Zapisz się do newslettera, a otrzymasz 5% rabatu na zakupy w naszym sklepie !
Wpisz adres email, aby otrzymywać informację o nowościach i promocjach w naszym sklepie.
- Przepisy Meksykańskie (4)
- Przepisy Orientalne (33)
Makaron Shirataki Konjac Wstążki Fettuccine 400g CITY AROMA
Opis: Makaron Konjac Shirataki Fettuccine firmy City Aroma w opakowaniu 400g. Długi makaron o przekroju prostokąta (około 0.8 x 8 mm). Najczęściej jest dodawany do zup oraz podawany z sosami. Shirataki to jedyne w swoim rodzaju makarony na świecie. Zawierają w 100g tylko 9,5 kcal! Sekret tkwi w tym, że do produkcji wykorzystuje się mąkę z Konjac – warzywa które jest uprawiane w Azji.
Istotnym składnikiem Konjacu jest glukomannan – wielocukier wielkocząsteczkowy. Dzięki czemu makarony shirataki są bogatym źródłem błonnika, regulują poziom cukru we krwi i wspomagają utrzymanie właściwego poziomu cholesterolu i co najważniejsze, wydłużają uczucie sytości. Zastępując już jeden posiłek dziennie doskonałym makaronem shirataki zwiększamy spożycie błonnika a zarazem obniżamy spożycie kalorii. Nie mają smaku i doskonale wchłaniają smaki potraw!
Makaron Soba Japoński Do Zupy 300g CHUNSI
Opis: Makaron soba firmy Chunsi w opakowaniu 300g. W japońskim stylu produkowany makaron wyrabiany z mąki gryczanej. Jego długi kształt oraz zdrowotne wartości przyczyniły się do rosnącej popularności tego makaronu. Jest lekko strawny i pozytywnie wpływa na trawienie. Można go wykorzystywać na zimno, na gorąco oraz jako dodatek do zupy. Przygotowanie makaronu jest bardzo proste: wrzucamy go do wrzątku na 3 minuty, po czym odcedzamy i zlewamy zimną wodą.
Makaron Sojowy Longkou 100g (2x50g) NAN FENG ZHUANG
Opis: Makaron sojowy z fasoli mung firmy Longkou w opakowaniu 100g porcjowane 2x50g. Powszechnie używany w kuchni chińskiej do zup, sałatek oraz dań z sosem sojowym. Wspaniale nadaje się również do smażenia. Po namoczeniu w wodzie, lub usmażeniu na głębokim tłuszczu staje się przeźroczysty i pęcznieje. Swoje zastosowanie znajduje nie tylko w kuchni azjatyckiej. Makaron z fasoli mung używany jest również jako składnik nadzienia do sajgonek.
Wysyłka w: 24 godziny
Makaron Sojowy Longkou 1kg (20x50g) NAN FENG ZHUANG
Opis: Makaron sojowy z fasoli mung firmy Longkou w opakowaniu 1kg porcjowany 20x50g. Jest powszechnie spożywany w kuchni azjatyckiej, najczęściej stanowi element zup, dań z sosem, sałatek i sajgonek. Makaron sojowy można stosować również do smażenia. Makaron po namoczeniu w wodzie lub usmażeniu staje się przeźroczysty oraz pęcznieje.
Wysyłka w: 24 godziny
Makaron Sojowy Longkou 500g ( 10x 50g) NAN FENG ZHUANG
Opis: Makaron sojowy firmy Longkou w opakowaniu 500g porcjowany 10x 50g. Popularny makaron kuchni orientalnej, używany do sajgonek, sałatek oraz zup.
Wysyłka w: 24 godziny
Makaron Sojowy z Fasoli Mung Longkou 250g (5x50g) NAN FENG ZHUANG
Opis: Makaron z fasoli mung firmy Longkou w opakowaniu 250g porcjowany 5x50g. Jego potoczna nazwa to makaron sojowy powszechnie używany makaron w kuchni orientalnej do wszelkiego rodzaju potraw. Makaron z fasoli mung wspaniale nadaje się również do smażenia zarówno z mięsem jak i warzywami. Po zalaniu wrzątkiem lub usmażeniu na głębokim tłuszczu staje się przeźroczysty i pęcznieje. Swoje zastosowanie znajduje nie tylko w kuchni azjatyckiej. Makaron Sojowy jest częstym składnikiem farszu w tradycyjnej wietnamskiej potrawie, sajgonki.
Wysyłka w: 24 godziny
Makaron Świeży Udon Podgotowany 200g SAMLIP
Opis: Makaron u-dong w opakowaniu 200g. Świeży, oryginalny makaron często wykorzystywany w kuchni koreańskiej oraz japońskiej. Inna nazwa tego makaronu to tak zwany udon. Jest praktycznie gotowy do użycia, ponieważ wystarczy wrzucić go do wrzątku na 2-3 minuty i dodać do zupy. Producent na opakowaniu zamieszcza również przepis na makaron smażony (yaki-u-dong).
Wysyłka w: 24 godziny
Makaron Vermicelli Ze Skrobi Ziemniaczanej 180g MINH DUONG
Opis: Makaron Vermicelli ze skrobi ziemniaczanej firmy Minh Duong w woreczku o pojemności 180g. Dodawany do zup, sałatek oraz potraw kuchni azjatyckiej. W kuchni wietnamskiej obowiązkowy składnik zupy pho, w kuchni tajskiej dodawany do popularnej potrawy pad thai.
Wysyłka w: 24 godziny
Makaron w Stylu Chińskim Biały 400g THAI DANCER
Opis: Biały makaron w stylu chińskim firmy Thai Dancer w opakowaniu 400g. Bardzo smaczny, idealnie nadaje się do zup oraz innych azjatyckich potraw. Sposób przygotowania jest bardzo prosty: Należy włożyć makaron do wrzącej wody, i gotować krótko około 3 minuty. Odcedzić, przepłukać i gotowe.
Wysyłka w: 24 godziny
Makaron w Stylu Chińskim Żółty 400g THAI DANCER
Opis: Makaron w stylu chińskim żółty firmy Thai Dancer w opakowaniu 400g. Bardzo smaczny o ładnej barwie, dzięki dodatku kurkumy. Sposób przygotowania jest bardzo prosty: Należy włożyć makaron do wrzącej wody, i gotować krótko około 3 minuty. Odcedzić, przepłukać i gotowe.
Wysyłka w: 24 godziny
Makaron z Batatów Wietnamski GlassNoodle 300g MINH DUONG
Opis: Makaron wietnamski ze słodkich ziemniaków batatów w opakowaniu 300g wyprodukowany przez firmę MINH DUONG. Makaron ze słodkich ziemniaków, bardzo lubiany i często spożywany w Korei. Wyglądem przypomina trochę makaron ryżowy lub sojowy. Stosowany do potraw z woka oraz do koreańskich zup. Wystarczy zalać go wrzątkiem, po kilku minutach jest już gotowy, opłukujemy go zimną wodą i możemy wrzucić na woka lub dodać do zupy.
Wysyłka w: 24 godziny
Makaron z Manioku Mien 1,1mm 500g HIEP LONG
Opis: Makaron z manioku firmy Hiep Long w opakowaniu 500g. Jest grubszy niż makaron sojowy, dlatego po ugotowaniu idealnie nadaje się do smażenia, jako farsz do sajgonek lub do azjatyckich zup. Makaron ma nitkę średnicy około 1,1mm.
Wysyłka w: 24 godziny
Makaron z Tapioki Manioku 400g TOAN NAM BRAND
Opis: Makaron z manioku firmy Hu Tieu Dai w opakowaniu 400g. Powstaje z mąki zwanej tapioka. W smaku bardzo podobny do makaronu sojowego. Idealny dla osób na diecie bezglutenowej, gdyż podobnie jak makaron ryżowy nie zawiera glutenu. Bardzo prosty w przygotowaniu.
Wysyłka w: 24 godziny
Świeży Makaron Ramen 90 Sekund 200g ITA-SAN
Opis: Koreański świeży makaron RAMEN w opakowaniu 200g to rodzaj popularnego na całym świecie, japońskiego makaronu wytworzonego z mąki pszennej. Świeży makaron, który wystarczy wrzucić do wrzątku na 90 sekund i już jest gotowy do spożycia! Używany głównie do japońskiej zupy o takiej samej nazwie "ramen". Jedna porcja makaronu wystarcza na zupę dla dwóch osób.
Wysyłka w: 24 godziny
Kluski Ryżowe Koreańskie Tteokbokki Topokki Okrągłe Piłeczki 500g JONGGA
Opis: Kluski ryżowe koreańskie tteokbokki topokki w opakowaniu o pojemności 500g w formie okrągłych podwójnych piłeczek (ball), firmy JONGGA. Wyrabiane z ciasta tteok, które powstaje z kleistego krótkoziarnistego ryżu najwyższej jakości. Kluski ryżowe to jeden z głównych składników kuchni koreańskiej, dodawane są do wielu potraw, a Koreańczycy je po prostu uwielbiają ! Dostępne są w różnych kształtach, smakach, kolorach, czy odmianach. Podstawowy składnik potrawy Tteokbokki, czyli ryżowych klusek zamoczonych w pysznym gęstym słodko ostrym sosie przygotowanym na bazie sojowo paprykowej pasty gochujang.
Kluski Ryżowe Koreańskie Tteokbokki Topokki Plasterki 1kg JONGGA
Opis: Kluski ryżowe koreańskie tteokbokki topokki w opakowaniu o pojemności 1kg w formie plasterków, firmy JONGGA. Wyrabiane z ciasta tteok, które powstaje z kleistego krótko ziarnistego ryżu najwyższej jakości. Kluski ryżowe to jeden z głównych składników kuchni koreańskiej, dodawane są do wielu potraw, a Koreańczycy je po prostu uwielbiają ! Dostępne są w różnych kształtach, smakach, kolorach, czy odmianach. Podstawowy składnik potrawy Tteokbokki, czyli ryżowych klusek zamoczonych w pysznym gęstym słodko ostrym sosie przygotowanym na bazie sojowo paprykowej pasty gochujang.
Wysyłka w: 24 godziny
Kluski Ryżowe Koreańskie Tteokbokki Topokki Plasterki 500g JONGGA
Opis: Kluski ryżowe koreańskie tteokbokki topokki w opakowaniu o pojemności 500g w formie plasterków, firmy JONGGA. Wyrabiane z ciasta tteok, które powstaje z kleistego krótkoziarnistego ryżu najwyższej jakości. Kluski ryżowe to jeden z głównych składników kuchni koreańskiej, dodawane są do wielu potraw, a Koreańczycy je po prostu uwielbiają ! Dostępne są w różnych kształtach, smakach, kolorach, czy odmianach. Podstawowy składnik potrawy Tteokbokki, czyli ryżowych klusek zamoczonych w pysznym gęstym słodko ostrym sosie przygotowanym na bazie sojowo paprykowej pasty gochujang.
Kluski Ryżowe Koreańskie Tteokbokki Topokki Rurki 1kg JONGGA
Opis: Kluski ryżowe koreańskie tteokbokki topokki w opakowaniu o pojemności 1000g w formie rurek, firmy JONGGA. Wyrabiane z ciasta tteok, które powstaje z kleistego krótkoziarnistego ryżu najwyższej jakości. Kluski ryżowe to jeden z głównych składników kuchni koreańskiej, dodawane są do wielu potraw, a Koreańczycy je po prostu uwielbiają ! Dostępne są w różnych kształtach, smakach, kolorach, czy odmianach. Podstawowy składnik potrawy Tteokbokki, czyli ryżowych klusek zamoczonych w pysznym gęstym słodko ostrym sosie przygotowanym na bazie sojowo paprykowej pasty gochujang.
Kluski Ryżowe Koreańskie Tteokbokki Topokki Rurki 500g JONGGA
Opis: Kluski ryżowe koreańskie tteokbokki topokki w opakowaniu o pojemności 500g w formie rurek, firmy JONGGA. Wyrabiane z ciasta tteok, które powstaje z kleistego krótkoziarnistego ryżu najwyższej jakości. Kluski ryżowe to jeden z głównych składników kuchni koreańskiej, dodawane są do wielu potraw, a Koreańczycy je po prostu uwielbiają ! Dostępne są w różnych kształtach, smakach, kolorach, czy odmianach. Podstawowy składnik potrawy Tteokbokki, czyli ryżowych klusek zamoczonych w pysznym gęstym słodko ostrym sosie przygotowanym na bazie sojowo paprykowej pasty gochujang.
Wysyłka w: 24 godziny
Kluski Ryżowe Koreańskie Tteokbokki Topokki Rurki 600g (3x200g) MATAMUN
Opis: Kluski ryżowe koreańskie tteokbokki topokki w opakowaniu o pojemności 500g w formie rurek, firmy MATAMUN. Wyrabiane z ciasta tteok, które powstaje z kleistego krótkoziarnistego ryżu najwyższej jakości. Kluski ryżowe to jeden z głównych składników kuchni koreańskiej, dodawane są do wielu potraw, a Koreańczycy je po prostu uwielbiają ! Dostępne są w różnych kształtach, smakach, kolorach, czy odmianach. Podstawowy składnik potrawy Tteokbokki, czyli ryżowych klusek zamoczonych w pysznym gęstym słodko ostrym sosie przygotowanym na bazie sojowo paprykowej pasty gochujang.
Kluski Ryżowe Koreańskie Tteokguk Plasterki 600g (3x200g) MATAMUN
Opis: Kluski ryżowe koreańskie tteokguk w opakowaniu o pojemności 500g w formie plasterków, firmy MATAMUN. Wyrabiane z ciasta tteok, które powstaje z kleistego krótkoziarnistego ryżu najwyższej jakości. Kluski ryżowe to jeden z głównych składników kuchni koreańskiej, dodawane są do wielu potraw, a Koreańczycy je po prostu uwielbiają ! Dostępne są w różnych kształtach, smakach, kolorach, czy odmianach. Podstawowy składnik potrawy tteokguk, czyli zupy z cienkimi plasterkami ciasta ryżowego.
Wysyłka w: 24 godziny
Kluski Ryżowe Topokki w Sosie z Czarnej Fasoli YOPOKKI 120g YOUNG POONG
Opis: Kluski ryżowe topokki w pikantnym sosie YOPOKKI w kubeczku po pojemności 120g koreańskiej firmy YOUNG POONG. Ostre kluseczki topokki w wygodnym kubeczku, który można zabrać do pracy lub w podróż. Przygotowane w taki sposób, aby szybko i sprawnie przygotować w mikrofalówce w niecałe 1,5 minuty ! Jeśli masz smaka na szybkie koreańskie danie to koniecznie musisz spróbować tteokbokki w pysznym pikantnym sosie. Połączenie pysznych kluseczek oraz sosu przygotowanego na bazie sosu z czarnej fasoli to połączenie cenione przez samych Koreańczyków jak i również za granicą !
Przygotowanie Yopokki: Otwórz delikatnie wieczko. Kluski ryżowe wyciągnij z folii i włóż do kubeczka. Zalej sosem z saszetki. Dolej około 20ml wody przegotowanej wody - do linii wyznaczonej wewnątrz kubka. Dobrze wszystko wymieszaj i zakryj kubek pokrywką. Podgrzewaj przez około 2-2,5 minuty na mocy (1000w) lub 3-3,5 minuty (700w), po tym czasie kluseczki będą gotowe.
UWAGA ! Yopokki należy spożywać od razu po podgrzaniu. Otwierając opakowanie kluski mogą mieć delikatny zapach alkoholu, uważa się go jako naturalny konserwant. Pozostałości ulegną wyparowaniu w czasie podgrzewania produktu.
Wysyłka w: 24 godziny
Koreański Makaron Soba Gryczany Brązowy Porcje 400g OTTOGI
Opis: Makaron gryczany soba to makaron wyrabiany ze specjalnej mąki gryczanej. Częsty dodatek do zup oraz potraw kuchni japońskiej oraz koreańskiej. Makaron wystarczy wrzucić do wrzątku na 3 minuty, przecedzić i jest gotowy do podania zarówno na zimno jak i gorąco.
Makaron Bezglutenowy BIO Shirataki Rice z Konjac 270g BIOASIA
Opis: Makaron bezglutenowy BIO w postaci ryżu z mąki konjac firmy BIOASIA w opakowaniu o pojemności 270g. Makaron w kształcie makaronowego ryżu. Doskonale zamienia standardowy makaron do rosołu i innych dań z cienkim makaronem. Makarony organiczny BIO shirataki bezglutenowy, bez cukru, bez tłuszczu o bardzo małej zawartości kalorii.
Shirataki to jedyne w swoim rodzaju makarony na świecie z praktycznie zerową ilością kalorii. Sekret tkwi w tym, że do produkcji wykorzystuje się mąkę z Konjac – warzywa, które jest uprawiane w Azji. Istotnym składnikiem Konjacu jest glukomannan – wielocukier wielkocząsteczkowy. Dzięki czemu makarony shirataki są bogatym źródłem błonnika, regulują poziom cukru we krwi i wspomagają utrzymanie właściwego poziomu cholesterolu i co najważniejsze, wydłużają uczucie sytości. Zastępując już jeden posiłek dziennie doskonałym makaronem shirataki zwiększamy spożycie błonnika a zarazem obniżamy spożycie kalorii. Nie mają smaku i doskonale wchłaniają smaki potraw!
Wysyłka w: 24 godziny
Makaron Bezglutenowy BIO Shirataki Spaghetti z Konjac 270g BIOASIA
Opis: Makaron bezglutenowy BIO shirataki spaghetti z mąki konjac firmy BIOASIA w opakowaniu o pojemności 270g. Makaron w kształcie cieniutkiego spaghetti. Doskonale zamienia standardowy makaron do rosołu i innych dań z cienkim makaronem. Makarony organiczny BIO shirataki bezglutenowy, bez cukru, bez tłuszczu o bardzo małej zawartości kalorii.
Shirataki to jedyne w swoim rodzaju makarony na świecie z praktycznie zerową ilością kalorii. Sekret tkwi w tym, że do produkcji wykorzystuje się mąkę z Konjac – warzywa, które jest uprawiane w Azji. Istotnym składnikiem Konjacu jest glukomannan – wielocukier wielkocząsteczkowy. Dzięki czemu makarony shirataki są bogatym źródłem błonnika, regulują poziom cukru we krwi i wspomagają utrzymanie właściwego poziomu cholesterolu i co najważniejsze, wydłużają uczucie sytości. Zastępując już jeden posiłek dziennie doskonałym makaronem shirataki zwiększamy spożycie błonnika a zarazem obniżamy spożycie kalorii. Nie mają smaku i doskonale wchłaniają smaki potraw!
Wysyłka w: 24 godziny
Makaron Chiński Błyskawiczny Instant Do Woka 500g ASIA KITCHEN
Opis: Makaron chiński błyskawiczny instant do woka w opakowaniu 500g. Jeden z najczęściej stosowanych makaronów w kuchni chińskiej. Znajduje on swoich wielbicieli na całym świecie, ponieważ ma niepowtarzalny smak, a jego wszechstronne właściwości pozwalają na użycie tego makaronu praktycznie do każdego orientalnego dania. Makaron instant jest prosty w przygotowaniu - wystarczy zalać go wrzątkiem, odczekać 5-7 minut, po czym zlać zimną wodą i przecedzić. Szybki makaron wspaniale nadaje się do zup jak i do smażenia na patelni. Często stosowany w kuchni chińskiej oraz wietnamskiej.
Wysyłka w: 24 godziny
Makaron Chiński Błyskawiczny Instant z Jajkiem 500g ASIA KITCHEN
Opis: Makaron chiński błyskawiczny instant z jajkiem w opakowaniu 500g. Jeden z najczęściej stosowanych makaronów w kuchni chińskiej. Znajduje on swoich wielbicieli na całym świecie, ponieważ ma niepowtarzalny smak, a jego wszechstronne właściwości pozwalają na użycie tego makaronu praktycznie do każdego orientalnego dania. Makaron instant jest prosty w przygotowaniu - wystarczy zalać go wrzątkiem, odczekać 5-7 minut, po czym zlać zimną wodą i przecedzić. Szybki makaron wspaniale nadaje się do zup jak i do smażenia na patelni. Często stosowany w kuchni chińskiej oraz wietnamskiej.
Wysyłka w: 24 godziny
Makaron Chow Mein 300g MR. MING
Opis: Makaron chow mein to jeden z popularniejszych makaronów kuchni azjatyckiej. Wykorzystywany do potraw smażonych na woku. Kompozycja mąki pszennej wraz z dodatkiem kurkumy, tworzy świetny w smaku makaron chow mein.
Wysyłka w: 24 godziny
Makaron Instant Do Woka 250g 4 Porcje YUM YUM
Opis: Makaron instant do woka o gramaturze 250g podzielony na 4 porcje po 62,5g firmy Yum Yum. Idealny do smażenia na woku z warzywami, mięsem oraz różnego rodzaju sosami. Makaron gotować, jak również zalać wrzątkiem i odczekać kilka minut do momentu, aż będzie miękki. Szybki i smaczny.
Makaron Koreański Tomoshiraga 453g HOSAN
Opis: Makaron pszenny somen tomoshiraga koreańskiej firmy Hosan w opakowaniu 453g. Jeden z najbardziej popularnych makaronów spożywanych w Japonii oraz Korei. Długi i cienki kształt powoduje, że idealnie nadaje się do zup lub dań na zimno.
Wysyłka w: 24 godziny
Makaron Organiczny Vermicelli z Zieloną Herbatą 400g DAESANG
Opis: Makaron pszenny vermicelli z zielona herbata w opakowaniu 400g koreańskiej firmy DAESANG. Wykonane w 100% z ekologicznych składników, w tym koreańskiej zielonej herbaty zbieranej w Boseong, mieście znanym na całym świecie z produkcji najwyższej jakości organicznych zielonych herbat. Charakteryzuje się zwartą strukturę, co świetnie sprawdza się podczas smażenia. Jest równie wspaniały na ciepło jak i na zimno. Wyśmienity w połączeniu z delikatnym mięsem. Idealny do zup oraz sałatek z warzywami, idealny nawet na śniadanie ! Dodany do egzotycznych sałatek, zachwyci swym niezwykłym herbacianym aromatem.
Sposób użycia: Makaron wrzucamy do wrzątku, lekko solimy wodę. Gotujemy na średnim ogniu przez około 4-5 minut lub do uzyskania pożądanej konsystencji. Odcedzamy i podajemy według wybranego przepisu.
Makaron Pszenny Koreański Somen 453g HOSAN
Opis: Makaron pszenny somen koreańskiej firmy Hosan w opakowaniu 453g. Jeden z najbardziej popularnych makaronów spożywanych w Japonii oraz Korei. Długi i cienki kształt powoduje, że idealnie nadaje się do zup lub dań na zimno.
Wysyłka w: 24 godziny
Makaron Pszenny Udon Japoński Suchy 300g ASIA KITCHEN
Opis: Makaron udon suchy w opakowaniu 300g, nieugotowana wersja świeżego makaronu udon. Wykorzystywany do zup oraz sałatek w kuchni azjatyckiej, a w szczególności koreańskiej oraz japońskiej.
Wysyłka w: 24 godziny
Makaron Pszenny Udon Koreański Suchy 453g HOSAN
Opis: Makaron udon suchy koreańskiej firmy Hosan w opakowaniu 453g, nieugotowana wersja świeżego makaronu udon. Wykorzystywany do zup oraz sałatek w kuchni azjatyckiej, a w szczególności koreańskiej oraz japońskiej.
Makaron Pszenny Vermicelli z Zieloną Herbatą 300g SEMPIO
Opis: Makaron pszenny vermicelli z zielona herbata w opakowaniu 300g koreańskiej firmy Sempio. Makaron pszenny charakteryzuje się zwartą strukturę, co świetnie sprawdza się podczas smażenia. Jest równie wspaniały na ciepło jak i na zimno. Wyśmienity w połączeniu z delikatnym mięsem. Idealny do zup oraz sałatek z warzywami, idealny nawet na śniadanie ! Dodany do egzotycznych sałatek, zachwyci swym niezwykłym herbacianym aromatem.
Sposób użycia: Makaron wrzucamy do wrzątku, lekko solimy wodę. Gotujemy na średnim ogniu przez około 4-5 minut lub do uzyskania pożądanej konsystencji. Odcedzamy i podajemy według wybranego przepisu.
Wysyłka w: 24 godziny
Makaron Pszenny Wstążki Somen Koreański 500g OTTOGI
Opis: Makaron pszenny somen w opakowaniu 500g koreańskiej firmy Ottogi. Jeden z najbardziej popularnych makaronów spożywanych w Japonii oraz Korei. Długi i cienki kształt powoduje, że idealnie nadaje się do zup lub dań na zimno.
Wysyłka w: 24 godziny
Makaron Ramen 300g ASIA KITCHEN
Opis: Makaron ramen w opakowaniu 300g bardzo popularnej firmy Asia Kitchen. Idealny do dań japońskich, zup, potraw ramen, do smażenia na woku itd. Bardzo uniwersalny, smaczny i szybki w przygotowaniu. Wrzucamy do wrzątku i gotujemy 3-5minut.
Wysyłka w: 24 godziny
Makaron Ramen 300g MR. MING
Opis: Makaron ramen w opakowaniu 300g bardzo popularnej firmy Mr. Ming. Idealny do dań japońskich, zup, potraw ramen, do smażenia na woku itd. Bardzo uniwersalny, smaczny i szybki w przygotowaniu. Wrzucamy do wrzątku i gotujemy 3-5minut.
Wysyłka w: 24 godziny
Makaron Ryżowy Brązowy Czerwony Tasiemki Bezglutenowy 400g HIEP LONG
Opis: Makaron ryżowy brązowy czerwony w postaci tasiemek w opakowaniu o pojemności 200g wyprodukowany przez wietnamską firmę Hiep Long . Stosowany do wielu azjatyckich potraw smażonych na woku - idealny do tajskiego pad thai !
Sposób przygotowania: Wstaw makaron do wody na 10 minut. Wrzucić makaron do wrzątku, gotować około 01 minut. Odcedzić makaron, opłucz chłodną wodą i przyrządzić według uznania lub wyjąć makaron, odcedzić, zalać wywarem, spożyć bezpośrednio.