Newsletter
Zapisz się do newslettera, a otrzymasz 5% rabatu na zakupy w naszym sklepie !

Jeśli chcesz otrzymywać informację o nowościach i promocjach, wpisz poniżej swój e-mail.
Darmowa Dostawa !!
Darmowa dostawa (Paczkomaty Paczka w Weekend) już od 239,00 zł.
  • Noże Global Tomoko.pl


    Japońskie
    Noże Global

  • Noże Deba Tomoko.pl


    Noże Deba

  • Noże Santoku Tomoko.pl


    Noże Santoku

  • Noże Sashimi Tomoko.pl


    Noże Sashimi

Nasze Inne Sklepy i Strony

Sushi-Sklep.pl

Tomoko.pl


ChinskiePrzepisy.pl

Koszt Dostawy
Opinie Opineo

Bestsellery

Bunmei Nóż Tako Sashimi 21cm

Bunmei Nóż Tako Sashimi 21cm
Bunmei Nóż Tako Sashimi 21cm

Bunmei Nóż Kuchenny Tako Sashimi 21 cm

Nóż Takohiki, czyli Tako, to zakończony kwadratowym czubkiem nóż do sashimi, który pochodzi ze wschodniego regionu Japonii (Kanto). Nazwa „Tako”, co znaczy po japońsku „ośmiornica”, wzięła się stąd, że nóż szczególnie dobrze sobie radzi z kruchym mięsem gotowanej ośmiornicy. Klinga Takohiki jest węższa, cieńsza i lżejsza niż w nożu Yanagi, dlatego dłoń mniej się męczy przy plastrowaniu surowych ryb, owoców morza czy mięsa na sashimi lub sushi. Nóż został tak zaprojektowany, żeby wykonywać nim pojedyncze, płynne cięcie.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 334,00 zł
szt.

Bunmei Nóż Yanagi Sashimi 21cm

Bunmei Nóż Yanagi Sashimi 21cm
Bunmei Nóż Yanagi Sashimi 21cm

Bunmei Nóż Kuchenny Yanagi Sashimi 21 cm

Noże kuchenne Yanagi to najpopularniejsza odmiana noża do sashimi, pochodząca z zachodniego regionu Japonii, zwanego Kansai. „Yanagi” znaczy w języku japońskim „wierzba”, ponieważ klinga tego noża przypomina kształtem cienki liść wierzby. Jest długa i wąska, więc idealnie się nadaje do plastrowania surowej ryby lub mięsa jednym cięciem, praktycznie bez przyciskania noża. Yanagi może także służyć do oprawiania ryb i zdejmowania z nich skóry, jeśli usunięto wcześniej ości.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 365,00 zł
szt.

Bunmei Nóż Yanagi Sashimi 27cm

Bunmei Nóż Yanagi Sashimi 27cm
Bunmei Nóż Yanagi Sashimi 27cm

Bunmei Nóż Kuchenny Yanagi Sashimi 27cm

Noże kuchenne Yanagi to najpopularniejsza odmiana noża do sashimi, pochodząca z zachodniego regionu Japonii, zwanego Kansai. „Yanagi” znaczy w języku japońskim „wierzba”, ponieważ klinga tego noża przypomina kształtem cienki liść wierzby. Jest długa i wąska, więc idealnie się nadaje do plastrowania surowej ryby lub mięsa jednym cięciem, praktycznie bez przyciskania noża. Yanagi może także służyć do oprawiania ryb i zdejmowania z nich skóry, jeśli usunięto wcześniej ości.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 425,00 zł
szt.

Bunmei Nóż Yanagi Sashimi 30cm Leworęczny

Bunmei Nóż Yanagi Sashimi 30cm Leworęczny
Bunmei Nóż Yanagi Sashimi 30cm Leworęczny

Bunmei Nóż Kuchenny Yanagi Sashimi 30cm, Leworęczny

Noże kuchenne Yanagi to najpopularniejsza odmiana noża do sashimi, pochodząca z zachodniego regionu Japonii, zwanego Kansai. „Yanagi” znaczy w języku japońskim „wierzba”, ponieważ klinga tego noża przypomina kształtem cienki liść wierzby. Jest długa i wąska, więc idealnie się nadaje do plastrowania surowej ryby lub mięsa jednym cięciem, praktycznie bez przyciskania noża. Yanagi może także służyć do oprawiania ryb i zdejmowania z nich skóry, jeśli usunięto wcześniej ości.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 599,00 zł
szt.

Satake Megumi Nóż Yanagi Sashimi 21cm

Satake Megumi Nóż Yanagi Sashimi 21cm
Satake Megumi Nóż Yanagi Sashimi 21cm

Satake Megumi Nóż Kuchenny Yanagi-Sashimi 21 cm

Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 99,00 zł
szt.

Satake Nashiji Black Pakka Nóż Yanagi-Sashimi 20,5cm

Satake Nashiji Black Pakka Nóż Yanagi-Sashimi 20,5cm
Satake Nashiji Black Pakka Nóż Yanagi-Sashimi 20,5cm

Satake Nashiji Black Pakka Nóż Kuchenny Yanagi-Sashimi 20,5 cm

Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 219,00 zł
szt.

Satake Nashiji Natural Nóż Yanagi-Sashimi 21cm

Satake Nashiji Natural Nóż Yanagi-Sashimi 21cm
Satake Nashiji Natural Nóż Yanagi-Sashimi 21cm

Satake Nashiji Natural Nóż Kuchenny Yanagi-Sashimi 21 cm

Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 179,00 zł
szt.

Satake S/D Nóż Yanagi-Sashimi 21cm

Satake S/D Nóż Yanagi-Sashimi 21cm
Satake S/D Nóż Yanagi-Sashimi 21cm

Satake S/D Nóż Kuchenny Yanagi-Sashimi 21 cm

Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 139,00 zł
szt.

Satake S/D Nóż Yanagi-Sashimi 24cm

Satake S/D Nóż Yanagi-Sashimi 24cm
Satake S/D Nóż Yanagi-Sashimi 24cm

Satake S/D Nóż Kuchenny Yanagi-Sashimi 24 cm

Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 159,00 zł
szt.

Satake S/D Nóż Yanagi-Sashimi 27cm

Satake S/D Nóż Yanagi-Sashimi 27cm
Satake S/D Nóż Yanagi-Sashimi 27cm

Satake S/D Nóż Kuchenny Yanagi-Sashimi 27cm

Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 199,00 zł
szt.

Satake Tomoko Nóż Yanagi Sashimi 20,5cm

Satake Tomoko Nóż Yanagi Sashimi 20,5cm
Satake Tomoko Nóż Yanagi Sashimi 20,5cm

Satake Tomoko Nóż Kuchenny Yanagi-Sashimi 20,5 cm

Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 129,00 zł
szt.

Satake Yoshimitsu Nóż Yanagi Sashimi 21cm

Satake Yoshimitsu Nóż Yanagi Sashimi 21cm
Satake Yoshimitsu Nóż Yanagi Sashimi 21cm

Satake Yoshimitsu Nóż Kuchenny Yanagi-Sashimi 21 cm

Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 199,00 zł
szt.

Nóż Do Plastrowania Sashimi-Yo 25cm | Global G-47

Nóż Do Plastrowania Sashimi-Yo 25cm | Global G-47
Nóż Do Plastrowania Sashimi-Yo 25cm | Global G-47

Nóż Kuchenny Do Plastrowania Sashimi-Yo 25 cm | Global G-47

Długi, ostro zakończony nóż o bardzo cienkim ostrzu, przeznaczony do plastrowania i filetowania mniejszych i większych ryb, a także do obróbki mięsa. Opracowany został z myślą o użytkownikach z Europy, więc w przeciwieństwie do swoich japońskich odpowiedników – noży typu Yanagiba czy Takohiki – posiada szlif obustronny.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 519,00 zł
szt.

Nóż Yanagi Sashimi 25cm (Praworęczny) | Global G-11R

Nóż Yanagi Sashimi 25cm (Praworęczny) | Global G-11R
Nóż Yanagi Sashimi 25cm (Praworęczny) | Global G-11R

Nóż Kuchenny Yanagi Sashimi 25 cm (Praworęczny) | Global G-11R

Wyjątkowo wąski, cienki i ostry nóż z klingą o kształcie liścia wierzby, przeznaczony do plastrowania i filetowania ryb. Yanagiba lub Yanagi („wierzbowe ostrze”) to rodzaj noża, który wywodzi się z zachodniej Japonii (region Kansai). Został zaprojektowany inaczej niż noże europejskie, ponieważ należy nim ciąć tylko w jednym kierunku – do siebie (technika „hiki kiri”). Tradycyjny szlif jednostronny zapewnia kontrolę przy precyzyjnych zadaniach i przyspiesza ostrzenie noża.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 559,00 zł
szt.

Nóż Yanagi Sashimi 30cm (Praworęczny) | Global G-14R

Nóż Yanagi Sashimi 30cm (Praworęczny) | Global G-14R
Nóż Yanagi Sashimi 30cm (Praworęczny) | Global G-14R

Nóż Kuchenny Yanagi Sashimi 30 cm (praworęczny) | Global G-14R

Długi, bardzo cienki nóż z ostrzem o kształcie liścia wierzby, doskonale nadający się do plastrowania i filetowania ryb. Yanagiba lub Yanagi („wierzbowe ostrze”) to rodzaj noża, który wywodzi się z zachodniej Japonii (region Kansai). Został zaprojektowany inaczej niż noże europejskie, ponieważ należy nim ciąć tylko w jednym kierunku – do siebie (technika „hiki kiri”). Tradycyjny szlif jednostronny zapewnia kontrolę przy precyzyjnych zadaniach i przyspiesza ostrzenie noża.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 749,00 zł
szt.

Sashimi 20cm, Kuchenny Nóż Ceramiczny Kyocera Kyotop

Sashimi 20cm, Kuchenny Nóż Ceramiczny Kyocera Kyotop
Sashimi 20cm, Kuchenny Nóż Ceramiczny Kyocera Kyotop

Sashimi jest typowym japońskim nożem kuchennym, przeznaczonym głównie do krojenia świeżych ryb na cienkie, niemal przezroczyste plastry. Okaże się zatem niezwykle praktyczny podczas przygotowywania sushi oraz innych potraw, które wymagają kunsztu i perfekcyjnego cięcia. Jego długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, jednostronny szlif - czyste cięcie, natomiast podwójnie wypalana ceramika, z której wykonano ostrze, gwarantuje, że nóż będzie służył przez wiele lat, bez konieczności częstego ostrzenia. Nóż ostrzony jednostronnie. Ostrze – Wysokiej klasy, podwójnie wypalana szlachetna ceramika twardością zbliżona do diamentu, wytwarzana na bazie węglika cyrkonu (ZrC) Rączka – Odporne na wilgoć drewno Pakkawood Długość ostrza – 20cm Dzięki ceramicznemu ostrzu wszystkie produkty, zwłaszcza warzywa i owoce, pozostają pełne witamin i oryginalnego smaku nawet po kontakcie z nożem. Jak wiadomo, sałatę się rwie, ponieważ po kontakcie z metalem ciemnieje, ogórki obiera się z odpowiedniej strony, aby nie miały goryczki itd. Nożem ceramicznym można kroić sałatę, obierać i kroić ogórki (z każdej strony) oraz inne warzywa i owoce bez obaw o ich smak i wartości odżywcze.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 1 685,00 zł
szt.

Satake Aogami Pro Nóż Sashimi Yanagiba 21 cm

Satake Aogami Pro Nóż Sashimi Yanagiba 21 cm
Satake Aogami Pro Nóż Sashimi Yanagiba 21 cm

Aogami Pro Satake Nóż Sashimi Yanagiba 21 cm

Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

Dostępność: brak towaru

Cena: 699,00 zł

Satake Aogami Pro Nóż Sashimi Yanagiba 24 cm

Satake Aogami Pro Nóż Sashimi Yanagiba 24 cm
Satake Aogami Pro Nóż Sashimi Yanagiba 24 cm

Aogami Pro Satake Nóż Kuchenny Sashimi Yanagiba 24 cm

Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

Dostępność: brak towaru

Cena: 769,00 zł

Satake Aogami Pro Nóż Sashimi Yanagiba 27 cm

Satake Aogami Pro Nóż Sashimi Yanagiba 27 cm
Satake Aogami Pro Nóż Sashimi Yanagiba 27 cm

Aogami Pro Satake Nóż Kuchenny Sashimi Yanagiba 27 cm

Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

Dostępność: brak towaru

Cena: 969,00 zł

Satake Aogami Pro Nóż Sashimi Yanagiba 30 cm

Satake Aogami Pro Nóż Sashimi Yanagiba 30 cm
Satake Aogami Pro Nóż Sashimi Yanagiba 30 cm

Aogami Pro Satake Nóż Kuchenny Sashimi Yanagiba 30 cm

Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

Dostępność: brak towaru

Cena: 1 159,00 zł

Satake Katsu Nóż Sashimi 21cm

Satake Katsu Nóż Sashimi 21cm
Satake Katsu Nóż Sashimi 21cm

Satake Katsu Nóż Kuchenny Sashimi 21 cm

Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

Dostępność: brak towaru

Cena: 199,00 zł

Satake Magoroku Saku Nóż Sashimi 21 cm

Satake Magoroku Saku Nóż Sashimi 21 cm
Satake Magoroku Saku Nóż Sashimi 21 cm

Magoroku Saku Satake Nóż Sashimi 21 cm

Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 149,00 zł
szt.

Satake MV Natural Nóż Sashimi Yanagiba 21 cm

Satake MV Natural Nóż Sashimi Yanagiba 21 cm
Satake MV Natural Nóż Sashimi Yanagiba 21 cm

Satake MV Natural Nóż Kuchenny Sashimi 21 cm

Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 139,00 zł
szt.

Satake MV Paka Nóż Sashimi Yanagiba 20,5 cm

Satake MV Paka Nóż Sashimi Yanagiba 20,5 cm
Satake MV Paka Nóż Sashimi Yanagiba 20,5 cm

MV Paka Satake Nóż Kuchenny Sashimi 20,5 cm

Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 169,00 zł
szt.

Satake Nashiji Natural Zestaw 2 Noży Santoku + Sashimi

Satake Nashiji Natural Zestaw 2 Noży Santoku + Sashimi
Satake Nashiji Natural Zestaw 2 Noży Santoku + Sashimi

Satake Nashiji N Zestaw 2 Noży Kuchennych Santoku + Sashimi

Zestaw 2 noży kuchennych zapakowany w tradycyjne drewniane opakowanie idealnie nadaję się na prezent dla każdego miłośnika gotowania. Noże wykonane ze stali 420J2 hartowane do twardości 56 HRC, są idealne do środowiska domowego. W skład zestawu wchodzi nóż Santoku kuchni o długości 17 cm, przeznaczony do krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb, oraz nóż Yanagi-Sashimi 21 cm to idealny wybór dla każdego miłośnika przygotowywania sushi. Na życzenie możemy również wykonać grawer w celu personalizacji prezentu, gdzie grawerunek może przypominać najciekawsze wspomnienie z życia.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 369,00 zł
szt.

Satake S/D Leworęczny Nóż Sashimi Yanagiba 21 cm

Satake S/D Leworęczny Nóż Sashimi Yanagiba 21 cm
Satake S/D Leworęczny Nóż Sashimi Yanagiba 21 cm

Satake S/D Leworęczny Nóż Kuchenny Sashimi Yanagiba 21 cm

Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie. Nóż przeznaczony dla osób leworęcznych.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 149,00 zł
szt.

Satake S/D Leworęczny Nóż Sashimi Yanagiba 24 cm

Satake S/D Leworęczny Nóż Sashimi Yanagiba 24 cm
Satake S/D Leworęczny Nóż Sashimi Yanagiba 24 cm

Satake S/D Leworęczny Nóż Kuchenny Sashimi Yanagiba 24 cm

Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie. Nóż przeznaczony dla osób leworęcznych.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 169,00 zł
szt.

Satake S/D Leworęczny Nóż Sashimi Yanagiba 27 cm

Satake S/D Leworęczny Nóż Sashimi Yanagiba 27 cm
Satake S/D Leworęczny Nóż Sashimi Yanagiba 27 cm

Satake S/D Leworęczny Nóż Kuchenny Sashimi Yanagiba 27 cm

Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie. Nóż przeznaczony dla osób leworęcznych.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 219,00 zł
szt.

Satake Saku Nóż Sashimi Yanagiba 21 cm

Satake Saku Nóż Sashimi Yanagiba 21 cm
Satake Saku Nóż Sashimi Yanagiba 21 cm

Saku Satake Nóż Kuchenny Sashimi Yanagiba 21 cm

Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 119,00 zł
szt.

Satake Satoru Nóż Sashimi 21 cm

Satake Satoru Nóż Sashimi 21 cm
Satake Satoru Nóż Sashimi 21 cm

Satake Satoru Nóż Kuchenny Sashimi 21 cm

Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 199,00 zł
szt.

Satake Sword Smith Nóż Sashimi Yanagiba 21 cm

Satake Sword Smith Nóż Sashimi Yanagiba 21 cm
Satake Sword Smith Nóż Sashimi Yanagiba 21 cm

Sword Smith Satake Nóż Kuchenny Sashimi 21 cm

Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 199,00 zł
szt.

Satake Tsuhime Black Nóż Sashimi 21 cm

Satake Tsuhime Black Nóż Sashimi 21 cm
Satake Tsuhime Black Nóż Sashimi 21 cm

Tsuhime Black Satake Nóż Nóż Sashimi 21 cm

Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie. Warstwa tytanu pokrywająca ostrze jest metalem nietoksycznym dzięki czemu krojona żywność pozostaje neutralna chemicznie.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 249,00 zł
szt.

Tojiro Aogami Damascus Nóż Yanagi-Sashimi 24cm

Tojiro Aogami Damascus Nóż Yanagi-Sashimi 24cm
Tojiro Aogami Damascus Nóż Yanagi-Sashimi 24cm

Nóż Kuchenny Yanagi-Sashimi 24 cm Tojiro Aogami Damascus

Klasyczny japoński nóż do plastrowania o długim, wąskim i cienkim ostrzu w kształcie liścia wierzby, przeznaczony do cięcia surowych filetów rybnych na cieniutkie, niemal przezroczyste plastry. Doskonale się sprawdza podczas przygotowywania sashimi,rybnego carpaccio oraz różnych wariantów sushi. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie. W tym modelu krawędź grzbietu ma szlif ukośny, co zwiększa wygodę przy prowadzeniu noża palcem wskazującym.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 1 699,00 zł
szt.

Tojiro Aogami Damascus Nóż Yanagi-Sashimi 27cm

Tojiro Aogami Damascus Nóż Yanagi-Sashimi 27cm
Tojiro Aogami Damascus Nóż Yanagi-Sashimi 27cm

Nóż Kuchenny Yanagi-Sashimi 27 cm Tojiro Aogami Damascus

Klasyczny japoński nóż do plastrowania o długim, wąskim i cienkim ostrzu w kształcie liścia wierzby, przeznaczony do cięcia surowych filetów rybnych na cieniutkie, niemal przezroczyste plastry. Doskonale się sprawdza podczas przygotowywania sashimi,rybnego carpaccio oraz różnych wariantów sushi. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie. W tym modelu krawędź grzbietu ma szlif ukośny, co zwiększa wygodę przy prowadzeniu noża palcem wskazującym.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 1 989,00 zł
szt.

Tojiro Aogami Damascus Nóż Yanagi-Sashimi 30cm Leworęczny

Tojiro Aogami Damascus Nóż Yanagi-Sashimi 30cm Leworęczny
Tojiro Aogami Damascus Nóż Yanagi-Sashimi 30cm Leworęczny

Nóż Kuchenny Yanagi-Sashimi 30 cm Tojiro Aogami Damascus Leworęczny

Klasyczny japoński nóż do plastrowania o długim, wąskim i cienkim ostrzu w kształcie liścia wierzby, przeznaczony do cięcia surowych filetów rybnych na cieniutkie, niemal przezroczyste plastry. Doskonale się sprawdza podczas przygotowywania sashimi,rybnego carpaccio oraz różnych wariantów sushi. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie. W tym modelu krawędź grzbietu ma szlif ukośny, co zwiększa wygodę przy prowadzeniu noża palcem wskazującym.

Dostępność: brak towaru

Cena: 2 399,00 zł

Tojiro Aogami Damascus Yanagi-Sashimi 30cm Praworęczny

Tojiro Aogami Damascus Yanagi-Sashimi 30cm Praworęczny
Tojiro Aogami Damascus Yanagi-Sashimi 30cm Praworęczny

Nóż Kuchenny Yanagi-Sashimi 30cm Tojiro Aogami Damascus

Klasyczny japoński nóż do plastrowania o długiej, wąskiej i cienkiej klindze w kształcie liścia wierzby, przeznaczony do cięcia surowych filetów rybnych na cieniutkie, niemal przezroczyste plastry. Doskonale się sprawdza podczas przygotowywania sashimi, rybnego carpaccio oraz różnych wariantów sushi. Profesjonalne ostrza z tzw. stali damasceńskiej stworzono dla doświadczonych szefów kuchni, którym nie wystarczają zwykłe narzędzia.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 2 289,00 zł
szt.

Tojiro Aogami Nóż Yanagi-Sashimi 24cm

Tojiro Aogami Nóż Yanagi-Sashimi 24cm
Tojiro Aogami Nóż Yanagi-Sashimi 24cm

Nóż Kuchenny Yanagi-Sashimi 24 cm Tojiro Aogami

Klasyczny japoński nóż do plastrowania o długim, wąskim i cienkim ostrzu w kształcie liścia wierzby, przeznaczony do cięcia surowych filetów rybnych na cieniutkie, niemal przezroczyste plastry. Doskonale się sprawdza podczas przygotowywania sashimi, rybnego carpaccio oraz różnych wariantów sushi. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie. W tym modelu krawędź grzbietu ma szlif ukośny, co zwiększa wygodę przy prowadzeniu noża palcem wskazującym.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 1 028,00 zł
szt.

Tojiro Aogami Nóż Yanagi-Sashimi 27cm

Tojiro Aogami Nóż Yanagi-Sashimi 27cm
Tojiro Aogami Nóż Yanagi-Sashimi 27cm

Nóż Kuchenny Yanagi-Sashimi 27 cm Tojiro Aogami

Klasyczny japoński nóż do plastrowania o długim, wąskim i cienkim ostrzu w kształcie liścia wierzby, przeznaczony do cięcia surowych filetów rybnych na cieniutkie, niemal przezroczyste plastry. Doskonale się sprawdza podczas przygotowywania sashimi,rybnego carpaccio oraz różnych wariantów sushi. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie. W tym modelu krawędź grzbietu ma szlif ukośny, co zwiększa wygodę przy prowadzeniu noża palcem wskazującym.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 1 169,00 zł
szt.

Tojiro Aogami Nóż Yanagi-Sashimi 30cm

Tojiro Aogami Nóż Yanagi-Sashimi 30cm
Tojiro Aogami Nóż Yanagi-Sashimi 30cm

Nóż Kuchenny Yanagi-Sashimi 30 cm Tojiro Aogami

Klasyczny japoński nóż do plastrowania o długim, wąskim i cienkim ostrzu w kształcie liścia wierzby, przeznaczony do cięcia surowych filetów rybnych na cieniutkie, niemal przezroczyste plastry. Doskonale się sprawdza podczas przygotowywania sashimi,rybnego carpaccio oraz różnych wariantów sushi. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie. W tym modelu krawędź grzbietu ma szlif ukośny, co zwiększa wygodę przy prowadzeniu noża palcem wskazującym.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 1 769,00 zł
szt.

Tojiro Elastomer S/S Yanagi-Sashimi 30cm

Tojiro Elastomer S/S Yanagi-Sashimi 30cm
Tojiro Elastomer S/S Yanagi-Sashimi 30cm

Tojiro Elastomer S/S Yanagi-Sashimi 30cm

Nóż do sashimi (Yanagi) to klasyczny japoński nóż o długim, wąskim i sztywnym ostrzu, przeznaczony do krojenia świeżych ryb na cienkie, niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio i innych potraw, które wymagają dokładnego i perfekcyjnego cięcia. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

Dostępność: brak towaru

Cena: 849,00 zł

Tojiro Shirogami Nóż Sashimi 24 cm

Tojiro Shirogami Nóż Sashimi 24 cm
Tojiro Shirogami Nóż Sashimi 24 cm

Nóż Sashimi 24 cm Tojiro Shirogami 

Klasyczny japoński nóż kuchenny do plastrowania o długim, wąskim i cienkim ostrzu w kształcie liścia wierzby, przeznaczony do cięcia surowych filetów rybnych na cieniutkie, niemal przezroczyste plastry. Doskonale się sprawdza podczas przygotowywania sashimi, rybnego carpaccio oraz różnych wariantów sushi. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie. W tym modelu krawędź grzbietu ma szlif ukośny, co zwiększa wygodę przy prowadzeniu noża palcem wskazującym.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 469,00 zł
szt.

Tojiro Shirogami Nóż Sashimi 27 cm

Tojiro Shirogami Nóż Sashimi 27 cm
Tojiro Shirogami Nóż Sashimi 27 cm

Nóż Sashimi 27 cm Tojiro Shirogami 

Klasyczny japoński nóż kuchenny do plastrowania o długim, wąskim i cienkim ostrzu w kształcie liścia wierzby, przeznaczony do cięcia surowych filetów rybnych na cieniutkie, niemal przezroczyste plastry. Doskonale się sprawdza podczas przygotowywania sashimi, rybnego carpaccio oraz różnych wariantów sushi. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie. W tym modelu krawędź grzbietu ma szlif ukośny, co zwiększa wygodę przy prowadzeniu noża palcem wskazującym.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 499,00 zł
szt.

Tojiro Shirogami Nóż Tako Sashimi 27 cm

Tojiro Shirogami Nóż Tako Sashimi 27 cm
Tojiro Shirogami Nóż Tako Sashimi 27 cm

Tojiro Shirogami Nóż Tako Sashimi 27 cm

Nóż Takohiki, czyli Tako, to zakończony kwadratowym czubkiem nóż do sashimi, który pochodzi ze wschodniego regionu Japonii (Kanto). Nazwa „Tako”, co znaczy po japońsku „ośmiornica”, wzięła się stąd, że nóż szczególnie dobrze sobie radzi z kruchym mięsem gotowanej ośmiornicy. Klinga Takohiki jest węższa, cieńsza i lżejsza niż w nożu Yanagi, dlatego dłoń mniej się męczy przy plastrowaniu surowych ryb, owoców morza czy mięsa na sashimi lub sushi. Nóż został tak zaprojektowany, żeby wykonywać nim pojedyncze, płynne cięcie.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 499,00 zł
szt.

Tojiro Shirogami Yanagi-Sashimi 33cm

Tojiro Shirogami Yanagi-Sashimi 33cm
Tojiro Shirogami Yanagi-Sashimi 33cm

Nóż Kuchenny Yanagi-Sashimi 33 cm Tojiro Shirogami 

Klasyczny japoński nóż kuchenny do plastrowania o długim, wąskim i cienkim ostrzu w kształcie liścia wierzby, przeznaczony do cięcia surowych filetów rybnych na cieniutkie, niemal przezroczyste plastry. Doskonale się sprawdza podczas przygotowywania sashimi, rybnego carpaccio oraz różnych wariantów sushi. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie. W tym modelu krawędź grzbietu ma szlif ukośny, co zwiększa wygodę przy prowadzeniu noża palcem wskazującym.

Dostępność: brak towaru

Cena: 1 129,00 zł

Tojiro Zen Dąb Nóż Yanagi-Sashimi 21cm

Tojiro Zen Dąb Nóż Yanagi-Sashimi 21cm
Tojiro Zen Dąb Nóż Yanagi-Sashimi 21cm

Nóż Kuchenny Yanagi-Sashimi 21 cm Tojiro Zen Dąb 

Nóż do sashimi (Yanagi) jest typowym japońskim nożem, przeznaczonym głównie do krojenia świeżych ryb na cienkie, niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi i innych potraw, które wymagają dokładnego i perfekcyjnego cięcia. Jego długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Tradycyjna rękojeść w stylu japońskim jest bardzo lekka i świetnie dopasowana do kształtu dłoni.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 469,00 zł
szt.

Tojiro Zen Kasztan Nóż Yanagi-Sashimi 21cm

Tojiro Zen Kasztan Nóż Yanagi-Sashimi 21cm
Tojiro Zen Kasztan Nóż Yanagi-Sashimi 21cm

Nóż Kuchenny Yanagi-Sashimi 21 cm Tojiro Zen Kasztan

Nóż do sashimi (Yanagi) jest typowym japońskim nożem, przeznaczonym głównie do krojenia świeżych ryb na cienkie, niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi i innych potraw, które wymagają dokładnego i perfekcyjnego cięcia. Jego długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Tradycyjna rękojeść w stylu japońskim jest bardzo lekka i świetnie dopasowana do kształtu dłoni.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 519,00 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl