Zapisz się do newslettera, a otrzymasz 5% rabatu na zakupy w naszym sklepie !
Wpisz adres email, aby otrzymywać informację o nowościach i promocjach w naszym sklepie.
- Przepisy Meksykańskie (4)
- Przepisy Orientalne (33)
Grzyby Shitake
Urozmaicą dania z makaronem, ryżem i warzywami. Można je jeść na surowo choć przeważnie dostępne są w formie suszonej co nie ma wpływu na ich substancje odżywcze.
Można je stosować do potraw ,którym chcemy nadać nieco orientalną nutkę a także do sosów, zup czy sałatek.
Grzyby Shitake
Grzyby Shiitake Poku Tonko w Zalewie 284g DIAMOND
Opis: Grzyby shiitake w zalewie o pojemności 284g, wyprodukowane w PRC przez firmę Diamond. Grzyby shiitake nazywane są również Tonko lub Poku w zależności od regionu świata. Do potraw najlepiej dodawać je w całości, wtedy zachowują swój aromat i wartości smakowe.
Wysyłka w: 24 godziny
Grzyby Suszone Shitake 50g EAGLOBE
Opis: Grzyby shitake w opakowaniu o pojemności 50g. Bardzo popularne grzyby pochodzące z Chin oraz Japonii. Wykorzystywane w kuchni chińskiej, japońskiej oraz tajskiej ze względu na swój niesamowity smak oraz właściwości lecznicze. Grzyby PoKu idealnie nadają się do zup, sosów, sałatek oraz potraw warzywnych. Shitake są suszone, dlatego przed wykorzystaniem należy zamoczyć je wodzie, aby zmiękły. Trzeba uważać z podgrzewaniem ponieważ szybko twardnieją.
Wysyłka w: 24 godziny
Grzyby Suszone Shitake Całe 100g GREEN PAGODA
Opis: Grzyby shitake w opakowaniu o pojemności 100g. Bardzo popularne grzyby pochodzące z Chin oraz Japonii. Wykorzystywane w kuchni chińskiej, japońskiej oraz tajskiej ze względu na swój niesamowity smak oraz właściwości lecznicze. Grzyby PoKu idealnie nadają się do zup, sosów, sałatek oraz potraw warzywnych. Shitake są suszone, dlatego przed wykorzystaniem należy zamoczyć je wodzie, aby zmiękły. Trzeba uważać z podgrzewaniem ponieważ szybko twardnieją.
Wysyłka w: 24 godziny
Grzyby Ajitsuke Shitake Po Ku Marynowane 500g NOBI
Opis: Grzyby shitake to chyba najpopularniejsze azjatyckie grzyby. Pochodzą z Chin oraz Japonii, to właśnie w tych kuchniach są najczęściej stosowane. Shitake używa się jako jeden ze składników popularnej japońskiej potrawy sushi. Gotowe do użycia, w słodko-kwaśnej zalewie, idealnie posłużą do przygotowania, naprawdę ciekawych roladek sushi. Pokrojone w cienkie plastry i zamarynowane.
Wysyłka w: 24 godziny
Grzyby Shitake Poku Gastronomiczne 1kg GREEN PAGODA
Opis: Grzyby shitake w dużym, ekonomicznym opakowaniu o pojemności 1kg. Inaczej nazywane również poku, to dość popularne grzyby wykorzystywane w kuchni azjatyckiej.
Wysyłka w: 24 godziny