window.customerPrivacy.onAnalyticsConsentGranted(function () { })
Darmowa Dostawa !
Darmowa dostawa (Pocztex Kurier) już od 239,00 zł.
Odbierz Rabat Na Zakupy !
Zapisz się do newslettera, a otrzymasz 5% rabatu na zakupy w naszym sklepie ! Wpisz adres email, aby otrzymywać informację o nowościach i promocjach w naszym sklepie.
Submit
Kategorie Blog

Noże Do Porcjowania

Noże Do Porcjowania - dzięki nim można schludnie pokroić duże porcje mięsa na plastry lub mniejsze kawałki, a także oddzielić mięso od kości. Idealnie się sprawdzają przy serwowaniu kruchego indyka, pieczonej szynki czy jagnięciny. Dzięki jednolitej konstrukcji noże są higieniczne, lepiej leżą w dłoni i łatwiej je wyczyścić czy naostrzyć. Dane techniczne poszczególnych noży można przeczytać po kliknięciu na wybrane zdjęcie.
Noże Do Porcjowania

Noże Do Porcjowania

Sakai Takayuki Genbu Aogami#2 Japoński Nóż Sakimaru 30 cm

Sakai Takayuki Genbu Aogami#2 Japoński Nóż Sakimaru 30 cm
Sakai Takayuki Genbu Aogami#2 Japoński Nóż Sakimaru 30 cm

Opis: Nóż Sakimaru to tradycyjny japoński nóż kuchenny o ostrzu w kształcie skrzydła. Jego nazwa pochodzi od słowa "saki", które oznacza szpic, i "maru", co oznacza okrągły. Ostrze jest szerokie u podstawy i stopniowo zwęża się do końca, tworząc szpiczaste zakończenie. Ten nóż jest zwykle używany do krojenia mięsa i ryb oraz do wykonywania precyzyjnych cięć, a jego długi i zwężający się kształt umożliwia łatwe i płynne cięcie przez składniki.

Cena:

4 199,00 zł

Sakai Takayuki Hien Aogami#2 Japoński Nóż Kengata Yanagiba 27 cm

Sakai Takayuki Hien Aogami#2 Japoński Nóż Kengata Yanagiba 27 cm
Sakai Takayuki Hien Aogami#2 Japoński Nóż Kengata Yanagiba 27 cm

Opis: Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

3 629,00 zł

szt.

Kanetsune Namishibuki SG-2 Japoński Nóż Kiritsuke 21cm i Ochraniacz Saya

Kanetsune Namishibuki SG-2 Japoński Nóż Kiritsuke 21cm i Ochraniacz Saya
Kanetsune Namishibuki SG-2 Japoński Nóż Kiritsuke 21cm i Ochraniacz Saya

Opis: Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż szefa kuchni jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić naprawdę duże płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby zagwarantować użytkownikowi komfort i swobodę ruchów.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

2 999,00 zł

szt.

Sakai Takayuki Byakko Shirogami#1 Japoński Nóż Kiritsuke Yanagiba 24 cm

Sakai Takayuki Byakko Shirogami#1 Japoński Nóż Kiritsuke Yanagiba 24 cm
Sakai Takayuki Byakko Shirogami#1 Japoński Nóż Kiritsuke Yanagiba 24 cm

Opis: Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

2 699,00 zł

szt.

Global Japoński Zestaw Szefa Kuchni 7 Noży w Eleganckim Etui G-666/07KA

Global Japoński Zestaw Szefa Kuchni 7 Noży w Eleganckim Etui G-666/07KA
Global Japoński Zestaw Szefa Kuchni 7 Noży w Eleganckim Etui G-666/07KA

Opis: Uniwersalny komplet, który jest wymarzonym początkiem przygody z nożami Global i wyśmienicie się sprawdzi jako luksusowy podarunek dla prawdziwego szefa kuchni. W zestawie znajduje się czarne etui z siedmioma kieszeniami, zasuwane na zamek błyskawiczny i wykonane z solidnego nylonu. Mając na podorędziu funkcjonalne etui, nie tylko bezpiecznie przechowamy najwyższej jakości noże, lecz także komfortowo je przeniesiemy, skutecznie chroniąc ostrza.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

2 549,00 zł

szt.

Global Japoński Zestaw 5 Noży Kuchennych z Bazą Global Dock Set B G-88/77821617

Global Japoński Zestaw 5 Noży Kuchennych z Bazą Global Dock Set B G-88/77821617
Global Japoński Zestaw 5 Noży Kuchennych z Bazą Global Dock Set B G-88/77821617

Opis: Praktyczny zestaw noży Global stanowi znakomity fundament indywidualnej kolekcji kuchennej, świetnie wypełni każdą kuchnie zapewniając wszystkie potrzebne noże do codziennej pracy.

W skład zestawu wchodzi:

Nóż Do Porcjowania 22 cm (G-8)
Nóż Szefa Kuchni 20 cm (G-77)
Nóż Do Wykrawania 16 cm (G-21)
Nóż Do Bułek 16 cm (GS-61)
Nóż Do Obierania 10 cm (GS-7)

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

2 199,00 zł

szt.
  • nowość

Global Japoński Zestaw Noży Do Steków Dla 4 Osób z Bazą Global Dock Steak Set G-88/4012R

Global Japoński Zestaw Noży Do Steków Dla 4 Osób z Bazą Global Dock Steak Set G-88/4012R
Global Japoński Zestaw Noży Do Steków Dla 4 Osób z Bazą Global Dock Steak Set G-88/4012R

Opis: Ekskluzywny komplet do serwowania steków w postaci czterech widelców i czterech noży, które stanowią estetyczną i funkcjonalną całość. Noże wykonano z solidnej stali kutej, a na ostrzach umieszczono specjalne mikroząbki, które tną mięso gładko i bezboleśnie. Zęby widelców są na tyle ostre i długie, żeby poradzić sobie nawet z bardzo grubymi stekami.

Każdy miłośnik mięs smażonych lub pieczonych doskonale zdaje sobie sprawę z tego, jak wiele detali wpływa na sukces potrawy i czerpanie przyjemności z jedzenia. Zestaw Global to prawdziwa gratka dla koneserów, a także wspaniały pomysł na prezent dla smakoszy. Oba elementy świetnie leżą w dłoni i stanowią elegancki dodatek do nowoczesnych wnętrz.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

1 799,00 zł

szt.
  • nowość

Mcusta Zanmai VG-10 Splash Japoński Nóż Sujihiki 27cm

Mcusta Zanmai VG-10 Splash Japoński Nóż Sujihiki 27cm
Mcusta Zanmai VG-10 Splash Japoński Nóż Sujihiki 27cm

Opis: Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

1 699,00 zł

szt.

Mcusta Zanmai VG-10 Supreme Hammered Japoński Nóż Sujihiki 27cm

Mcusta Zanmai VG-10 Supreme Hammered Japoński Nóż Sujihiki 27cm
Mcusta Zanmai VG-10 Supreme Hammered Japoński Nóż Sujihiki 27cm

Opis: Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

1 679,00 zł

szt.

Mcusta Zanmai Beyond Aogami Super Japoński Nóż Sujihiki 27cm

Mcusta Zanmai Beyond Aogami Super Japoński Nóż Sujihiki 27cm
Mcusta Zanmai Beyond Aogami Super Japoński Nóż Sujihiki 27cm

Opis: Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

Cena:

1 599,00 zł

Mcusta Zanmai Beyond Aogami Super Japoński Nóż Sujihiki 24cm

Mcusta Zanmai Beyond Aogami Super Japoński Nóż Sujihiki 24cm
Mcusta Zanmai Beyond Aogami Super Japoński Nóż Sujihiki 24cm

Opis: Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

Cena:

1 539,00 zł

Satake FAX Powder Japoński Nóż Sujihiki 24cm

Satake FAX Powder Japoński Nóż Sujihiki 24cm
Satake FAX Powder Japoński Nóż Sujihiki 24cm

Opis: Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

1 499,00 zł

szt.

Mcusta Zanmai VG-10 Supreme Hammered Japoński Nóż Sujihiki 24cm

Mcusta Zanmai VG-10 Supreme Hammered Japoński Nóż Sujihiki 24cm
Mcusta Zanmai VG-10 Supreme Hammered Japoński Nóż Sujihiki 24cm

Opis: Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

1 459,00 zł

szt.
  • nowość

Tamahagane SAN Black VG-5 Japoński Nóż Sujihiki Żłobiony 27cm

Tamahagane SAN Black VG-5 Japoński Nóż Sujihiki Żłobiony 27cm
Tamahagane SAN Black VG-5 Japoński Nóż Sujihiki Żłobiony 27cm

Opis: Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso. Dzięki żłobionemu ostrzu produkty łatwiej odchodzą od noża.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

989,00 zł

szt.

Tojiro Classic VG-10 Japoński Nóż Do Porcjowania 27cm

Tojiro Classic VG-10 Japoński Nóż Do Porcjowania 27cm
Tojiro Classic VG-10 Japoński Nóż Do Porcjowania 27cm

Opis: Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

959,00 zł

szt.

Nagomi Kuro Japoński Nóż Do Porcjowania 25cm

Nagomi Kuro Japoński Nóż Do Porcjowania 25cm
Nagomi Kuro Japoński Nóż Do Porcjowania 25cm

Opis: Specjalistyczny nóż o długim ostrzu, przeznaczony do porcjowania mięs. Wąska klinga pozwala ciąć np. pieczeń wołową, pieczony mostek jagnięcy czy pieczoną szynkę na równe, estetyczne porcje. Ostry czubek ułatwia oddzielanie mięsa od kości. Ponieważ nóż jest lekko elastyczny, dobrze się też sprawdza podczas precyzyjnego krojenia filetów z łososia oraz innych ryb.

Cena:

929,00 zł

Tojiro Shippu Black VG-10 Japoński Nóż Do Porcjowania 21 cm

Tojiro Shippu Black VG-10 Japoński Nóż Do Porcjowania 21 cm
Tojiro Shippu Black VG-10 Japoński Nóż Do Porcjowania 21 cm

Opis: Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni czy szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalne ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę płynnie i precyzyjnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

Cena:

899,00 zł

Tojiro Flash VG-10 Zestaw 4 Japońskich Noży Do Steków 11cm

Tojiro Flash VG-10 Zestaw 4 Japońskich Noży Do Steków 11cm
Tojiro Flash VG-10 Zestaw 4 Japońskich Noży Do Steków 11cm

Opis: Jest to niezbędna, pozycja dla każdego fana steków. Ułatwia krojenie steków, noże o gładkiej krawędzi tnącej zapewniają czystsze cięcie niż noże ząbkowane. Dodatkowo można je naostrzyć w domowych warunkach przy pomocy ostrzałki kółkowej lub kamienia do ostrzenia. Noże wykonane są z nierdzewnej stali VG-10 o twardości 61 HRC. 

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

899,00 zł

szt.

Tamahagane SAN Black VG-5 Japoński Nóż Sujihiki Żłobiony 24cm

Tamahagane SAN Black VG-5 Japoński Nóż Sujihiki Żłobiony 24cm
Tamahagane SAN Black VG-5 Japoński Nóż Sujihiki Żłobiony 24cm

Opis: Specjalistyczny nóż o wydłużonym ostrzu, przeznaczony do porcjowania mięs. Wąska, cienka klinga pozwala ciąć np. pieczeń wołową, pieczony mostek jagnięcy czy pieczoną szynkę na równe, estetyczne porcje. Ostry czubek ułatwia oddzielanie mięsa od kości. Ponieważ nóż jest lekko elastyczny, dobrze się też sprawdza podczas precyzyjnego krojenia filetów z łososia oraz innych ryb.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

799,00 zł

szt.

Tojiro Shippu VG-10 Japoński Nóż Do Porcjowania 21cm

Tojiro Shippu VG-10 Japoński Nóż Do Porcjowania 21cm
Tojiro Shippu VG-10 Japoński Nóż Do Porcjowania 21cm

Opis: Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni czy szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalne ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę płynnie i precyzyjnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

789,00 zł

szt.

Nagomi Maru Japoński Nóż Do Porcjowania 22cm

Nagomi Maru Japoński Nóż Do Porcjowania 22cm
Nagomi Maru Japoński Nóż Do Porcjowania 22cm

Opis: Specjalistyczny nóż o wydłużonym ostrzu, przeznaczony do porcjowania mięs. Wąska, cienka klinga pozwala ciąć np. pieczeń wołową, pieczony mostek jagnięcy czy pieczoną szynkę na równe, estetyczne porcje. Ostry czubek ułatwia oddzielanie mięsa od kości. Ponieważ nóż jest lekko elastyczny, dobrze się też sprawdza podczas precyzyjnego krojenia filetów z łososia oraz innych ryb.

Cena:

779,00 zł

Nagomi Shiro Japoński Nóż Do Porcjowania 25cm

Nagomi Shiro Japoński Nóż Do Porcjowania 25cm
Nagomi Shiro Japoński Nóż Do Porcjowania 25cm

Opis: Specjalistyczny nóż o długim ostrzu, przeznaczony do porcjowania mięs. Wąska klinga pozwala ciąć np. pieczeń wołową, pieczony mostek jagnięcy czy pieczoną szynkę na równe, estetyczne porcje. Ostry czubek ułatwia oddzielanie mięsa od kości. Ponieważ nóż jest lekko elastyczny, dobrze się też sprawdza podczas precyzyjnego krojenia filetów z łososia oraz innych ryb.

Cena:

759,00 zł

Tojiro Classic VG-10 Japoński Nóż Do Porcjowania 24cm

Tojiro Classic VG-10 Japoński Nóż Do Porcjowania 24cm
Tojiro Classic VG-10 Japoński Nóż Do Porcjowania 24cm

Opis: Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

759,00 zł

szt.

Global SAI Japoński Nóż Do Porcjowania 21cm SAI-02

Global SAI Japoński Nóż Do Porcjowania 21cm SAI-02
Global SAI Japoński Nóż Do Porcjowania 21cm SAI-02

Opis: Specjalistyczny nóż kuchenny do porcjowania, który pozwala schludnie pokroić większe porcje przyrządzonego mięsa na cienkie plastry lub apetyczne kawałki. Delikatnie zakrzywione ostrze ułatwia odcinanie mięsa od kości. Nóż idealnie się sprawdza przy serwowaniu kruchego indyka, pieczonej szynki czy udźca jagnięcego. Najlepiej przytrzymać mięso specjalnym widelcem do porcjowania i kroić je w poprzek włókien.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

719,00 zł

szt.

Mcusta Zanmai VG-10 Pro Zebra Japoński Nóż Do Steków 11,5cm

Mcusta Zanmai VG-10 Pro Zebra Japoński Nóż Do Steków 11,5cm
Mcusta Zanmai VG-10 Pro Zebra Japoński Nóż Do Steków 11,5cm

Opis: Jest to niezbędna, pozycja dla każdego fana steków. Ułatwia krojenie steków, noże o gładkiej krawędzi tnącej zapewniają czystsze cięcie niż noże ząbkowane. Dodatkowo można je naostrzyć w domowych warunkach przy pomocy ostrzałki kółkowej lub kamienia do ostrzenia. Noże wykonane są z nierdzewnej stali VG-10 o twardości 61 HRC.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

689,00 zł

szt.

Global Japoński Nóż w Stylu Europejskim Do Porcjowania 22cm GF-37

Global Japoński Nóż w Stylu Europejskim Do Porcjowania 22cm GF-37
Global Japoński Nóż w Stylu Europejskim Do Porcjowania 22cm GF-37

Opis: Stosunkowo ciężki nóż kuchenny do porcjowania, przeznaczony do krojenia gorących mięs, np. pieczeni wołowej, szynki czy indyka. Długa, wąska klinga pozwala uzyskać cienkie i równe plastry, delikatnym ruchem noża. Najlepszy efekt osiągnie się przytrzymując mięso specjalnym widelcem do porcjowania i krojąc je w poprzek włókien.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

599,00 zł

szt.

Mcusta Zanmai VG-10 Pro Flame Japoński Nóż Do Steków 11,5cm

Mcusta Zanmai VG-10 Pro Flame Japoński Nóż Do Steków 11,5cm
Mcusta Zanmai VG-10 Pro Flame Japoński Nóż Do Steków 11,5cm

Opis: Jest to niezbędna, pozycja dla każdego fana steków. Ułatwia krojenie steków, noże o gładkiej krawędzi tnącej zapewniają czystsze cięcie niż noże ząbkowane. Dodatkowo można je naostrzyć w domowych warunkach przy pomocy ostrzałki kółkowej lub kamienia do ostrzenia. Noże wykonane są z nierdzewnej stali VG-10 o twardości 61 HRC.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

599,00 zł

szt.

Global Japoński Nóż Do Ryb i Mięsa 18cm G-29

Global Japoński Nóż Do Ryb i Mięsa 18cm G-29
Global Japoński Nóż Do Ryb i Mięsa 18cm G-29

Opis: Solidny japoński nóż w stylu Deba, zaprojektowany do pracy z surowymi rybami i mięsem. Szeroka, cienka klinga ma obniżony czubek, dzięki czemu można łatwiej się dostać do ciasnych miejsc w trakcie przygotowywania ryb czy dzielenia drobiu. Ze względu na dużą wytrzymałość nóżmoże służyć także jako wszechstronne narzędzie do krojenia owoców i warzyw z grubą skórką, takich jak ananas, melon czy karczochy.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

589,00 zł

szt.

Tojiro Classic VG-10 Japoński Nóż Do Porcjowania 21cm

Tojiro Classic VG-10 Japoński Nóż Do Porcjowania 21cm
Tojiro Classic VG-10 Japoński Nóż Do Porcjowania 21cm

Opis: Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni czy szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalne ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę płynnie i precyzyjnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

579,00 zł

szt.

Tojiro Zen Black VG-10 Japoński Nóż Do Porcjowania 21cm

Tojiro Zen Black VG-10 Japoński Nóż Do Porcjowania 21cm
Tojiro Zen Black VG-10 Japoński Nóż Do Porcjowania 21cm

Opis: Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni czy szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalne ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę płynnie i precyzyjnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

579,00 zł

szt.

Tojiro Pro Western VG-10 Japoński Nóż Do Porcjowania 21cm

Tojiro Pro Western VG-10 Japoński Nóż Do Porcjowania 21cm
Tojiro Pro Western VG-10 Japoński Nóż Do Porcjowania 21cm

Opis: Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni czy szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalne ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę płynnie i precyzyjnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

559,00 zł

szt.

Tojiro Pro Western VG-10 Japoński Nóż Do Trybowania 15cm

Tojiro Pro Western VG-10 Japoński Nóż Do Trybowania 15cm
Tojiro Pro Western VG-10 Japoński Nóż Do Trybowania 15cm

Opis: Specjalistyczny, lekki nóż kuchenny w stylu japońskim (Honesuki), dzięki któremu można fachowo oddzielić mięso od kości i usunąć zanieczyszczenia, nie tracąc wartościowego produktu. Prosta krawędź zakończona ostrym czubkiem gwarantuje precyzyjne cięcia, a sztywne, trójkątne ostrze z szeroką piętą ułatwia pracę z chrząstkami czy stawami.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

559,00 zł

szt.

Satake Daichi Japoński Nóż Do Porcjowania 20cm

Satake Daichi Japoński Nóż Do Porcjowania 20cm
Satake Daichi Japoński Nóż Do Porcjowania 20cm

Opis: Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

549,00 zł

szt.

Tojiro Zen VG-10 Japoński Nóż Do Porcjowania 21 cm

Tojiro Zen VG-10 Japoński Nóż Do Porcjowania 21 cm
Tojiro Zen VG-10 Japoński Nóż Do Porcjowania 21 cm

Opis: Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni czy szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalne ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę płynnie i precyzyjnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

539,00 zł

szt.

Global Japoński Nóż w Stylu Europejskim Rzeźniczy 16cm GF-27

Global Japoński Nóż w Stylu Europejskim Rzeźniczy 16cm GF-27
Global Japoński Nóż w Stylu Europejskim Rzeźniczy 16cm GF-27

Opis: Nóż przeznaczony do krojenia dużych płatów mięsa na mniejsze, równe porcje, np. steki. Jego zakrzywione ostrze z łatwością przecina skórę i tłuszcz, co pozwala skutecznie oczyścić mięso bez ryzyka utraty wartościowych części tuszy. Nożem rzeźnickim można też z powodzeniem kroić takie produkty jak ananas czy warzywa dyniowate.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

539,00 zł

szt.

Tojiro Color Japoński Nóż Do Porcjowania 27cm

Tojiro Color Japoński Nóż Do Porcjowania 27cm
Tojiro Color Japoński Nóż Do Porcjowania 27cm

Opis: Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni czy szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalne ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę płynnie i precyzyjnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

Cena:

519,00 zł

Global Japoński Elastyczny Nóż Do Szynki i Łososia 31cm G-10

Global Japoński Elastyczny Nóż Do Szynki i Łososia 31cm G-10
Global Japoński Elastyczny Nóż Do Szynki i Łososia 31cm G-10

Opis: Specjalistyczny nóż do plastrowania delikatnych mięs, takich jak szynka dojrzewająca czy wędzony łosoś. Wyjątkowo długa i wąska klinga pozwala jednym, płynnym ruchem odkroić z dużego płata bardzo cienki plaster. Ostry, elastyczny nóż doskonale się sprawdza zarówno w przypadku mięs soczystych, jak i mięs suchych, które skutecznie „opierają się” grubszym i sztywniejszym ostrzom.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

499,00 zł

szt.

Global Japoński Nóż w Stylu Hiszpańskim Do Szynki 25cm G-95

Global Japoński Nóż w Stylu Hiszpańskim Do Szynki 25cm G-95
Global Japoński Nóż w Stylu Hiszpańskim Do Szynki 25cm G-95

Opis: Specjalistyczny nóż do plastrowania delikatnych mięs, takich jak szynka dojrzewająca czy wędzony łosoś. Wyjątkowo długa i wąska klinga pozwala jednym, płynnym ruchem odkroić z dużego płata bardzo cienki plaster. Ostry, elastyczny nóż doskonale się sprawdza zarówno w przypadku mięs soczystych, jak i mięs suchych, które skutecznie „opierają się” grubszym i sztywniejszym ostrzom.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

499,00 zł

szt.

Global NI Japoński Nóż Do Porcjowania 23cm GN-005

Global NI Japoński Nóż Do Porcjowania 23cm GN-005
Global NI Japoński Nóż Do Porcjowania 23cm GN-005

Opis: Klasyczny nóż do porcjowania, dzięki któremu można schludnie pokroić duże porcje mięsa na plastry lub mniejsze kawałki, a także oddzielić mięso od kości. Idealnie się sprawdza przy serwowaniu kruchego indyka, pieczonej szynki czy jagnięciny. Najlepiej przytrzymać mięso specjalnym widelcem do porcjowania i kroić je w poprzek włókien.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

459,00 zł

szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl