Newsletter
Zapisz się do newslettera, a otrzymasz 5% rabatu na zakupy w naszym sklepie !

Jeśli chcesz otrzymywać informację o nowościach i promocjach, wpisz poniżej swój e-mail.
Darmowa Dostawa !!
Darmowa dostawa (Paczkomaty Paczka w Weekend) już od 239,00 zł.
  • Noże Santoku Tomoko.pl


    Noże Santoku

  • Noże Sashimi Tomoko.pl


    Noże Sashimi

  • Noże Deba Tomoko.pl


    Noże Deba

  • Noże Global Tomoko.pl


    Japońskie
    Noże Global

Nasze Inne Sklepy i Strony

Sushi-Sklep.pl

Tomoko.pl


ChinskiePrzepisy.pl

Koszt Dostawy
Opinie Opineo

Bunmei Nóż Yanagi Sashimi 30cm Leworęczny

Bunmei Nóż Yanagi Sashimi 30cm Leworęczny
Bunmei Nóż Yanagi Sashimi 30cm Leworęczny

Bunmei Nóż Kuchenny Yanagi Sashimi 30cm, Leworęczny

Noże kuchenne Yanagi to najpopularniejsza odmiana noża do sashimi, pochodząca z zachodniego regionu Japonii, zwanego Kansai. „Yanagi” znaczy w języku japońskim „wierzba”, ponieważ klinga tego noża przypomina kształtem cienki liść wierzby. Jest długa i wąska, więc idealnie się nadaje do plastrowania surowej ryby lub mięsa jednym cięciem, praktycznie bez przyciskania noża. Yanagi może także służyć do oprawiania ryb i zdejmowania z nich skóry, jeśli usunięto wcześniej ości.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 599,00 zł
szt.

Satake S/D Leworęczny Nóż Deba 12 cm

Satake S/D Leworęczny Nóż Deba 12 cm
Satake S/D Leworęczny Nóż Deba 12 cm

Satake S/D Leworęczny Nóż Kuchenny Deba 12 cm

Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc. Nóż przeznaczony dla osób leworęcznych.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 139,00 zł
szt.

Satake S/D Leworęczny Nóż Deba 15,5 cm

Satake S/D Leworęczny Nóż Deba 15,5 cm
Satake S/D Leworęczny Nóż Deba 15,5 cm

Satake S/D Leworęczny Nóż Kuchenny Deba 15,5 cm

Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc. Nóż przeznaczony dla osób leworęcznych.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 169,00 zł
szt.

Satake S/D Leworęczny Nóż Deba 18 cm

Satake S/D Leworęczny Nóż Deba 18 cm
Satake S/D Leworęczny Nóż Deba 18 cm

Satake S/D Leworęczny Nóż Kuchenny Deba 18 cm

Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc. Nóż przeznaczony dla osób leworęcznych.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 219,00 zł
szt.

Satake S/D Leworęczny Nóż Sashimi Yanagiba 21 cm

Satake S/D Leworęczny Nóż Sashimi Yanagiba 21 cm
Satake S/D Leworęczny Nóż Sashimi Yanagiba 21 cm

Satake S/D Leworęczny Nóż Kuchenny Sashimi Yanagiba 21 cm

Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie. Nóż przeznaczony dla osób leworęcznych.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 149,00 zł
szt.

Satake S/D Leworęczny Nóż Sashimi Yanagiba 24 cm

Satake S/D Leworęczny Nóż Sashimi Yanagiba 24 cm
Satake S/D Leworęczny Nóż Sashimi Yanagiba 24 cm

Satake S/D Leworęczny Nóż Kuchenny Sashimi Yanagiba 24 cm

Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie. Nóż przeznaczony dla osób leworęcznych.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 169,00 zł
szt.

Satake S/D Leworęczny Nóż Sashimi Yanagiba 27 cm

Satake S/D Leworęczny Nóż Sashimi Yanagiba 27 cm
Satake S/D Leworęczny Nóż Sashimi Yanagiba 27 cm

Satake S/D Leworęczny Nóż Kuchenny Sashimi Yanagiba 27 cm

Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie. Nóż przeznaczony dla osób leworęcznych.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 219,00 zł
szt.

Tojiro Aogami Damascus Nóż Yanagi-Sashimi 30cm Leworęczny

Tojiro Aogami Damascus Nóż Yanagi-Sashimi 30cm Leworęczny
Tojiro Aogami Damascus Nóż Yanagi-Sashimi 30cm Leworęczny

Nóż Kuchenny Yanagi-Sashimi 30 cm Tojiro Aogami Damascus Leworęczny

Klasyczny japoński nóż do plastrowania o długim, wąskim i cienkim ostrzu w kształcie liścia wierzby, przeznaczony do cięcia surowych filetów rybnych na cieniutkie, niemal przezroczyste plastry. Doskonale się sprawdza podczas przygotowywania sashimi,rybnego carpaccio oraz różnych wariantów sushi. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie. W tym modelu krawędź grzbietu ma szlif ukośny, co zwiększa wygodę przy prowadzeniu noża palcem wskazującym.

Dostępność: brak towaru

Cena: 2 399,00 zł
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl