki, specjalistyczny nóż, przeznaczony do trybowania większych części mięsa, takich jak szponder, udziec jagnięcy, szynka czy indyk. Zakończona ostrym czubkiem szersza klinga pozwala ciąć precyzyjnie w najciaśniejszych miejscach i ułatwia oddzielanie mięsa od kości. Dzięki jednolitej konstrukcji drobiny produktów nie pozostają w rękojeści.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 3 dni
Mcusta Zanmai Classic Damascus Corian Nóż Do Wykrawania 16,5cm

Mcusta Zanmai Classic Damascus Corian Nóż do Wykrawania 16,5cm
Specjalistyczny nóż przeznaczony do filetowania i krojenia ryb, a także do sprawiania innych rodzajów mięs, np. wołowiny czy wieprzowiny. Sztywna klinga znakomicie się sprawdza w przypadku ryb o dużych gabarytach, gdy trzeba dokładnie kontrolować pozycję czubka noża. Wąskie ostrze pozwala ciąć w najciaśniejszych miejscach, przy samej skórze i wzdłuż kręgosłupa.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 3 dni
Nóż Do Wykrawania, Elastyczny 16cm | Global G-21

Nóż Kuchenny Do Wykrawania, Elastyczny 16 cm | Global G-21
Specjalistyczny, bardzo lekki nóż, dzięki któremu usuwanie kości z mięsa, drobiu czy ryb staje się łatwiejsze i szybsze. Wąska, elastyczna krawędź pozwala ciąć precyzyjnie w najciaśniejszych miejscach, a dzięki jednolitej konstrukcji drobiny produktów nie pozostają w rękojeści.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 3 dni
Tamahagane Kyoto Nóż Do Wykrawania 16cm

Tamahagane Kyoto VG-5 Nóż Do Wykrawania 16 cm
Specjalistyczny nóż przeznaczony do filetowania i krojenia ryb, a także do sprawiania innych rodzajów mięs, np. wołowiny czy wieprzowiny. Sztywna klinga znakomicie się sprawdza w przypadku ryb o dużych gabarytach, gdy trzeba dokładnie kontrolować pozycję czubka noża. Wąskie ostrze pozwala ciąć w najciaśniejszych miejscach, przy samej skórze i wzdłuż kręgosłupa.
Dane techniczne:
Ostrze - 63 warstwowa stal nierdzewna SUS410 rdzeń VG-5
Rękojeść - czarna micarta
Twardość - 61 HRC +/- 1
Długość całkowita - 30,0 cm
Długość ostrza - 16,5 cm
Szerokość klingi - 2,0 cm
Grubość klingi - 2,1 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 143 g
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 3 dni
Tamahagane Kyoto Nóż Do Wykrawania Elastyczny 16cm

Tamahagane Kyoto VG-5 Nóż Do Wykrawania Elastyczny 16 cm
Specjalistyczny, bardzo lekki nóż, dzięki któremu usuwanie kości z mięsa, drobiu czy ryb staje się łatwiejsze i szybsze. Wąska, elastyczna krawędź pozwala ciąć precyzyjnie w najciaśniejszych miejscach, a dzięki jednolitej konstrukcji drobiny produktów nie pozostają w rękojeści.
Dane techniczne:
Ostrze - stal nierdzewna SUS410 rdzeń VG-5
Rękojeść - czarna micarta
Twardość - 61 HRC +/- 1
Długość całkowita - 30,0 cm
Długość ostrza - 16,5 cm
Szerokość klingi - 3,0 cm
Grubość klingi - 1,8 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 136 g
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 3 dni
Tamahagane SAN Black Nóż Do Wykrawania Elastyczny 16cm

Tamahagane SAN Black VG-5 Nóż Do Wykrawania Elastyczny 16 cm
Specjalistyczny, bardzo lekki nóż, dzięki któremu usuwanie kości z mięsa, drobiu czy ryb staje się łatwiejsze i szybsze. Wąska, elastyczna krawędź pozwala ciąć precyzyjnie w najciaśniejszych miejscach, a dzięki jednolitej konstrukcji drobiny produktów nie pozostają w rękojeści.
Dane techniczne:
Ostrze - rdzeń VG-5 okuty stalą nierdzewną SUS410
Rękojeść - czarna micarta
Twardość - 61 HRC +/- 1
Długość całkowita - 29,9 cm
Długość ostrza - 16,0 cm
Szerokość klingi - 1,8 cm
Grubość klingi - 1,9 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 136 g
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 3 dni
Tamahagane SAN Brown Nóż Do Wykrawania Elastyczny 16cm

Tamahagane SAN Brown VG-5 Nóż Do Wykrawania Elastyczny 16 cm
Specjalistyczny, bardzo lekki nóż, dzięki któremu usuwanie kości z mięsa, drobiu czy ryb staje się łatwiejsze i szybsze. Wąska, elastyczna krawędź pozwala ciąć precyzyjnie w najciaśniejszych miejscach, a dzięki jednolitej konstrukcji drobiny produktów nie pozostają w rękojeści.
Dane techniczne:
Ostrze - rdzeń VG-5 okuty stalą nierdzewną SUS410
Rękojeść - brązowa micarta
Twardość - 61 HRC +/- 1
Długość całkowita - 30,0 cm
Długość ostrza - 16,0 cm
Szerokość klingi - 2,0 cm
Grubość klingi - 1,9 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 125 g
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 3 dni
Tojiro Color Nóż Do Wykrawania 15 cm

Tojiro Color Nóż Kuchenny Do Wykrawania 15 cm
Specjalistyczny nóż kuchenny, dzięki któremu można skutecznie i w szybkim tempie oddzielić surowe lub ugotowane mięso od skóry, włókien czy kości, a także zdjąć skórę z ryb. Wąska, cienka krawędź noża do wykrawania pozwala ciąć precyzyjnie w najciaśniejszych miejscach, a lekko zakrzywione ostrze pomaga zminimalizować straty jadalnych części.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 3 dni
Tojiro DP3 Nóż Do Trybowania Drobiu 18cm

Nóż Kuchenny Do Trybowania Drobiu Tojiro DP3 18 cm
Specjalistyczny, lekki nóż kuchenny w stylu japońskim (Garasuki), dzięki któremu można fachowo oddzielić mięso od kości i usunąć zanieczyszczenia, nie tracąc wartościowego produktu. Prosta krawędź zakończona ostrym czubkiem gwarantuje precyzyjne cięcia, a sztywne, trójkątne ostrze z szeroką piętą ułatwia pracę z chrząstkami czy stawami.
Dostępność: brak towaru
Tojiro DP3 Nóż Do Wykrawania 15cm

Nóż Kuchenny Do Wykrawania Tojiro DP3 15cm
Specjalistyczny nóż kuchenny, dzięki któremu można skutecznie i w szybkim tempie oddzielić surowe lub ugotowane mięso od skóry, włókien czy kości, a także zdjąć skórę z ryb. Wąska, cienka krawędź noża do wykrawania pozwala ciąć precyzyjnie w najciaśniejszych miejscach, a lekko zakrzywione ostrze pomaga zminimalizować straty jadalnych części.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 3 dni
Tojiro Flash Amerykański Nóż Do Wykrawania 16,5cm

Nóż Kuchenny Do Wykrawania Tojiro Flash 16,5 cm
Amerykańska wersja noża do wykrawania o solidnej konstrukcji, który służy głównie do usuwania kości z mięsa oraz drobiu. Fenomenalna ostrość i doskonałe wyważenie sprawiają, że takie czynności jak trybowanie steków czy zdejmowanie skóry z łososia nie stanowią dla kucharza problemu. Lekko zakrzywione ostrze ułatwia cięcie wzdłuż skóry lub kości.
Dostępność: brak towaru
Tojiro Flash Nóż Do Wykrawania 15cm

Nóż Kuchenny Do Wykrawania Tojiro Flash 15 cm
Specjalistyczny nóż, którym można skutecznie i w szybkim tempie oddzielić mięso od kości. Wąska, cienka krawędź pozwala ciąć precyzyjnie w najciaśniejszych miejscach, a dzięki wielowarstwowej stali ostrze zachowuje niezbędną elastyczność.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 3 dni