
Zapisz się do newslettera, a otrzymasz 5% rabatu na zakupy w naszym sklepie !

Jeśli chcesz otrzymywać informację o nowościach i promocjach, wpisz poniżej swój e-mail.

Jeśli chcesz otrzymywać informację o nowościach i promocjach, wpisz poniżej swój e-mail.




Mąka Ryżowa
Mąka ryżowa - jedna z najpopularniejszych mąk w kuchni azjatyckiej. Nie zawiera glutenu, przez co stała się jeszcze częściej stosowana przez osoby na diecie bezglutenowej. Używana do zagęszczania oraz podczas produkcji papiery ryżowego do sajgonek.
Mąka Ryżowa 1kg TARGROCH

Opis: Mąka ryżowa firmy Targroch w opakowaniu 1kg. Mąka wyprodukowana z ryżu. Produkt bezglutenowy, podobnie jak mąka kukurydziana. Bardzo często wykorzystywana w kuchni azjatyckiej do zagęszczania sosów, panierowania oraz przygotowania makaronu. Mąka ryżowa jest składnikiem niezbędnym do produkcji zarówno papieru ryżowego wykorzystywanego do robienia sajgonek, jak również przy wyrabianiu chińskich kluseczek.
Dostępność: brak towaru
Mąka Ryżowa 400g FARMER BRAND

Opis: Mąka ryżowa firmy Farmer Brand w opakowaniu 400g. Mąka wyprodukowana z ryżu. Produkt bezglutenowy, podobnie jak mąka kukurydziana. Bardzo często wykorzystywana w kuchni azjatyckiej do zagęszczania sosów, panierowania oraz przygotowania makaronu. Mąka ryżowa jest składnikiem niezbędnym do produkcji zarówno papieru ryżowego wykorzystywanego do robienia sajgonek, jak również przy wyrabianiu chińskich kluseczek.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Mąka z Ryżu Kleistego 400g WIND MILL

Opis: Mąka z ryżu kleistego firmy Wind Mill w opakowaniu 400g. Używana głównie do przygotowywania orientalnych deserów. Jej japońska nazwa to mochiko. Mąkę z ryżu kleistego śmiało można również używać do zagęszczania sosów.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Skrobia Ryżowa Bot Gao 400g VINH THUAN

Opis: Skrobia ryżowa Bot Gao w opakowaniu 400g. Wykorzystywana do produkcji pierożków o specyficznym smaku i znakomitym wyglądzie. Wystarczy dodać wodę, łyżkę oleju, dobrze wymieszać i uformować małe krążki, które nadziewamy farszem mięsno-czosnkowym, gotujemy i znakomite danie gotowe. Jest gotowa do użycia, podczas przygotowania chińskich kluseczek. Bardzo często używana w kuchni chińskiej, wietnamskiej oraz tajskiej. Bot Gao to skrobia ryżowa, która w krajach azjatyckich jest wykorzystywana do przygotowania pierożków lub kluseczek ryżowych.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny