Zapisz się do newslettera, a otrzymasz 5% rabatu na zakupy w naszym sklepie !
Wpisz adres email, aby otrzymywać informację o nowościach i promocjach w naszym sklepie.
- Przepisy Meksykańskie (4)
- Przepisy Orientalne (33)
Czerwone Pasty Curry
Czerwone pasty curry - średni poziom ostrości, łagodniejsze od zielonych, bardziej ostre niż żółte. Głównym składnikiem jest czerwona papryczka chili, która nadaje paście ostrości oraz niepowtarzalnego smaku czerwonego curry. Tutaj znajdą Państwo kilka odmian zielonej pasty curry różnych firm w opakowaniach różnej wielkości. Mamy nawet zieloną pastę curry w opakowaniu gastronomicznym.
Czerwone Pasty Curry
Czerwona Pasta Curry 114g ASIA KITCHEN
Opis: Niech Twoja kreatywność przejmie kontrolę. Tajskie pasty curry Asia Kitchen znajdują zastosowanie w nieograniczonej gamie dań azjatyckich, wszędzie tam, gdzie zabierze Cię Twoja wyobraźnia. Nasze tradycyjne receptury tajskich past curry zapewnią niesamowite doznania smakowe, wystarczą tylko 2 łyżki stołowe pasty, aby odmienić każdą potrawę. Celebruj z nami autentyczne smaki Azji.
Pasty występują w trzech kolorach: żółtym, czerwonym i zielonym. Czym różnią się od siebie? Przede wszystkim ostrością. Żółte curry jest delikatne i łagodne, czerwone posiada średnią ostrość, natomiast najostrzejszą wersję stanowi zielona pasta curry, która swój smak
i ostrość zawdzięcza zielonym papryczkom chili.
Dlaczego wybieramy dania z dodatkiem curry?
Mieszkańcy Azji uważają, że to jedna z najzdrowszych potraw na świecie. Curry niewątpliwie przywraca prawidłowe funkcjonowanie wątroby, zmniejsza apetyt, reguluje procesy trawienne oraz obniża ryzyko cukrzycy i chorób serca. Tak jak większość ostrych potraw przyspiesza spalanie tłuszczu. A co za tym idzie posiada właściwości wspomagające utratę wagi. Dodatkowo curry wspomaga pracę mózgu i chroni przed chorobą Alzheimera.
Pasty curry Asia Kitchen są przyjazne dla wegetarian i wegan, bezglutenowe, bezmleczne i bez konserwantów.
Wysyłka w: 24 godziny
Czerwona Pasta Curry 195g FLYING GOOSE BRAND
Opis: Czerwone pasta curry firmy Flying Goose Brand w słoiku o pojemności 195g. Pasta ta jest połączeniem kilku głównych składników : czerwonej papryczki chilli, przyprawy galangal, czosnku oraz cebuli. Galangal to przyprawa o wyjątkowym imbirowo - korzennym smaku, posiada również właściwości lecznicze. Składniki takie jak: limonka, kolendra oraz trawa cytrynowa dopełniają smak. Czerwone curry jest bardzo często wykorzystywana w kuchni tajskiej oraz indyjskiej. Wyśmienity dodatek do wielu orientalnych potraw z mięsem.
Wysyłka w: 24 godziny
Czerwona Pasta Red Curry Saszetka 50g LOBO
Opis: Czerwona pasta curry firmy Lobo w opakowaniu 50g. Gotowa mieszanka przypraw oraz pasty krewetkowej do przygotowania tajskiego czerwonego curry. Przepis na czerwone curry w opisie szczegółowym.
Pasta Curry Czerwona 400g LOBO
Opis: Pasta curry czerwona firmy Lobo w opakowaniu 400g. Czerwona Pasta to jedna z najbardziej popularnych past, używana w kuchni tajskiej oraz indyjskiej do przygotowania dań typu curry. Unikalny i niezapomniany aromat oraz pikantny smak pasty odnalazł swoich wielbicieli zarówno w kuchni orientalnej jak i kuchni tradycyjnej. Czerwone curry najczęściej dodaje się do potraw z kurczakiem, aby podkreślić smak mięsa. Doskonale łączy się również z mlekiem kokosowym, sosem rybnym i brązowym cukrem. Curry jest tradycyjnym składnikiem wykorzystywanym w kuchni tajskiej.
Wysyłka w: 24 godziny
Pasta Red Curry Czerwona 400g MAE PLOY
Opis: Czerwona pasta firmy Mae Ploy w opakowaniu 400g. Jedna z najbardziej popularnych past, używana w kuchni tajskiej oraz indyjskiej do przygotowania dań typu curry. Unikalny i niezapomniany aromat oraz pikantny smak pasty odnalazł swoich wielbicieli zarówno w kuchni orientalnej jak i kuchni tradycyjnej. Czerwone curry najczęściej dodaje się do potraw z kurczakiem, aby podkreślić smak mięsa. Doskonale łączy się również z mlekiem kokosowym, sosem rybnym i brązowym cukrem. Curry jest tradycyjnym składnikiem wykorzystywanym w kuchni tajskiej.
Wysyłka w: 24 godziny
Czerwona Ostra Pasta Curry Vegan Bez Glutenu 400g ASIA KITCHEN
Opis: Niech Twoja kreatywność przejmie kontrolę. Tajskie pasty curry Asia Kitchen znajdują zastosowanie w nieograniczonej gamie dań azjatyckich, wszędzie tam, gdzie zabierze Cię Twoja wyobraźnia. Nasze tradycyjne receptury tajskich past curry zapewnią niesamowite doznania smakowe, wystarczą tylko 2 łyżki stołowe pasty, aby odmienić każdą potrawę. Celebruj z nami autentyczne smaki Azji.
Pasty występują w trzech kolorach: żółtym, czerwonym i zielonym. Czym różnią się od siebie? Przede wszystkim ostrością. Żółte curry jest delikatne i łagodne, czerwone posiada średnią ostrość, natomiast najostrzejszą wersję stanowi zielona pasta curry, która swój smak
i ostrość zawdzięcza zielonym papryczkom chili.
Dlaczego wybieramy dania z dodatkiem curry?
Mieszkańcy Azji uważają, że to jedna z najzdrowszych potraw na świecie. Curry niewątpliwie przywraca prawidłowe funkcjonowanie wątroby, zmniejsza apetyt, reguluje procesy trawienne oraz obniża ryzyko cukrzycy i chorób serca. Tak jak większość ostrych potraw przyspiesza spalanie tłuszczu. A co za tym idzie posiada właściwości wspomagające utratę wagi. Dodatkowo curry wspomaga pracę mózgu i chroni przed chorobą Alzheimera.
Pasty curry Asia Kitchen są przyjazne dla wegetarian i wegan, bezglutenowe, bezmleczne i bez konserwantów.
Wysyłka w: 24 godziny
Tajska Czerwona Pasta Curry 115g MR. MING
Opis: Niech Twoja kreatywność przejmie kontrolę. Tajskie pasty curry Mr. Ming znajdują zastosowanie w nieograniczonej gamie dań azjatyckich, wszędzie tam, gdzie zabierze Cię Twoja wyobraźnia. Nasze tradycyjne receptury tajskich past curry zapewnią niesamowite doznania smakowe, wystarczą tylko 2 łyżki stołowe pasty, aby odmienić każdą potrawę. Celebruj z nami autentyczne smaki Azji.
Pasty występują w trzech kolorach: żółtym, czerwonym i zielonym. Czym różnią się od siebie? Przede wszystkim ostrością. Żółte curry jest delikatne i łagodne, czerwone posiada średnią ostrość, natomiast najostrzejszą wersję stanowi zielona pasta curry, która swój smak i ostrość zawdzięcza zielonym papryczkom chili.
Dlaczego wybieramy dania z dodatkiem curry?
Mieszkańcy Azji uważają, że to jedna z najzdrowszych potraw na świecie. Curry niewątpliwie przywraca prawidłowe funkcjonowanie wątroby, zmniejsza apetyt, reguluje procesy trawienne oraz obniża ryzyko cukrzycy i chorób serca. Tak jak większość ostrych potraw przyspiesza spalanie tłuszczu. A co za tym idzie posiada właściwości wspomagające utratę wagi. Dodatkowo curry wspomaga pracę mózgu i chroni przed chorobą Alzheimera.
Pasty curry Mr. Ming są przyjazne dla wegetarian i wegan, bezglutenowe, bezmleczne i bez konserwantów.
Wysyłka w: 24 godziny