Zapisz się do newslettera, a otrzymasz 5% rabatu na zakupy w naszym sklepie !
Wpisz adres email, aby otrzymywać informację o nowościach i promocjach w naszym sklepie.
- Przepisy Meksykańskie (4)
- Przepisy Orientalne (33)
Grzyby Mun
Najczęściej występują w formie całego lub pokrojonego suszu.
Idealny dodatek do zup, sosów czy sałatek. Chętnie włączane do diety ze względu na właściwości prozdrowotne i niezwykły smak. Jeden z podstawowych składników kuchni dalekowschodniej.
Stosuje się je w potrawach mięsnych jak i wegetariańskich. Doskonale chłoną smaki i zapachy produktów z którymi są podawane.
Dostępne u nas w różnej formie oraz pojemności.
Grzyby Mun
Grzyby Mun Całe Gastronomiczne 1kg GREEN PAGODA
Opis: Suszone grzyby mun firmy Green Pagoda w dużym gastronomicznym opakowaniu 1kg. Sposób przygotowania: moczyć w ciepłej wodzie przez 10-15 minut, po czym gotować około 10 minut i odcedzić.
Wysyłka w: 24 godziny
Grzyby Mun Cięte Krojone Gastronomiczne 1kg GREEN PAGODA
Opis: Suszone grzyby mun w postaci cienkich pasków firmy Green Pagoda w dużym gastronomicznym opakowaniu 1kg.
Wysyłka w: 24 godziny
Grzyby Mun Nitki 100g ASIA KITCHEN
Opis: Grzyby mun w formie nitek firmy Green Pagoda w opakowaniu o pojemności 100g. Idealnie nadają się do błyskawicznego użycia. Suszone grzyby o szaro-czarnym kolorze, pocięte w nitki. Pochodzą z krajów azjatyckich, mają szerokie zastosowanie w kuchni chińskiej. Przed wykorzystaniem, należy moczyć je w ciepłej wodzie przez pewien czas, aby zwiększyły swoją objętość. Chińskie grzyby mun charakteryzują się chrupkością i delikatnym smakiem. Najlepiej smakują w ostrych potrawach z sosami chili, pastą curry oraz sosem sojowym. Mają pozytywny wpływ na zdrowie, zapobiegają powstawaniu zakrzepów i poprawiają krążenie krwi.
Wysyłka w: 24 godziny
Grzyby Mun Całe 100g ASIA KITCHEN
Opis: Grzyby mun firmy Green Pagoda w opakowaniu o pojemności 100g. Pochodzą z krajów dalekiego wschodu. Suszone chińskie grzyby o szaro-czarnym kolorze. Pochodzą z krajów azjatyckich, mają szerokie zastosowanie w kuchni chińskiej. Chińskie grzyby przed wykorzystaniem, należy moczyć w ciepłej wodzie przez pewien czas, aby zwiększyły swoją objętość. Charakteryzują się chrupkością i delikatnym smakiem. Najlepiej smakują w ostrych potrawach z sosami chilli, pastą curry oraz sosem sojowym. Mają pozytywny wpływ na zdrowie, zapobiegają powstawaniu zakrzepów i poprawiają krążenie krwi.
Wysyłka w: 24 godziny
Grzyby Mun Całe 50g ASIA KITCHEN
Opis: Grzyby mun firmy Green Pagoda w opakowaniu 50g. Grzyby te pochodzą z krajów dalekiego wschodu. Suszone chińskie grzyby o szaro-czarnym kolorze. Pochodzą z krajów azjatyckich, mają szerokie zastosowanie w kuchni chińskiej. Chińskie grzyby przed wykorzystaniem, należy moczyć w ciepłej wodzie przez pewien czas, aby zwiększyły swoją objętość. Charakteryzują się chrupkością i delikatnym smakiem. Najlepiej smakują w ostrych potrawach z sosami chilli, pastą curry oraz sosem sojowym. Mają pozytywny wpływ na zdrowie, zapobiegają powstawaniu zakrzepów i poprawiają krążenie krwi.
Wysyłka w: 24 godziny
Grzyby Mun Nitki 50g ASIA KITCHEN
Opis: Grzyby mun nitki firmy Green Pagoda w opakowaniu 50g. Idealnie nadają się do błyskawicznego użycia. Suszone grzyby o szaro-czarnym kolorze, pocięte w nitki. Pochodzą z krajów azjatyckich, mają szerokie zastosowanie w kuchni chińskiej. Przed wykorzystaniem, należy moczyć je w ciepłej wodzie przez pewien czas, aby zwiększyły swoją objętość. Chińskie grzyby mun charakteryzują się chrupkością i delikatnym smakiem. Najlepiej smakują w ostrych potrawach z sosami chili, pastą curry oraz sosem sojowym. Mają pozytywny wpływ na zdrowie, zapobiegają powstawaniu zakrzepów i poprawiają krążenie krwi.
Wysyłka w: 24 godziny