Newsletter
Zapisz się do newslettera, a otrzymasz 5% rabatu na zakupy w naszym sklepie !

Jeśli chcesz otrzymywać informację o nowościach i promocjach, wpisz poniżej swój e-mail.
Darmowa Dostawa !!
Darmowa dostawa (Paczkomaty Paczka w Weekend) już od 239,00 zł.
  • Noże Deba Tomoko.pl


    Noże Deba

  • Noże Santoku Tomoko.pl


    Noże Santoku

  • Noże Global Tomoko.pl


    Japońskie
    Noże Global

  • Noże Sashimi Tomoko.pl


    Noże Sashimi

Nasze Inne Sklepy i Strony

Sushi-Sklep.pl

Tomoko.pl


ChinskiePrzepisy.pl

Koszt Dostawy
Opinie Opineo

Bunmei Nóż Deba 19,5cm

Bunmei Nóż Deba 19,5cm
Bunmei Nóż Deba 19,5cm

Bunmei Nóż Kuchenny Deba 19,5 cm

Deba to tradycyjny nóż w stylu japońskim, który służy do patroszenia i filetowania ryb. Jego gruba, ciężka klinga z łatwością przecina ości i twardą skórę. Wielu japońskich kucharzy używa także Deby do sprawiania drobiu, ale tym nożem nie należy rąbać grubych kości, ponieważ można w ten sposób zniszczyć delikatne ostrze. Najlepiej przycisnąć grzbiet palcem i wykonać proste cięcie w kierunku do siebie.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 475,00 zł
szt.

Satake Megumi Nóż Deba 12cm

Satake Megumi Nóż Deba 12cm
Satake Megumi Nóż Deba 12cm

Satake Megumi Nóż Kuchenny Deba 12 cm

Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc.

Dostępność: brak towaru

Cena: 79,00 zł

Satake Megumi Nóż Deba 15,5cm

Satake Megumi Nóż Deba 15,5cm
Satake Megumi Nóż Deba 15,5cm

Satake Megumi Nóż Kuchenny Deba 15,5 cm

Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 99,00 zł
szt.

Satake Nashiji Black Pakka Nóż Deba 15,5cm

Satake Nashiji Black Pakka Nóż Deba 15,5cm
Satake Nashiji Black Pakka Nóż Deba 15,5cm

Satake Nashiji Black Pakka Nóż Deba 15,5 cm

Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 219,00 zł
szt.

Satake Nashiji Natural Nóż Deba 15,5cm

Satake Nashiji Natural Nóż Deba 15,5cm
Satake Nashiji Natural Nóż Deba 15,5cm

Satake Nashiji Natural Nóż Kuchenny Deba 15,5 cm

Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 169,00 zł
szt.

Satake S/D Nóż Deba 12cm

Satake S/D Nóż Deba 12cm
Satake S/D Nóż Deba 12cm

Satake S/D Nóż Kuchenny Deba 12 cm

Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 129,00 zł
szt.

Satake S/D Nóż Deba 15,5cm

Satake S/D Nóż Deba 15,5cm
Satake S/D Nóż Deba 15,5cm

Satake S/D Nóż Kuchenny Deba 15,5 cm

Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 159,00 zł
szt.

Satake S/D Nóż Deba 18cm

Satake S/D Nóż Deba 18cm
Satake S/D Nóż Deba 18cm

Satake S/D Nóż Kuchenny Deba 18 cm

Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 199,00 zł
szt.

Satake Tomoko Nóż Deba 15,5cm

Satake Tomoko Nóż Deba 15,5cm
Satake Tomoko Nóż Deba 15,5cm

Satake Tomoko Nóż Kuchenny Deba 15,5 cm

Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 119,00 zł
szt.

Satake Yoshimitsu Nóż Deba 12 cm

Satake Yoshimitsu Nóż Deba 12 cm
Satake Yoshimitsu Nóż Deba 12 cm

Satake Yoshimitsu Nóż Kuchenny Deba 12 cm

Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 149,00 zł
szt.

Satake Yoshimitsu Nóż Deba 15,5cm

Satake Yoshimitsu Nóż Deba 15,5cm
Satake Yoshimitsu Nóż Deba 15,5cm

Satake Yoshimitsu Nóż Kuchenny Deba 15,5 cm

Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 199,00 zł
szt.

Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Black Deba 18 cm

Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Black Deba 18 cm
Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Black Deba 18 cm

Hideo Kitaoka Nóż Kuchenny Shirogami Black Deba 18 cm

Deba to tradycyjny nóż japoński pełniący równocześnie funkcję noża do filetowania ryb lub drobiu, noża do porcjowania mięsa i wszechstronnego, lekkiego tasaka. Ostrzony jednostronnie, jest wystarczająco finezyjny, aby kroić produkty na cienkie plastry, i wystarczająco mocny, aby przecinać nieduże ości. Stosunkowo krótkie ostrze umożliwia pełną kontrolę nad narzędziem. Klasyczna rękojeść w stylu japońskim jest bardzo lekka i świetnie dopasowana do kształtu dłoni

Dostępność: brak towaru

Cena: 869,00 zł

Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Satin Deba 18 cm

Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Satin Deba 18 cm
Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Satin Deba 18 cm

Hideo Kitaoka Nóż Kuchenny Shirogami Satin Deba 18 cm

Nóż Deba to tradycyjny nóż japoński pełniący równocześnie funkcję noża do filetowania ryb lub drobiu, noża do porcjowania mięsa i wszechstronnego, lekkiego tasaka. Ostrzony jednostronnie, jest wystarczająco finezyjny, aby kroić produkty na cienkie plastry, i wystarczająco mocny, aby przecinać nieduże ości. Stosunkowo krótkie ostrze umożliwia pełną kontrolę nad narzędziem. Klasyczna rękojeść w stylu japońskim jest bardzo lekka i świetnie dopasowana do kształtu dłoni

Dostępność: brak towaru

Cena: 1 199,00 zł

Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Nóż Deba 16,5cm

Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Nóż Deba 16,5cm
Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Nóż Deba 16,5cm

Kitaoka Shirogami Black Oktagon Nóż Deba 16,5cm

Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc. Warstwa tytanu pokrywająca ostrze jest metalem nietoksycznym dzięki czemu krojona żywność pozostaje neutralna chemiczni.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 869,00 zł
szt.
  • nowość

Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Nóż Deba 18cm

Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Nóż Deba 18cm
Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Nóż Deba 18cm

Kitaoka Shirogami Black Oktagon Nóż Deba 18cm

Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc. Warstwa tytanu pokrywająca ostrze jest metalem nietoksycznym dzięki czemu krojona żywność pozostaje neutralna chemiczni.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 989,00 zł
szt.
  • nowość

Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Nóż Miroshi Deba 21cm

Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Nóż Miroshi Deba 21cm
Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Nóż Miroshi Deba 21cm

Kitaoka Shirogami Black Oktagon Nóż Miroshi Deba 21cm

Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc. Warstwa tytanu pokrywająca ostrze jest metalem nietoksycznym dzięki czemu krojona żywność pozostaje neutralna chemiczni.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 1 199,00 zł
szt.
  • nowość

Nóż Orientalny Deba 18cm (Praworęczny) | Global G-7R

Nóż Orientalny Deba 18cm (Praworęczny) | Global G-7R
Nóż Orientalny Deba 18cm (Praworęczny) | Global G-7R

Nóż Orientalny Deba 18 cm (Praworęczny) | Global G-7R

Solidny nóż w stylu japońskim, zakończony ostrym czubkiem, przeznaczony do obróbki ryb – odcinania głów, filetowania i patroszenia, który świetnie się też sprawdzi przy krojeniu i sprawianiu różnych rodzajów mięsa. Dzięki szerszej, cięższej i grubszej klindze przecinanie ości nie wymaga dużego wysiłku. Tradycyjny szlif jednostronny ułatwia kontrolę przy precyzyjnych zadaniach i przyspiesza ostrzenie noża.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 449,00 zł
szt.

Satake Aogami Pro Nóż Deba 18 cm

Satake Aogami Pro Nóż Deba 18 cm
Satake Aogami Pro Nóż Deba 18 cm

Aogami Pro Satake Nóż Kuchenny Deba 18 cm

Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 989,00 zł
szt.

Satake Aogami Pro Nóż Deba 21 cm

Satake Aogami Pro Nóż Deba 21 cm
Satake Aogami Pro Nóż Deba 21 cm

Aogami Pro Satake Nóż Kuchenny Deba 21 cm

Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc.

Dostępność: brak towaru

Cena: 1 699,00 zł

Satake Katsu Nóż Deba 16cm

Satake Katsu Nóż Deba 16cm
Satake Katsu Nóż Deba 16cm

Satake Katsu Nóż Kuchenny Deba 16 cm

Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc.

Dostępność: brak towaru

Cena: 199,00 zł

Satake Magoroku Saku Nóż Deba 12 cm

Satake Magoroku Saku Nóż Deba 12 cm
Satake Magoroku Saku Nóż Deba 12 cm

Magoroku Saku Satake Nóż Deba 12 cm

Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 99,00 zł
szt.

Satake Magoroku Saku Nóż Deba 15,5 cm

Satake Magoroku Saku Nóż Deba 15,5 cm
Satake Magoroku Saku Nóż Deba 15,5 cm

Magoroku Saku Satake Nóż Deba 15,5 cm

Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 129,00 zł
szt.

Satake MV Natural Nóż Deba 15,5 cm

Satake MV Natural Nóż Deba 15,5 cm
Satake MV Natural Nóż Deba 15,5 cm

Satake MV Natural Nóż Kuchenny Deba 15,5 cm

Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 149,00 zł
szt.

Satake MV Paka Nóż Deba 15,5 cm

Satake MV Paka Nóż Deba 15,5 cm
Satake MV Paka Nóż Deba 15,5 cm

MV Paka Satake Nóż Kuchenny Deba 15,5 cm

Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 179,00 zł
szt.

Satake S/D Leworęczny Nóż Deba 12 cm

Satake S/D Leworęczny Nóż Deba 12 cm
Satake S/D Leworęczny Nóż Deba 12 cm

Satake S/D Leworęczny Nóż Kuchenny Deba 12 cm

Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc. Nóż przeznaczony dla osób leworęcznych.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 139,00 zł
szt.

Satake S/D Leworęczny Nóż Deba 15,5 cm

Satake S/D Leworęczny Nóż Deba 15,5 cm
Satake S/D Leworęczny Nóż Deba 15,5 cm

Satake S/D Leworęczny Nóż Kuchenny Deba 15,5 cm

Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc. Nóż przeznaczony dla osób leworęcznych.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 169,00 zł
szt.

Satake S/D Leworęczny Nóż Deba 18 cm

Satake S/D Leworęczny Nóż Deba 18 cm
Satake S/D Leworęczny Nóż Deba 18 cm

Satake S/D Leworęczny Nóż Kuchenny Deba 18 cm

Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc. Nóż przeznaczony dla osób leworęcznych.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 219,00 zł
szt.

Satake Saku Nóż Deba 16 cm

Satake Saku Nóż Deba 16 cm
Satake Saku Nóż Deba 16 cm

Saku Satake Nóż Kuchenny Deba 16 cm

Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 119,00 zł
szt.

Satake Satoru Nóż Deba 16 cm

Satake Satoru Nóż Deba 16 cm
Satake Satoru Nóż Deba 16 cm

Satake Satoru Nóż Kuchenny Deba 16 cm

Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 189,00 zł
szt.

Satake Sword Smith Black Nóż Deba 16cm

Satake Sword Smith Black Nóż Deba 16cm
Satake Sword Smith Black Nóż Deba 16cm

Satake Sword Smith Black Nóż Deba 16cm

Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 179,00 zł
szt.
  • nowość

Satake Sword Smith Nóż Deba 16 cm

Satake Sword Smith Nóż Deba 16 cm
Satake Sword Smith Nóż Deba 16 cm

Sword Smith Satake Nóż Kuchenny Deba 16 cm

Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 179,00 zł
szt.

Satake Tsuhime Black Nóż Deba 16 cm

Satake Tsuhime Black Nóż Deba 16 cm
Satake Tsuhime Black Nóż Deba 16 cm

Tsuhime Black Satake Nóż Kuchenny Deba 16 cm

Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc. Warstwa tytanu pokrywająca ostrze jest metalem nietoksycznym dzięki czemu krojona żywność pozostaje neutralna chemicznie.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 249,00 zł
szt.

Tamahagane Kyoto Nóż Deba 17cm

Tamahagane Kyoto Nóż Deba 17cm
Tamahagane Kyoto Nóż Deba 17cm

Tamahagane Kyoto VG-5 Nóż Deba 17 cm

Solidny japoński nóż w stylu Deba, zaprojektowany do pracy z surowymi rybami i mięsem. Szeroka, cienka klinga ma obniżony czubek, dzięki czemu można łatwiej się dostać do ciasnych miejsc w trakcie przygotowywania ryb czy dzielenia drobiu. Ze względu na dużą wytrzymałość nóż może służyć także jako wszechstronne narzędzie do krojenia owoców i warzyw z grubą skórką, takich jak ananas, melon czy karczochy.

Dane techniczne:

Ostrze - 63 warstwowa stal nierdzewna SUS410 rdzeń VG-5

Rękojeść - czarna micarta

Twardość - 61 HRC +/- 1

Długość całkowita - 30,4 cm

Długość ostrza - 17,3 cm

Szerokość klingi - 5,5 cm

Grubość klingi - 2,3 mm

Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny

Waga - ok. 215 g

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 1 199,00 zł
szt.

Tojiro Aogami Buffalo Horn Nóż Deba 18cm

Tojiro Aogami Buffalo Horn Nóż Deba 18cm
Tojiro Aogami Buffalo Horn Nóż Deba 18cm

Nóż Kuchenny Deba 18 cm Tojiro Aogami

Stosunkowo ciężki, ostro zakończony nóż z grubą, zwężającą się klingą. Przeznaczony jest do filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. Mimo że Japończycy używają go też do sprawiania mięsa drobiowego, nóż Deba nie jest tasakiem rzeźniczym. Można nim swobodnie przeciąć ość czy chrząstkę, ale nie służy do rąbania grubych kości i nie powinno się nim mocno uderzać. W tym modelu krawędź grzbietu jest lekko zaokrąglona, żeby maksymalnie zwiększyć komfort pracy palcami.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 1 569,00 zł
szt.

Tojiro Rękojeść Do Deba 15cm

Tojiro Rękojeść Do Deba 15cm
Tojiro Rękojeść Do Deba 15cm

Rękojeść Do Noża Deba Tojiro 15 cm

Rękojeść Do Noża Deba Tojiro 15 cm.

Długość całkowita: 12,5 cm

Długość rękojeści: 12,5 cm

Szerokość rękojeści: 2,8 cm

Grubość rękojeści: ok. 21,1 mm

Waga: ok. 25 g

Dostępność: brak towaru

Cena: 49,00 zł

Tojiro Shirogami Nóż Deba 18 cm

Tojiro Shirogami Nóż Deba 18 cm
Tojiro Shirogami Nóż Deba 18 cm

Tojiro Shirogami Nóż Deba 18 cm

Deba to tradycyjny nóż japoński pełniący równocześnie funkcję noża do filetowania ryb lub drobiu, noża do porcjowania mięsa i wszechstronnego, lekkiego tasaka. Ostrzony jednostronnie, jest wystarczająco finezyjny, aby kroić produkty na cienkie plastry, i wystarczająco mocny, aby przecinać nieduże ości. Stosunkowo krótkie ostrze umożliwia pełną kontrolę nad narzędziem. Klasyczna rękojeść w stylu japońskim jest bardzo lekka i świetnie dopasowana do kształtu dłoni.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 629,00 zł
szt.

Tojiro Zen Dąb Nóż Deba 15,5cm

Tojiro Zen Dąb Nóż Deba 15,5cm
Tojiro Zen Dąb Nóż Deba 15,5cm

Nóż Kuchenny Deba 15,5 cm Tojiro Zen Dąb 

Deba to tradycyjny nóż japoński pełniący równocześnie funkcję noża do filetowania ryb lub drobiu, noża do porcjowania mięsa i wszechstronnego, lekkiego tasaka. Ostrzony jednostronnie, jest wystarczająco finezyjny, aby kroić produkty na cienkie plastry, i wystarczająco mocny, aby przecinać nieduże ości. Stosunkowo krótkie ostrze umożliwia pełną kontrolę nad narzędziem. Klasyczna rękojeść w stylu japońskim jest bardzo lekka i świetnie dopasowana do kształtu dłoni

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 469,00 zł
szt.

Tojiro Zen Dąb Nóż Mini-Light Deba 11,5 cm

Tojiro Zen Dąb Nóż Mini-Light Deba 11,5 cm
Tojiro Zen Dąb Nóż Mini-Light Deba 11,5 cm

Nóż Kuchenne Mini-Light Deba 11,5 cm Tojiro Zen Dąb

Deba to tradycyjny nóż japoński pełniący równocześnie funkcję noża do filetowania ryb lub drobiu, noża do porcjowania mięsa i wszechstronnego, lekkiego tasaka. Ostrzony jednostronnie, jest wystarczająco finezyjny, aby kroić produkty na cienkie plastry, i wystarczająco mocny, aby przecinać nieduże ości. Stosunkowo krótkie ostrze umożliwia pełną kontrolę nad narzędziem. Klasyczna rękojeść w stylu japońskim jest bardzo lekka i świetnie dopasowana do kształtu dłoni.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 379,00 zł
szt.

Tojiro Zen Kasztan Nóż Deba 15,5cm

Tojiro Zen Kasztan Nóż Deba 15,5cm
Tojiro Zen Kasztan Nóż Deba 15,5cm

Nóż Kuchenny Deba 15,5 cm Tojiro Zen Kasztan 

Deba to tradycyjny nóż japoński pełniący równocześnie funkcję noża do filetowania ryb lub drobiu, noża do porcjowania mięsai wszechstronnego, lekkiego tasaka. Ostrzony jednostronnie, jest wystarczająco finezyjny, aby kroić produkty na cienkie plastry, i wystarczająco mocny, aby przecinać nieduże ości. Stosunkowo krótkie ostrze umożliwia pełną kontrolę nad narzędziem. Klasyczna rękojeść w stylu japońskim jest bardzo lekka i świetnie dopasowana do kształtu dłoni.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 499,00 zł
szt.

Tojiro Zen Kasztan Nóż Mini-Light Deba 11,5 cm

Tojiro Zen Kasztan Nóż Mini-Light Deba 11,5 cm
Tojiro Zen Kasztan Nóż Mini-Light Deba 11,5 cm

Nóż Mini-Light Deba 11,5 cm Tojiro Zen Kasztan

Deba to tradycyjny nóż japoński pełniący równocześnie funkcję noża do filetowania ryb lub drobiu, noża do porcjowania mięsa i wszechstronnego, lekkiego tasaka. Ostrzony jednostronnie, jest wystarczająco finezyjny, aby kroić produkty na cienkie plastry, i wystarczająco mocny, aby przecinać nieduże ości. Stosunkowo krótkie ostrze umożliwia pełną kontrolę nad narzędziem. Klasyczna rękojeść w stylu japońskim jest bardzo lekka i świetnie dopasowana do kształtu dłoni.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 399,00 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl