
Zapisz się do newslettera, a otrzymasz 5% rabatu na zakupy w naszym sklepie !

Jeśli chcesz otrzymywać informację o nowościach i promocjach, wpisz poniżej swój e-mail.

Jeśli chcesz otrzymywać informację o nowościach i promocjach, wpisz poniżej swój e-mail.




Czerwone Pasty Curry
Czerwone pasty curry - średni poziom ostrości, łagodniejsze od zielonych, bardziej ostre niż żółte. Głównym składnikiem jest czerwona papryczka chili, która nadaje paście ostrości oraz niepowtarzalnego smaku czerwonego curry. Tutaj znajdą Państwo kilka odmian zielonej pasty curry różnych firm w opakowaniach różnej wielkości. Mamy nawet zieloną pastę curry w opakowaniu gastronomicznym.
Czerwona Pasta Curry 195g FLYING GOOSE BRAND

Opis: Czerwone pasta curry firmy Flying Goose Brand w słoiku o pojemności 195g. Pasta ta jest połączeniem kilku głównych składników : czerwonej papryczki chilli, przyprawy galangal, czosnku oraz cebuli. Galangal to przyprawa o wyjątkowym imbirowo - korzennym smaku, posiada również właściwości lecznicze. Składniki takie jak: limonka, kolendra oraz trawa cytrynowa dopełniają smak. Czerwone curry jest bardzo często wykorzystywana w kuchni tajskiej oraz indyjskiej. Wyśmienity dodatek do wielu orientalnych potraw z mięsem.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Czerwona Pasta Curry 50g LOBO

Opis: Czerwona pasta curry firmy Lobo w opakowaniu 50g. Gotowa mieszanka przypraw oraz pasty krewetkowej do przygotowania tajskiego czerwonego curry. Przepis na czerwone curry w opisie szczegółowym.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Pasta Curry Czerwona 400g LOBO

Opis: Pasta curry czerwona firmy Lobo w opakowaniu 400g. Czerwona Pasta to jedna z najbardziej popularnych past, używana w kuchni tajskiej oraz indyjskiej do przygotowania dań typu curry. Unikalny i niezapomniany aromat oraz pikantny smak pasty odnalazł swoich wielbicieli zarówno w kuchni orientalnej jak i kuchni tradycyjnej. Czerwone curry najczęściej dodaje się do potraw z kurczakiem, aby podkreślić smak mięsa. Doskonale łączy się również z mlekiem kokosowym, sosem rybnym i brązowym cukrem. Curry jest tradycyjnym składnikiem wykorzystywanym w kuchni tajskiej.
Dostępność: brak towaru
Pasta Curry Czerwona 400g MAE PLOY

Opis: Czerwona pasta firmy Mae Ploy w opakowaniu 400g. Jedna z najbardziej popularnych past, używana w kuchni tajskiej oraz indyjskiej do przygotowania dań typu curry. Unikalny i niezapomniany aromat oraz pikantny smak pasty odnalazł swoich wielbicieli zarówno w kuchni orientalnej jak i kuchni tradycyjnej. Czerwone curry najczęściej dodaje się do potraw z kurczakiem, aby podkreślić smak mięsa. Doskonale łączy się również z mlekiem kokosowym, sosem rybnym i brązowym cukrem. Curry jest tradycyjnym składnikiem wykorzystywanym w kuchni tajskiej.
Dostępność: brak towaru